Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
من که خودم تنها پولی که خرج این بازی ها می کنم همون خریدنشونه . البته برای اون وری ها 10 و .... دلار پولی نیست . سه هزار سکه رو زده 10 دلار !!!!!!!!!!!
رو xbox که 1100 سکه 9.99$ میشه. الانم 10% off کرده که یه 100 تا بیشتر میده.

• Like
Reactions: zerio
فقط کمپین بخوام بازی کنم چند گیگ باید دانلود کنم؟
سوال منم هست :D کلا بازی ١٠٠گیگو خورده ای هست واقعا زوره بخاطر ۶ ٧ ساعت اینهمه دانلود کنی.

نمیشه باید کل آپدیت هم دانلود کنین...همچنین وقتی برای قسمت آنلاین آپدیت data pack دادن قسمت کمپین هم قفل شد

این اسکین جدید برای سالروز استقلال آمریکا اومده خیلی چیزه ردیفیه خیلی باحاله ۳ تا رنگ مختلف شلیک می کنه آبی و سفید و قرمز می‌خوام بخرمش خیلی ردیفه.اکر کسی اسکین تیرهای رنگی رو نخریدن این رو بخره خیلی باحاله.

• Like
Reactions: db07
دوستان سلام برای من تو connecting to Xbox live گیر می‌کنه داخل نمیره برای کسی هم هست که این مشکل رو داشته باشه.؟؟؟؟؟ امشب اینطوری شدم دیروز اصلا مشکل نداشتم

نمیدونم چه مشکلی برای نت ما یا xbox live پیش اومده که من از ساعت 9 تا 11 شب تو connecting گیر کرده بودم دهنم اسفالت شد:|آخر سر ساعت 11 و 30 تونسم وصل بشم یه دست بزنم اونم با پینگ 200....!!!!! اصلا عجیب بود من میگم 100% اینا یه کاری کردن از نت داخلی هست..!!!!:|یادمه سره Mw3 اون اویل همه چی ردیف بود بعد یهو دقیق تو قسمت connecing گیر میکرد..!!!!باید 1 ساعت قبل تر کنسول رو روشن میکردم تا از لود اول رد بشه بتونم یه دست بازی کنم..!!!خدا بخیر کنه..!!:|:|هروز باید با ترس و لرز بازی کنیم ای بر پدر.......:|

دوستان افت فریم توی بازی موقع که میخوای با چند نفر درگیر بشی یا طرفت تیراندازی میکنن چیه؟ چون هم توی شروع بازی خیلی فریم گیر میکنه میاد روی ۱۵ به پایین . هم موقع بازی وقتی درگیر میشم .

دیشب واسه منم پینگ 90 بود وارد که میشدیم رفت رو 150 تا 200 با پکت لاست و افت فریم حالا بگیم لگ بخاطر اینترنت خودمون باشه من که pro دارم چرا باید افت فریم بگیرم

• Like
Reactions: fafol94
سلام دوستان راه حلی دارین برای مشکل با گیر کردن در لودینگ مچ روی ps4 من پارس انلاینم هر کاری کردم نشد وارد شم راه حلی دارین؟ برای وارزون

آخرین ویرایش:
با درود
من آپدیت کردم تموم شد
الان میرم تو بازی مثلا قسمت مولتی میگه نصب نشده
در صورتی که الان آخرین آپدیت روشه و تمام پکیج ها دانلود شده
لطفا راهنمایی کنید

با درود
من آپدیت کردم تموم شد
الان میرم تو بازی مثلا قسمت مولتی میگه نصب نشده
در صورتی که الان آخرین آپدیت روشه و تمام پکیج ها دانلود شده
لطفا راهنمایی کنید
اره این بازی از این عنتر بازی ها زیاد در میاره پک مولتی پلیر 3 رو باید بگیری 3گیگ هست از تو استور یا خود بازی هم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or