Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
دقیقا , بزودی5.56 Grau نرف میشه و بهترین گزینه برای وارزون هستشبهترین اسلحه به نظر من تا اینجای فصل 4 amax هست. بعد اپگرید به خشاب 45 تایی قشنگ میشه تیربار
من شاتل ندارم اما DNS رو 185.55.225.25 و 185.55.226.26 گذاشتم اولی پرایمری و دومی سکندری , مشکلی برای کانکتینگ ندارمبا شاتل امروز نمیتونم کانکت شم!
کسی این مشکل رو داره؟
با مخابرات مشکلی ندارم . برای من همچین میشه یه بار مودم روشن خاموش می کنم درست میشهبا شاتل امروز نمیتونم کانکت شم!
کسی این مشکل رو داره؟
دکمه اپشن رو بزن و از منویی که میاد تب اکانت رو انتخاب کنبا مخابرات مشکلی ندارم . برای من همچین میشه یه بار مودم روشن خاموش می کنم درست میشه
اینایی که با پی سی بازی می کنن بالا پینگ و پکت لاست براشون میزنه هنگام بازی تو ps4 نمیشه اینو فعال کرد؟ اگه اره چطوری ؟
علت اینکه هیچی اینجا نمیزنه و ننوشته چیه ؟دکمه اپشن رو بزن و از منویی که میاد تب اکانت رو انتخاب کن
پایین سمت راست پکت لاست و پینگ رو نشونت میده
حتما داخل بازی نیستیعلت اینکه هیچی اینجا نمیزنه و ننوشته چیه ؟
داخل بازی بخش مولتی پلیر هستم و تو یکی از قسمت هاش داشت پلیر فایند می کرد .حتما داخل بازی نیستی
شروع کردی به بازی نشون میده
این مورد برای من هم بارها پیش اومده حتی قبل از آپدیت های اخیر هم چنین مشکلی رو داشتم. وارد مچ میشه بعد نگاه میکنی تا تعداد کیل ها بالای 100تا هست.از دیشب که بخش مولتی پلیر نقشه هاش عوض شد و چندتا مپ جدید (از قبل بودن اضاف شدن به بخش ها) یا وارزون 50 به 50 رو از مولتی حذف کردن و ... من به یه مشکل خوردم . اونم اینه که مینویسه 20 پلیر لود شدن و انگار شروع بازیه ولی یکدفعه میرم تو بازی نصف بازی گذشته و تازه منو اد کرده تو اون مد . البته 50درصد مواقع اینجوری میشه . مثلا من رفتم می بینم هر دو طرف 100 نفری کشتن و از اول بازی نیست .
کسی همچین مشکلی نداره ؟