Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
تو اسنایپر hdr
تو ps4 این دوربینش چطور زوم می کنه ؟ تا 5 تا دوربین لول اپ شده نمی دونم چطور زوم می کنه . اگه موس باشه که راحته ولی با دسته نمی دونم .

جواب: اگه دوربینی قابلیت زوم داشته باشه وقتی گرفتید جلوی چشمتون با یه بار فشردن L3 زوم می کنه و با فشردن دوباره از زوم خارج میشه

-------------
به صورت فری یه گیفی به من داده ولی هر کاری می کنم نمیشه اینو عوض کرد چطور عوض میشه این ؟

Attachments

• ۲۰۲۰۰۶۲۸_۲۰۲۸۵۹.jpg
    ۲۰۲۰۰۶۲۸_۲۰۲۸۵۹.jpg
    2.5 MB · مشاهده: 16
سرور خاورمیانه راه افتاده؟
امشب پینگم داخل وارزون حول وحوش 100 میچرخید!!!
اکثرا هم عرب بودن
قبلا در حالت عادیش 130-40-50 بود
آره سرور اومده ولی بدبختی اینه که همش لگ هستم:|نمیدونم والا چه جوریه..!!! قدیم فقط dly بود با پینگ 130 یا 140 ولی لگ نبود الان پینگ 90 هست یه تیر میزنم طرف میافته ولی لگ دهنم و آسفالت کرد:|

آره سرور اومده ولی بدبختی اینه که همش لگ هستم:|نمیدونم والا چه جوریه..!!! قدیم فقط dly بود با پینگ 130 یا 140 ولی لگ نبود الان پینگ 90 هست یه تیر میزنم طرف میافته ولی لگ دهنم و آسفالت کرد:|
والا دیشب یکی دو دست بیشتر بازی نکردم و چون سولو بازی میکردم زیاد دوام نیاوردم :D و خیلی متوجه لگ نشدم
اگر اینطوری که شما میگی هست پس همون قبل بهتر بوده

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
والا دیشب یکی دو دست بیشتر بازی نکردم و چون سولو بازی میکردم زیاد دوام نیاوردم :D و خیلی متوجه لگ نشدم
اگر اینطوری که شما میگی هست پس همون قبل بهتر بوده
من دقیق ساعت 8 نشستم پای بازی تا 11 لگ منو جررررر داد :|نت من ایرنسل هست روی اکثر بازیها عالیه این هم 2 شبه اینطوری شده نمیدونم چه مرگشه..!!!:|الان امروز کسی بازی کرده ببینه آپدیت داده یا نه...؟؟چند روزه آپدیت نداده نگرن شدم:|:|:|

• Like
Reactions: db07
من دقیق ساعت 8 نشستم پای بازی تا 11 لگ منو جررررر داد :|نت من ایرنسل هست روی اکثر بازیها عالیه این هم 2 شبه اینطوری شده نمیدونم چه مرگشه..!!!:|الان امروز کسی بازی کرده ببینه آپدیت داده یا نه...؟؟چند روزه آپدیت نداده نگرن شدم:|:|:|
شب بازی کردم بهت خبر میدم که چجوریاست

• Like
به صورت فری یه گیفی به من داده ولی هر کاری می کنم نمیشه اینو عوض کرد چطور عوض میشه این ؟
کسی نمی دونه ؟
---------------------
تو pc (حتی پلیر ایرانی) وارزون پلیمیدن چقدر سرعت دویدنشون اینقدر بالاست یا به خاطر نته ؟ من می خوام بدوم مثل لاکپشته . حتی اون تنظیم دویدن رو دسته ps4 هم درست کردم اما به حد اونایی که رو pc می بینم نمیرسه

آپدیت روی وان ایکس ۳۱ گیگابایت ناقابل
سلام،برای دوست من ۸۰ گیگ اپدیت داده ،دلیلش چیه ؟ هر سری میگه ۸۰ گیگ اپدیت میده
نمیدونم چرا بازی رو دارم اپدیت میکنم ایکون بازی به فورتنایت تبدیل شده
باگه؟
سلام یه refresh کن بازیهاتو ببین درست میشه؟

• Like
Reactions: fafol94
برای من ۹۸ گیگ اومده اخه چه خبره
حتی از سیو مود rebilding کردم
واقعا آپدیتها کمر شکن شده
راستی اینها چه عکری پیش خودشون میکنن
اولا که اینا هیچ فکری نمیکنن تو این ضمینه دوما اصل فکرشون اینه که طرف کلی پول خرج این بازی کرده(پوینت و اسکین و اسلحه)دیگه گوشتش زیر دندون ما گیره..!!! هر سازی بزنیم مجبورا برقصن..!!!مجبوره آپدیت کنه چاره ای نداره(مثل من که تا الان 25$ خرج کردم).اینا سیزن 2 میخواستن آپدیت ها رو فقط شروع هر سیزن بدن و فقط و فقط وسط سیزن (الان که وسط هم نیست اوله سیزن هست)فقط برای رفع باگ یا گلیچ یه آپدیت بدن...!!!!!!من خودم 10 بار تو فروم و پشتیبانی واسه اونا نوشتم اصلا هیچی نمیگن فقط مینویسه رسیدگی میشه..!!!!!خوده اونوری هم صداشون دراومده...!!!!!!!

آخرین ویرایش:
اولا که اینا هیچ فکری نمیکنن تو این ضمینه دوما اصل فکرشون اینه که طرف کلی پول خرج این بازی کرده(پوینت و اسکین و اسلحه)دیگه گوشتش زیر دندون ما گیره..!!! هر سازی بزنیم مجبورا برقصن..!!!مجبوره آپدیت کنه چاره ای نداره(مثل من که تا الان 25$ خرج کردم).اینا سیزن 2 میخواستن آپدیت ها رو فقط شروع هر سیزن بدن و فقط و فقط وسط سیزن (الان که وسط هم نیست اوله سیزن هست)فقط برای رفع باگ یا گلیچ یه آپدیت بدن...!!!!!!من خودم 10 بار تو فروم و پشتیبانی واسه اونا نوشتم اصلا هیچی نمیگن فقط مینویسه رسیدگی میشه..!!!!!خوده اونوری هم صداشون دراومده...!!!!!!!
من که خودم تنها پولی که خرج این بازی ها می کنم همون خریدنشونه . البته برای اون وری ها 10 و .... دلار پولی نیست . سه هزار سکه رو زده 10 دلار !!!!!!!!!!!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or