Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
مولتی خیر
من برام شاتل خیلی خوب جواب داده
هم مولتی و هم وارزون
وارزون اصلا پکت لاست ندارم
شیراز هستم نمیدونم شاتل شهرهای دیگه هم اینجوری هست یا نه
ممنون از شما دوست عزیز
بخش داستانی قشنگی هم داره؟
من call of duty mw1/2/3
رو بازی کردم و خیلی باحال بود اینم چیزی از اونا داره یا نه؟

نسخه ی جدید call of duty 2020 جزییاتی ازش بیرون اومده.البته همش بر اساس شایعه هست اما چون شخص لیک کننده اش یوتیوبر معروف Xclusive Ace هست و فقط تخصص کاریش cod هست و قبلا هم دروغ خاصی نگفته و لیک هاش در گذشته معتبر بودن ارزش خوندن دارن. موارد مهمتری که گفته رو میزارم:
1_پسوند و اسم نهایی عنوان هنوز مشخص نشده اما اسامی فعلی red door , black ops CIA , black ops 5 , black ops , black ops cold warهستن.
2_ بازی تا نیمه پروژش توسط توسعه دهدگان نسخه WW2 یعنی استادیو sledgehammer در حال ساخت بوده اما بعد از جدا شدن کارگردان ارشد استادیو و مشکلت بعدی که پیش اومده به صورت کامل به استادیو تری آرک محول شده.
3_ تاریخ ریلیز بازی بین سپتامبر تا نوامبر 2020 هست.
4_بازی شامل کمپین , مولتی پلیر , زامبی و حتی نقشه ی جدید warzone میشه.
5_کمپین بازی به صورت کامل به جنگ سرد اختصاص خواهد داشت.
6_ در بخش مولتی پلیر تا الان حداقل 10 نقشه تایید شده.مولتی شامل مینی مپ خواهد بود , نوار سلامتی روی عدد 150 بوده و به صورت خودکار پر خواهد شد , حالت کاور گرفتن و تکیه به دیوار و اشیا توی بازی وجود نخواهد داشت و از مدرن وارفر به این بازی منتقل نخواهد شد , سر خوردن و شنا کردن به بازی اضافه شده , اگر بدون استفاده از خفه کن شلیک کنید مکانتون در مینی مپ لو خواهد رفت , مد گان فایت در بازی نیست اما مد جدیدی که 3 در مقابل 3 هست به بازی اضافه شده , حالتی مثل گرندوار که 32 در مقابل 32 هست در بازی دیده شده , Scorestreaks جایگزین کیل استریک ها خواهد شد.
7_ نقشه‌ی جدید حالت Warzone یک دریاچه‌ی بزرگ در مرکز خود خواهد داشت و به صورت کلی این نقشه منطقه‌ای در روسیه خواهد بود.در غرب نقشه نیز منطقه‌ای به نام Duga وجود دارد که تماماً به حادثه‌ی چرنوبیل و وقایع مر بوط به آن مناطق مرتبط است.مکان‌های نام‌گذاری شده‌ای شامل معادن، آزمایشگاه‌های شیمیایی، ایستگاه هواشناسی، پیست‌های اسکی، باغ وحش و… همگی با نام‌های روسی ثبت شده‌اند.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من بازی وارزون برای پی اس 4 از استور دانلود و نصب کردم و ثبت نام هم کردم حالا مراحل بازیهاش کامل قفل هست عکس قفل روشه چطور میتونم بازی کنم با تشکر

سلام
دوستان من بازی وارزون برای پی اس 4 از استور دانلود و نصب کردم و ثبت نام هم کردم حالا مراحل بازیهاش کامل قفل هست عکس قفل روشه چطور میتونم بازی کنم با تشکر
سلام.بازی کامل رو خریدی یا فقط وارزون رایگان رو‌ دانلود کردی؟
اگر بازی رو خریدی چندین پگ جداگونه هم باید دانلود کنی.برو توی منو اصلی کنسول بعد برو لایبرری بعد بازی رو انتخاب کن همه پگ ها میان بزن دانلودشون کن.

ماشاالله بیشتر پی سی بازا (بلانسبت اون عده که نیستن ) چیتر بازن تو وارزون . الانم اخرای بازیه دیگه کسی به کسی نیست هر جور تقلبی مد شده .ایدی بدید اد کنیم شاید اصلا باهامون حال نکردی :D
من فقط برای boost کردن تو قسمت Co-op کراس پلی رو روشن میکنم هم زودتر پلیر پیدا میشه هم تا دلت بخواد چیتر هست مخصوصا تو PC خیلی هم زود level up میشی مخصوصا برای اونایی که بتل پس خریدن بهترین کار اینه که همه بتل پسشون رو بگیرن همین کاره.طرف چند روز پیش یه چیت زده بود هر kill که میگرفتم تو بازی 1000 تا xp میداد قشنگ تا بازی تموم بشه 4 تا بتل پس من پر شد:Dدیگه اون طرف (استاد:D)رو پیدا نکردم یه حالی به ما بده:Dیه دونه دیگش هم این بود که هرچی مهمات و خرت و پرت داشتی تند تند پر میشد:D خیییلی حال میده:Dولی برای مالتی بازی کرده سریع کراس پلتفرم رو میبندم که مزاحم جماعت چیتر نشم:D خدا حفظشون کنه یه دادم رسیدن 21 تا بتل پسم مونده بود که 3 روزه ردیف شد:D:D

