Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
دوستان با شبانه ایرانسل میشه دانلود کرد؟
هر کاری کردم با همراه بی همه چیز نتونستم دانلود کنم~X(قبلامیشد دان کرد
با ای دی اس ال 13 ساعت طول میکشه :|

دوستان با شبانه ایرانسل میشه دانلود کرد؟
هر کاری کردم با همراه بی همه چیز نتونستم دانلود کنم~X(قبلامیشد دان کرد
با ای دی اس ال 13 ساعت طول میکشه :|
با همراه اول شبانه رو ps4 یه مدته سرعت خیلی پایینه ولی با pc راحت دانلود میشه (با سرعت خوب) و بعد انتقال بده. همشم با PSX که مطمئنم بلدی خودت . ولی اینجا هم خیلی خوب اموزش داده از گرفتن لینک تا انتقال

• Like
Reactions: db07
با همراه اول شبانه رو ps4 یه مدته سرعت خیلی پایینه ولی با pc راحت دانلود میشه (با سرعت خوب) و بعد انتقال بده. همشم با PSX که مطمئنم بلدی خودت . ولی اینجا هم خیلی خوب اموزش داده از گرفتن لینک تا انتقال

اخه مشکل اینجاست که psx میاد اپدیتهای قبلی رو هم میده که حجم خیلی زیادی میشه فقط نمیاد اپدیت جدید رو بده

• Like
Reactions: zerio
اخه مشکل اینجاست که psx میاد اپدیتهای قبلی رو هم میده که حجم خیلی زیادی میشه فقط نمیاد اپدیت جدید رو بده
درسته اما این اپدیت 96 گیگم بشه با شبانه همراه اول تهش سه روزه دانلوده رو pc ولی 35 گیگ رو ps4 با شبانه همراه اول غیر دانلوده و هر شب 2 گیگ در بهترین حالت دانلود کنه. مگر اینکه 35 گیگ حجم بخری برای adsl که فایده نداره چون دو هفته دیگه داره دوباره همین قدر اپدیت میده .

آخرین ویرایش:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد..!! آپدیت ها ی خود بازی کم بود باگ هم اضافه شده بهشون..؟؟الان دانلود هم بکنم باز سرور پیدا نمیکنه..!!!!تازه من روی xbox هستم هم مشکل DNS دارم هم اینکه شیر کردن vpn داستان داره برای من...!!!!!فکر کنم بازی به سرنوشته division 2 دچار شده..!!!!دیگه باید دائم vpn باشیم یواش یواش..!!!!خدا کنه اینطوری نشه..!!!البته فعلا که باید صبر کنم تا اینباگها ردیف بشه بعد شروع کنم آپدیت.

• Like
Reactions: furynk6
سلام
بازی وارد بخش کمپین نمیشه مینویسع دی ال سی پک نصب یا دانلود بشه، بازیه اکانتی واسم انداختند ، دیتا کامل انتقال ندادن که اینطور شده ؟؟؟

سلام
بازی وارد بخش کمپین نمیشه مینویسع دی ال سی پک نصب یا دانلود بشه، بازیه اکانتی واسم انداختند ، دیتا کامل انتقال ندادن که اینطور شده ؟؟؟
بله دیتا کامل نیست
باید تمام پک های بازی رو نصب کنی
البته امروز یه خبر خوندم می شه بخش هایی از بازی که نیاز نداری رو پاک کنی درسته دوستان ؟

بله دیتا کامل نیست
باید تمام پک های بازی رو نصب کنی
البته امروز یه خبر خوندم می شه بخش هایی از بازی که نیاز نداری رو پاک کنی درسته دوستان ؟
بدون متصل شدن به نت میشه نصب کرد ؟ اگه به نت وصل بشم بازیام میپره

آقا الان برای وان چقدر شده حجم بازی ؟ فقط مولتی و وارزون، من الان دو فصله نگرفتم، جدا از این ۴۰ گیگ آپدیت فصل قبل (۲۰ گیگ) رو هم باید بگیرم؟

بخش مولتی پلیر فصل 4 از فصل 3 خیلی ضعیف تره . این چند روزه بازی کردم بخش عالی گان گیم فصل قبلو که برداشتن و دو بخش اخر که اضافه شده فقط یه پلن و لوکیشن داره که این بوش میاد که وسط این فصل به بهانه ی اضاف کردن چندتا نقشه بازم باید گیگ گیگ دانلود کنیم.
از طرفی فلسفه اضافه کردن این وارزون نما که به مولتی اضافه شده چیه؟!!!! هیچ هدفی تو این بخش نیست و از بس بزرگه ملت همه یه HDR ورداشتن فقط میخوان برن بلندترین نقطه و هد شات کنن . فقط اسم وارزون داره و مثل بخش های قبلیه منتها بدون هیچ هدفی . کلا جذاب نیست هیچ ، حوصله سر بره و با دوبار بازی کردن این بخش خسته میشی

193 گیگ ؟؟؟؟!!!! اینا برنامه نویسی یاد ندارن یا چی؟ نمیان فایل های قبلی رو ویرایش کنن و فایل جدید میسازن؟ هیچ بازیی ندیدم اینجوری باشه یا حجم ثابت میمونه یا کمتر میکنن

193 گیگ ؟؟؟؟!!!! اینا برنامه نویسی یاد ندارن یا چی؟ نمیان فایل های قبلی رو ویرایش کنن و فایل جدید میسازن؟ هیچ بازیی ندیدم اینجوری باشه یا حجم ثابت میمونه یا کمتر میکنن
بنظر من حجمش توی آپدیت بعدی 200 رو قطعا رد میکنه

75 گیگ روی ps4 من جا هست...الان این اپدیت رو دانلود نمیکنه و میگه جا نداری...چقدره مگه حجمش؟!

هر دفعه اپدیت میده یه بازی دیگه رو باید پاک کنم تا اپدیت بشه؟! مسخره کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or