Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
سلام دوستان ،اخر بازی نوشته بود برای ادامه داستان بازی بخش special ops رو بازی کنید ولی من چیزی ندیدم،چطوری باید ادامه داستانو رفت تو این بخش؟ممنون

با شاتل امروز نمیتونم کانکت شم!
کسی این مشکل رو داره؟
با مخابرات مشکلی ندارم . برای من همچین میشه یه بار مودم روشن خاموش می کنم درست میشه

اینایی که با پی سی بازی می کنن بالا پینگ و پکت لاست براشون میزنه هنگام بازی تو ps4 نمیشه اینو فعال کرد؟ اگه اره چطوری ؟

آخرین ویرایش:
با مخابرات مشکلی ندارم . برای من همچین میشه یه بار مودم روشن خاموش می کنم درست میشه

اینایی که با پی سی بازی می کنن بالا پینگ و پکت لاست براشون میزنه هنگام بازی تو ps4 نمیشه اینو فعال کرد؟ اگه اره چطوری ؟
دکمه اپشن رو بزن و از منویی که میاد تب اکانت رو انتخاب کن
پایین سمت راست پکت لاست و پینگ رو نشونت میده

• Like
Reactions: zerio
با شاتل رسما ترکیده بازی . از ظهر تا الان فقط یه مچ رو موفق شدم وارد شم . اصالا کانکت نمیشه به سرور. با این وضعیت راهی جز خداحافظی باهاش نیست.

از دیشب که بخش مولتی پلیر نقشه هاش عوض شد و چندتا مپ جدید (از قبل بودن اضاف شدن به بخش ها) یا وارزون 50 به 50 رو از مولتی حذف کردن و ... من به یه مشکل خوردم . اونم اینه که مینویسه 20 پلیر لود شدن و انگار شروع بازیه ولی یکدفعه میرم تو بازی نصف بازی گذشته و تازه منو اد کرده تو اون مد . البته 50درصد مواقع اینجوری میشه . مثلا من رفتم می بینم هر دو طرف 100 نفری کشتن و از اول بازی نیست .
کسی همچین مشکلی نداره ؟

-------------------------
تو اسنایپر hdr
تو ps4 این دوربینش چطور زوم می کنه ؟ تا 5 تا دوربین لول اپ شده نمی دونم چطور زوم می کنه . اگه موس باشه که راحته ولی با دسته نمی دونم .

آخرین ویرایش:
از دیشب که بخش مولتی پلیر نقشه هاش عوض شد و چندتا مپ جدید (از قبل بودن اضاف شدن به بخش ها) یا وارزون 50 به 50 رو از مولتی حذف کردن و ... من به یه مشکل خوردم . اونم اینه که مینویسه 20 پلیر لود شدن و انگار شروع بازیه ولی یکدفعه میرم تو بازی نصف بازی گذشته و تازه منو اد کرده تو اون مد . البته 50درصد مواقع اینجوری میشه . مثلا من رفتم می بینم هر دو طرف 100 نفری کشتن و از اول بازی نیست .
کسی همچین مشکلی نداره ؟
این مورد برای من هم بارها پیش اومده حتی قبل از آپدیت های اخیر هم چنین مشکلی رو داشتم. وارد مچ میشه بعد نگاه میکنی تا تعداد کیل ها بالای 100تا هست.

• Like
Reactions: zerio

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or