• Like
Reactions: ps34 and zerio
من فقط برای boost کردن تو قسمت Co-op کراس پلی رو روشن میکنم هم زودتر پلیر پیدا میشه هم تا دلت بخواد چیتر هست مخصوصا تو PC خیلی هم زود level up میشی مخصوصا برای اونایی که بتل پس خریدن بهترین کار اینه که همه بتل پسشون رو بگیرن همین کاره.طرف چند روز پیش یه چیت زده بود هر kill که میگرفتم تو بازی 1000 تا xp میداد قشنگ تا بازی تموم بشه 4 تا بتل پس من پر شد:Dدیگه اون طرف (استاد:D)رو پیدا نکردم یه حالی به ما بده:Dیه دونه دیگش هم این بود که هرچی مهمات و خرت و پرت داشتی تند تند پر میشد:D خیییلی حال میده:Dولی برای مالتی بازی کرده سریع کراس پلتفرم رو میبندم که مزاحم جماعت چیتر نشم:D خدا حفظشون کنه یه دادم رسیدن 21 تا بتل پسم مونده بود که 3 روزه ردیف شد:D:D
جان خودت داخل وارزون اینکار رو نکن :D
وارزون رسما بخاطر چیترها به فنا رفته
با ی زحمتی 6 7 تا کیل میگیری و میری زونهای نهایی و اونجاست که طرف میاد یا طرفها با چیت مورد عنایتمون قرار میدن و تر میزنن به اعصاب ادم
دو روز پیش داشتیم بازی میکردیم که 5 تا تیم بیشتر نمونده بود,کمپ کرده بودیم که ی تیم چیتر اومد و از پشت دیوار شلیک کرد و تمام
نمیدونم چه لذتی داره وین گرفتن با چیت زدن

جان خودت داخل وارزون اینکار رو نکن :D
وارزون رسما بخاطر چیترها به فنا رفته
با ی زحمتی 6 7 تا کیل میگیری و میری زونهای نهایی و اونجاست که طرف میاد یا طرفها با چیت مورد عنایتمون قرار میدن و تر میزنن به اعصاب ادم
دو روز پیش داشتیم بازی میکردیم که 5 تا تیم بیشتر نمونده بود,کمپ کرده بودیم که ی تیم چیتر اومد و از پشت دیوار شلیک کرد و تمام
نمیدونم چه لذتی داره وین گرفتن با چیت زدن
مثل اینکه وارونه متوجه شدی عزیز دل برادر :Dمن که Xbox دارم داداش اصلا و ابدا وارزون بازی نمیکنم مخصوصا برای همین چیت..!!!فقط و فقط برای آخر سیزن که بتل پس کامل بشه میرم سمته Co-op اونم دو دست بازی کنم 4 5 تا خونه پر میشه حله قضیه:Dاصلا نیازی ندارم به وارزون . من تو جواب اون دوستمون که گفتن چیتر تو PC زیاده این رو گفتم.
در مورد نکته ی رنگی شده باید خدمتت عرض کنم که آخ نمیدونی واسه یه سری چه حالی میده:D:D طرف یک حرصی در میاره از بقیه در حد اینکه کلا بیخیال بازی میشن یه سری ها.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: db07
سلام.بازی کامل رو خریدی یا فقط وارزون رایگان رو‌ دانلود کردی؟
اگر بازی رو خریدی چندین پگ جداگونه هم باید دانلود کنی.برو توی منو اصلی کنسول بعد برو لایبرری بعد بازی رو انتخاب کن همه پگ ها میان بزن دانلودشون کن.

سلام نه مجانی که تو استور هست

سلام نه مجانی که تو استور هست
والا من بازی رو کامل دارم و جریانش اینه که تا تمام پگ ها رو دانلود نکنی همشون قفل میاد روش.اما برای وارزون رایگان که شما گرفتی همون دانلود حدود 106 گیگ اولیه قاعدتا کافی هست و دیگه نیاز به دانلود پگ نداری.
یا صبر کن ببین کس دیگه ای نیست راهنماییت کنه یا برو توی ی.و.ت.ی.و.ب ببین ویدیو اموزشی چیزی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or