Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
میتونه ربط به پینگ داشته باشه داخل وارزون که دیگه بدتر هم میشه بخاطر پکت لاس,اگر طرف با پی سی بازی میکنه که اینطور شنیدم میگن خیلی بهتر میتونن ایم کنن و کیل بگیرنطرف اسلحه مثل منه ولی تیرهاش سریعتر شلیک میشه بعد خیل راحت aim میکنه کسی میدونه مشکل از چیه setting دسته عوض کردم نشد
گذاشتم رو ۸ هر دو اخه پینگ پایین باشه خیلی سریع aim میکنندمیتونه ربط به پینگ داشته باشه داخل وارزون که دیگه بدتر هم میشه بخاطر پکت لاس,اگر طرف با پی سی بازی میکنه که اینطور شنیدم میگن خیلی بهتر میتونن ایم کنن و کیل بگیرن
اون قسمتی که سرعت ایم کردن رو در حالت افقی و عمودی تنطیم کردی رو چند گذاشتی؟
صد در صد ,پینگ تاثیر گذارترین عامل در کیل گرفتن هستگذاشتم رو ۸ هر دو اخه پینگ پایین باشه خیلی سریع aim میکنند
دیشب یکبار برای من اینجوری شددوستان کنسولی میتونین وار زون بزنید.برا من روی لودینگ ورود به بازی گیر میکنه
چند روزی هست پکت لاس شدید دارم
قبلا صفر بود
شاتل دارم
کسی راه حلی داره؟
منم شاتلم ......خیلی وقته اینجوری شده ....کلا نت شاتل بد شده ......نمیدونم برای بقیه شرکتها هم اینجور شده یا نه ..باید زنگ بزنیم اعتراض کنیم
چه اپراتوری؟سلام دوستان منم این مشکل لگ و پاکت لاست رو داشتم ولی اینترنتم رو از روی adsl جمع کردم و وایرلس گذاشتم کامل مشکلم حل شد پینگمم به صد نمیرسه معمولا بین ۴۰ تا ۷۰ هست
سلام دوستان منم این مشکل لگ و پاکت لاست رو داشتم ولی اینترنتم رو از روی adsl جمع کردم و وایرلس گذاشتم کامل مشکلم حل شد پینگمم به صد نمیرسه معمولا بین ۴۰ تا ۷۰ هست