Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
این گروه رو بچه های پی سی دار زدن برای قرار وارزونبهترین قسمت بازی به نظرمن گان وین هست . این پرتاب چاقو دقیقا به چه شکله که ؟ با r1 پرتاب میشه و همش تو در و دیواره .
تا حالا سه نفره وارزون رفتین ؟ ایدی بدید اد کنیم
اره داداش قراره سرورا تو ریاض و جده باشه یه شرکت مخابراتی باهاشون همکاری میکنه که مال خود عربستانه اون شرکت حالا کی قراره سرورا برا خاورمیانه اوکی بشه و استارت بخوره نمیدونم همه منتظریمصحت داره یا شایعست؟
داخل اس ام جی ها:mp5 , mp7
ال ام جی:Bruen mk9 البته باید انلاکش کنی که ی کم حوصله میخواد ولی این ال ام جی موبیلیتش جوری هست که حس اسالت رایفل میده من که خیلی باهاش حال میکنم
اسالت رایف:-kilo 141-m4 -m13-Grau------از بین اینا m4 رو ترجیح میدم
اسنایپر:ax-50
اسلحه رو تکیه میده لب دیوار تیراندازی میکنه ! اگه موس شما کلید کناری نداره (Back & Forward) از تو تنظیمات عوضش کن به یه کلید دیگه!این مانت چیه هی میاد رو صفحه... باید چی رو بزنم؟
RAM-7 هم هست ، بین اینا M13 فایر ریت بالاتری داره من اینو ترجیح میدم ، البته از M4 و Grau زیاد استفاده میکنم ، من بیشتر روش Aiming Stability و Recoil Stability پیش میگیریم ، این دوتا رو در واقع با هر اسلحه ای که بچینید میشه نابود کرد طرفو ، ولی Mobility رو میاره پایین ، جا برا اسکوپ هم نمیمونه ، خشاب هم حتماً 50 تایی باید باشه که تو درگیری کم نیاد.داخل اس ام جی ها:mp5 , mp7
ال ام جی:Bruen mk9 البته باید انلاکش کنی که ی کم حوصله میخواد ولی این ال ام جی موبیلیتش جوری هست که حس اسالت رایفل میده من که خیلی باهاش حال میکنم
اسالت رایف:-kilo 141-m4 -m13-Grau------از بین اینا m4 رو ترجیح میدم
اسنایپر:ax-50
اولی و دومی همینطور که مشخصه برای مسافتهای کمهاسلحه رو تکیه میده لب دیوار تیراندازی میکنه ! اگه موس شما کلید کناری نداره (Back & Forward) از تو تنظیمات عوضش کن به یه کلید دیگه!
RAM-7 هم هست ، بین اینا M13 فایر ریت بالاتری داره من اینو ترجیح میدم ، البته از M4 و Grau زیاد استفاده میکنم ، من بیشتر روش Aiming Stability و Recoil Stability پیش میگیریم ، این دوتا رو در واقع با هر اسلحه ای که بچینید میشه نابود کرد طرفو ، ولی Mobility رو میاره پایین ، جا برا اسکوپ هم نمیمونه ، خشاب هم حتماً 50 تایی باید باشه که تو درگیری کم نیاد.
من خودم با کمک یوتیوب و تجربه خودم برا M13 اینو چیدم : البته جای مانور زیاد داره .
View attachment 145327
برا M4 چی چیدی ؟
تو کاستوم لوداوت اولی رو گذاشتم ارپی جی و مثلا یه اسلحه از بخش اس ام جیاولی و دومی همینطور که مشخصه برای مسافتهای کمه
سومی هم اسنایپ
چهارمی هم برا وارزون البته برای مسافتهای بالا داخل مولتی میام استکش رو عوض میکنم و خشابش رو کمتر میکنم
View attachment 145459View attachment 145460View attachment 145461View attachment 145462
باید perk دوم را overkill بزاری ت بتونی دو تا تفنگ قوی داشته باشیتو کاستوم لوداوت اولی رو گذاشتم ارپی جی و مثلا یه اسلحه از بخش اس ام جی
دومی رو گذاشتم یه اسنایپ ولی دیگه نمیشه از اس ام جی به عنوان اسلحه ی دوم انتخاب کرد و یا کلته یا باز ار پی جی
اونوقت تو بازی می بینم طرف لوداوت داره . هم اسنایپ هم یه اسلحه از اس ام جی با هم داره
----------------------
این هارتبیت سنسور رو من داخل وارزون ندارم اخرم علتشو نفهمیدم. با اینکه تو لوداوت قرار دادم میرم تو بخش مولتی دارمش ولی تو وارزون ندارم (البته میدونم اولش ندارم و بعد دریافت لود اوت تو وارزون بازم ندارمش)
جواب سوال اول رو دوستمون مهرداد گفتتو کاستوم لوداوت اولی رو گذاشتم ارپی جی و مثلا یه اسلحه از بخش اس ام جی
دومی رو گذاشتم یه اسنایپ ولی دیگه نمیشه از اس ام جی به عنوان اسلحه ی دوم انتخاب کرد و یا کلته یا باز ار پی جی
اونوقت تو بازی می بینم طرف لوداوت داره . هم اسنایپ هم یه اسلحه از اس ام جی با هم داره
----------------------
این هارتبیت سنسور رو من داخل وارزون ندارم اخرم علتشو نفهمیدم. با اینکه تو لوداوت قرار دادم میرم تو بخش مولتی دارمش ولی تو وارزون ندارم (البته میدونم اولش ندارم و بعد دریافت لود اوت تو وارزون بازم ندارمش)
چطور ؟ دقیق تر توضیح میدی ؟باید perk دوم را overkill بزاری ت بتونی دو تا تفنگ قوی داشته باشی
دقیق توضیح دادن ایشونچطور ؟ دقیق تر توضیح میدی ؟
گرفتم.جایی هست که توضیح بده هر کدوم از این پرک ها چه کاری انجام میده ؟یا قسمتدقیق توضیح دادن ایشون
شما سه تا پرک می تونی برای هر لوداوت برداری برای پرک دوم شما پرک overkill رو بزار تا بتونی دو اسلحه اصلی داشته باشی
والا خود بازی روی هر پرک که بری گفته چی کار می کنه ولی اموزش فارسیشو باید بگردی تو نت پیدا کنیگرفتم.جایی هست که توضیح بده هر کدوم از این پرک ها چه کاری انجام میده ؟یا قسمت
killstreak select رو چطور تو بازی میشه استفاده کرد ؟