Call of Juarez: Bound in Blood

درود...

تموم شد... داستانش خيلی قشنگ بود ... خيلی ...

ناراحت کننده تموم شد ولی نکته خيلی قشنگی رو ياد داد...

:biggrin1:
نه ... 5 تا ACT بود که ميشد V
تورج جان مطمئنی ؟چون من لیست اچیومنتهاش رو نگاه کردم دیدم اخریش مالAct IV بود
شاید من بازی رو تا اخر نرفتم:biggrin1:

تورج جان مطمئنی ؟چون من لیست اچیومنتهاش رو نگاه کردم دیدم اخریش مالAct IV بود
شاید من بازی رو تا اخر نرفتم:biggrin1:

بعد از IV ... که تموم ميشه ميری تو مرحله اخر ( که V ) هست...

که شما درست ميگی ACHIEVEMENT برای IV هست... ولی بعد که بازی رو تموم ميکنی يکی ديگه ميده که ان مال V :biggrin1:

سلام به همه دوستان
من مرحله V توی معبد گیرکردم اونجای که از پله میری بالا و باید اون اون دختره که بنظر تنها دختر موجود تو کل این سرزمین هاست رو باید نجات بدی!! اون راهشم که خراب میشه نمیشه جلو رفت باید چه کنم؟؟ ممنون منتظرم

تو همون اسطبل نگاه کنی سطل اب هست باید باهاش در اسطبل رو که اتیش زدن خاموش کنی
درسته. وقتی رو بروی درب هستی میشه دقیقا پشتت مایل به سمت راست :دی.
نوشته شده توسط امیر xbox
سلام
من اونجا که اسب ها را باید بیاریم توی اخل و بعد در اخل اتیش میگیره باید چه کار کنیم

من يه تيکه از داستانو از دست دادم..اگه ميشه بگيد چی شد..
اونجا که ray ميره از دختره لب بگيره ، دختره صورتشو ميگيره کنار و نميزار لب بگيره ازش...
چندتا Checkpoint بعد رفيقش ( اسمش خاطرم نيست ) اون ميره ازش لب بگيره ..ميخوام بدونم دختره اجازه داد لب بگيره يا نه؟ من اون يتيکرو زدم رفت..جلو خانواده ضايع بود.
فقط خواهشن همونجارو بگيد چی شد..چون من بازيرو تموم نکردم هنوز.

اونجا که ray ميره از دختره لب بگيره ، دختره صورتشو ميگيره کنار و نميزار لب بگيره ازش...
چندتا Checkpoint بعد رفيقش ( اسمش خاطرم نيست ) اون ميره ازش لب بگيره ..ميخوام بدونم دختره اجازه داد لب بگيره يا نه؟ من اون يتيکرو زدم رفت..جلو خانواده ضايع بود.
:laughing:
کل داستان رو از دست دادی پس با این حساب....:biggrin1:

سلام به همه دوستان
من مرحله V توی معبد گیرکردم اونجای که از پله میری بالا و باید اون اون دختره که بنظر تنها دختر موجود تو کل این سرزمین هاست رو باید نجات بدی!! اون راهشم که خراب میشه نمیشه جلو رفت باید چه کنم؟؟ ممنون منتظرم
غير از اون پله اي كه خراب است يه سري پله اون پشت ته ته هست از اون بالا ميري به يك سكو ميرسي كه وسط اين سكو شكسته و بارنزبي اون طرفه شه اون موقع بايد بارنزبي رو با اسلحه از را دور بكشي البته همراهانش هم هست اون تيكه خيلي مضخرفه چون بايد صدتا تير به بارنزبي بزني تا بميره.:mad::cheesygri:mad:

اونجا دختره نمي زاره ... بگيره و يه جوري تظاهر مي كنه كه انگار دوستش نداره ولي بعدأ توماس ميره پيش دختره و اونجا مشخص ميشه كه اين دو تا عاشق هم هستند وبا هم ... مي گيرند و از اونجا به بعد همش ري بيچاره رو مي پيچونن:laughing::cheesygri:):laughing:

سلام
تو مرحله 14 xiv گير كردم. بعد از اونجا كه Ray مياد اون رفيقش رو نجات ميده. ميخوان برند بيرون همه رو كشتم ديگه هيچي نيست يه چك پوينت ميده به اون پسره يه چيزي ميگه . پله داره ميخوره بالا . علامت ستاره هست كه بايد از اين محوطه برم بيرون ولي نمي دونم چه جوري
اگه ميشه راهنمايي كنيد.

سلام
تو مرحله 14 xiv گير كردم. بعد از اونجا كه Ray مياد اون رفيقش رو نجات ميده. ميخوان برند بيرون همه رو كشتم ديگه هيچي نيست يه چك پوينت ميده به اون پسره يه چيزي ميگه . پله داره ميخوره بالا . علامت ستاره هست كه بايد از اين محوطه برم بيرون ولي نمي دونم چه جوري
اگه ميشه راهنمايي كنيد.
تا اونجا که من یادم میاد در بسته هست. باید از همون راهی که اومدی برگردی و بعد میری توی یه مجرای آب زیرزمینی و بعدش یه Boss Fight خفن پیش رو داری...

یه مشکل اساسی دارم

من توی چک پوینت دوم مرحله XII گیر کردم، دارم بازی رو دور دوم با توماس میرم، همونجایی که ما توی قبیله سرخ پوستها هستیم و همه رو به توپ میبندن، ری توماس رو به هوش میاره و توپ ها که شروع به شلیک میکنن باید از گلوله ها فرار کنیم و روی تپه بریم، فقط همش ری میمیره و بازی تموم میشه. چیکار باید بکنیم؟

یه مشکل اساسی دارم

من توی چک پوینت دوم مرحله XII گیر کردم، دارم بازی رو دور دوم با توماس میرم، همونجایی که ما توی قبیله سرخ پوستها هستیم و همه رو به توپ میبندن، ری توماس رو به هوش میاره و توپ ها که شروع به شلیک میکنن باید از گلوله ها فرار کنیم و روی تپه بریم، فقط همش ری میمیره و بازی تموم میشه. چیکار باید بکنیم؟
شما تا وقتي كه ري بمب ها را مي گذارد بايد پشتيبانيش كنيد و بعد از بمب گذاري بايد سريعأ فرار كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or