Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
تو اسنایپر hdr
تو ps4 این دوربینش چطور زوم می کنه ؟ تا 5 تا دوربین لول اپ شده نمی دونم چطور زوم می کنه . اگه موس باشه که راحته ولی با دسته نمی دونم .
آره سرور اومده ولی بدبختی اینه که همش لگ هستمنمیدونم والا چه جوریه..!!! قدیم فقط dly بود با پینگ 130 یا 140 ولی لگ نبود الان پینگ 90 هست یه تیر میزنم طرف میافته ولی لگ دهنم و آسفالت کردسرور خاورمیانه راه افتاده؟
امشب پینگم داخل وارزون حول وحوش 100 میچرخید!!!
اکثرا هم عرب بودن
قبلا در حالت عادیش 130-40-50 بود
والا دیشب یکی دو دست بیشتر بازی نکردم و چون سولو بازی میکردم زیاد دوام نیاوردم و خیلی متوجه لگ نشدمآره سرور اومده ولی بدبختی اینه که همش لگ هستمنمیدونم والا چه جوریه..!!! قدیم فقط dly بود با پینگ 130 یا 140 ولی لگ نبود الان پینگ 90 هست یه تیر میزنم طرف میافته ولی لگ دهنم و آسفالت کرد
من دقیق ساعت 8 نشستم پای بازی تا 11 لگ منو جررررر داد نت من ایرنسل هست روی اکثر بازیها عالیه این هم 2 شبه اینطوری شده نمیدونم چه مرگشه..!!!الان امروز کسی بازی کرده ببینه آپدیت داده یا نه...؟؟چند روزه آپدیت نداده نگرن شدموالا دیشب یکی دو دست بیشتر بازی نکردم و چون سولو بازی میکردم زیاد دوام نیاوردم و خیلی متوجه لگ نشدم
اگر اینطوری که شما میگی هست پس همون قبل بهتر بوده
شب بازی کردم بهت خبر میدم که چجوریاستمن دقیق ساعت 8 نشستم پای بازی تا 11 لگ منو جررررر داد نت من ایرنسل هست روی اکثر بازیها عالیه این هم 2 شبه اینطوری شده نمیدونم چه مرگشه..!!!الان امروز کسی بازی کرده ببینه آپدیت داده یا نه...؟؟چند روزه آپدیت نداده نگرن شدم
کسی نمی دونه ؟به صورت فری یه گیفی به من داده ولی هر کاری می کنم نمیشه اینو عوض کرد چطور عوض میشه این ؟
سلام،برای دوست من ۸۰ گیگ اپدیت داده ،دلیلش چیه ؟ هر سری میگه ۸۰ گیگ اپدیت میدهآپدیت روی وان ایکس ۳۱ گیگابایت ناقابل
سلام یه refresh کن بازیهاتو ببین درست میشه؟نمیدونم چرا بازی رو دارم اپدیت میکنم ایکون بازی به فورتنایت تبدیل شده
باگه؟
اولا که اینا هیچ فکری نمیکنن تو این ضمینه دوما اصل فکرشون اینه که طرف کلی پول خرج این بازی کرده(پوینت و اسکین و اسلحه)دیگه گوشتش زیر دندون ما گیره..!!! هر سازی بزنیم مجبورا برقصن..!!!مجبوره آپدیت کنه چاره ای نداره(مثل من که تا الان 25$ خرج کردم).اینا سیزن 2 میخواستن آپدیت ها رو فقط شروع هر سیزن بدن و فقط و فقط وسط سیزن (الان که وسط هم نیست اوله سیزن هست)فقط برای رفع باگ یا گلیچ یه آپدیت بدن...!!!!!!من خودم 10 بار تو فروم و پشتیبانی واسه اونا نوشتم اصلا هیچی نمیگن فقط مینویسه رسیدگی میشه..!!!!!خوده اونوری هم صداشون دراومده...!!!!!!!برای من ۹۸ گیگ اومده اخه چه خبره
حتی از سیو مود rebilding کردم
واقعا آپدیتها کمر شکن شده
راستی اینها چه عکری پیش خودشون میکنن
من که خودم تنها پولی که خرج این بازی ها می کنم همون خریدنشونه . البته برای اون وری ها 10 و .... دلار پولی نیست . سه هزار سکه رو زده 10 دلار !!!!!!!!!!!اولا که اینا هیچ فکری نمیکنن تو این ضمینه دوما اصل فکرشون اینه که طرف کلی پول خرج این بازی کرده(پوینت و اسکین و اسلحه)دیگه گوشتش زیر دندون ما گیره..!!! هر سازی بزنیم مجبورا برقصن..!!!مجبوره آپدیت کنه چاره ای نداره(مثل من که تا الان 25$ خرج کردم).اینا سیزن 2 میخواستن آپدیت ها رو فقط شروع هر سیزن بدن و فقط و فقط وسط سیزن (الان که وسط هم نیست اوله سیزن هست)فقط برای رفع باگ یا گلیچ یه آپدیت بدن...!!!!!!من خودم 10 بار تو فروم و پشتیبانی واسه اونا نوشتم اصلا هیچی نمیگن فقط مینویسه رسیدگی میشه..!!!!!خوده اونوری هم صداشون دراومده...!!!!!!!