<{ALTAIR}>
کاربر سایت
آقا بازی چند چپتره؟
سلام میگم آقا شما این کلمه juarez را
وارز warez
جورز
کوارز
کدوم تلفظ میکنید من هرچی هم که گوش میکردم توی بازی نفهمیدم وارز warez میگفت یا کوارز یا حتی خوارز
من نسخه ی اولو بازی نکرده بودم ولی اینی که من دیدم، چیز خاصی نداشت. زیاد واسه من بازی جالبی نبود. مخصوصاً که خییییییییلی کوتاه بود. همش تو 5 ساعت تموم شد که اونم نصف بیشتر وقتم تو دوئل ها تلف می شد.
خوهارز :biggrin1:سلام میگم آقا شما این کلمه juarez را
وارز warez
جورز
کوارز
کدوم تلفظ میکنید من هرچی هم که گوش میکردم توی بازی نفهمیدم وارز warez میگفت یا کوارز یا حتی خوارز
اينكه ديگه اسپويلر نميخواست :biggrin1:مي گم اين نسخه را تموم كردم برم نسخه ي يك را بازي كنم؟داستانش به همين خفني هست؟
شما نباید به اون دمایی که فنتون میده اعتماد کنی ... فقط دمای هوا رو میگه نه CPU یا دمای خود کنسول . :biggrin1:گفتم اسپویلر بزارم یه وقت بهونه نیارن!!!!
می گم امروز نزدیک بود سر بازی دستگاهم بترکه!در عرض نیم ساعت درجه رسید به53!همیشه یک و نیم ساعت تا دو ساعت تا رسیدن به این درجه طول می کشید!
به جای دما بیایین به دمای من کمک کنید که میخوام زودتر از این بازی راحت بشم منو گرفتار خودش کرده
اون مرحله که سه تا اسب میبری تو طویله بعد دز آتیش میزنن باید چه کنی درو با آب هم خاموش میکنم:biggrin1: بازم باخت میدم