Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
ممنون از شما دوست عزیزمولتی خیر
من برام شاتل خیلی خوب جواب داده
هم مولتی و هم وارزون
وارزون اصلا پکت لاست ندارم
شیراز هستم نمیدونم شاتل شهرهای دیگه هم اینجوری هست یا نه
بد نیست ولی کوتاه هستممنون از شما دوست عزیز
بخش داستانی قشنگی هم داره؟
من call of duty mw1/2/3
رو بازی کردم و خیلی باحال بود اینم چیزی از اونا داره یا نه؟
سلام.بازی کامل رو خریدی یا فقط وارزون رایگان رو دانلود کردی؟سلام
دوستان من بازی وارزون برای پی اس 4 از استور دانلود و نصب کردم و ثبت نام هم کردم حالا مراحل بازیهاش کامل قفل هست عکس قفل روشه چطور میتونم بازی کنم با تشکر
من فقط برای boost کردن تو قسمت Co-op کراس پلی رو روشن میکنم هم زودتر پلیر پیدا میشه هم تا دلت بخواد چیتر هست مخصوصا تو PC خیلی هم زود level up میشی مخصوصا برای اونایی که بتل پس خریدن بهترین کار اینه که همه بتل پسشون رو بگیرن همین کاره.طرف چند روز پیش یه چیت زده بود هر kill که میگرفتم تو بازی 1000 تا xp میداد قشنگ تا بازی تموم بشه 4 تا بتل پس من پر شددیگه اون طرف (استاد)رو پیدا نکردم یه حالی به ما بدهیه دونه دیگش هم این بود که هرچی مهمات و خرت و پرت داشتی تند تند پر میشد خیییلی حال میدهولی برای مالتی بازی کرده سریع کراس پلتفرم رو میبندم که مزاحم جماعت چیتر نشم خدا حفظشون کنه یه دادم رسیدن 21 تا بتل پسم مونده بود که 3 روزه ردیف شدماشاالله بیشتر پی سی بازا (بلانسبت اون عده که نیستن ) چیتر بازن تو وارزون . الانم اخرای بازیه دیگه کسی به کسی نیست هر جور تقلبی مد شده .ایدی بدید اد کنیم شاید اصلا باهامون حال نکردی
جان خودت داخل وارزون اینکار رو نکنمن فقط برای boost کردن تو قسمت Co-op کراس پلی رو روشن میکنم هم زودتر پلیر پیدا میشه هم تا دلت بخواد چیتر هست مخصوصا تو PC خیلی هم زود level up میشی مخصوصا برای اونایی که بتل پس خریدن بهترین کار اینه که همه بتل پسشون رو بگیرن همین کاره.طرف چند روز پیش یه چیت زده بود هر kill که میگرفتم تو بازی 1000 تا xp میداد قشنگ تا بازی تموم بشه 4 تا بتل پس من پر شددیگه اون طرف (استاد)رو پیدا نکردم یه حالی به ما بدهیه دونه دیگش هم این بود که هرچی مهمات و خرت و پرت داشتی تند تند پر میشد خیییلی حال میدهولی برای مالتی بازی کرده سریع کراس پلتفرم رو میبندم که مزاحم جماعت چیتر نشم خدا حفظشون کنه یه دادم رسیدن 21 تا بتل پسم مونده بود که 3 روزه ردیف شد
مثل اینکه وارونه متوجه شدی عزیز دل برادر من که Xbox دارم داداش اصلا و ابدا وارزون بازی نمیکنم مخصوصا برای همین چیت..!!!فقط و فقط برای آخر سیزن که بتل پس کامل بشه میرم سمته Co-op اونم دو دست بازی کنم 4 5 تا خونه پر میشه حله قضیهاصلا نیازی ندارم به وارزون . من تو جواب اون دوستمون که گفتن چیتر تو PC زیاده این رو گفتم.جان خودت داخل وارزون اینکار رو نکن
وارزون رسما بخاطر چیترها به فنا رفته
با ی زحمتی 6 7 تا کیل میگیری و میری زونهای نهایی و اونجاست که طرف میاد یا طرفها با چیت مورد عنایتمون قرار میدن و تر میزنن به اعصاب ادم
دو روز پیش داشتیم بازی میکردیم که 5 تا تیم بیشتر نمونده بود,کمپ کرده بودیم که ی تیم چیتر اومد و از پشت دیوار شلیک کرد و تمام
نمیدونم چه لذتی داره وین گرفتن با چیت زدن
سلام.بازی کامل رو خریدی یا فقط وارزون رایگان رو دانلود کردی؟
اگر بازی رو خریدی چندین پگ جداگونه هم باید دانلود کنی.برو توی منو اصلی کنسول بعد برو لایبرری بعد بازی رو انتخاب کن همه پگ ها میان بزن دانلودشون کن.
والا من بازی رو کامل دارم و جریانش اینه که تا تمام پگ ها رو دانلود نکنی همشون قفل میاد روش.اما برای وارزون رایگان که شما گرفتی همون دانلود حدود 106 گیگ اولیه قاعدتا کافی هست و دیگه نیاز به دانلود پگ نداری.سلام نه مجانی که تو استور هست
دیشب آپدیت پری لود فصل پنجم اومد ۳۶ گیگاستادیوم رو سوراخ کردن سقفش رو بچه ها اماده 60 گیگ اپدیت باشین فصل 5 Is coming!
View attachment 158725