Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
والا فعلا که دارن همدردی میکنن با سیاه پوستها از آپدیت خبری نیست چیزی هم نگفتنبعد از همدردی یه هم اندیشی میکنن واسه یه آپدیت 40 گیگ که اونوقت ما باید یه همفکری کنیم چیو پاک کنیم بازی آپدیتش جا بشه فقطخدا کنه طول بکشه من چنتا بازی single دارم تموم کنم تا جا باز بشه برای این عتیقهسلام
آپدیت سیزن 4 کی میاد بلاخره ؟
سلام
آپدیت سیزن 4 کی میاد بلاخره ؟
من بازی رو خریدم ولی حجم آپدیت کامپیوتر برام 45 گیگه
مثل اینکه باگه... برای بعضیا حتی تا 100 گیگ رسیده حجم آپدیت! که خب نباید اینطوری میشده و اکتیویژن گفته در حال حل مشکله.85 گیگ ایکس باکس وان باز اپدیت داد .2 سری هست نمیدونم باگ میشه یا کلا حجمش همین قدر هست اپدیت ها
من تا شروع کردم دانلود به من ۳۳ گیگ داد روی ،xbox one بعد دیدم دیگه بسه واسه این بازی نمیتونم یه هارد اکسترنال جدا بزارم کنار.....!!!!!! ۲۰۰ گیگ تا الان هارد من و اشغال کرده و دیگه هیچ بازی رو واسه این آپدیت های مسخره ش پاک نمیکنم به جهنم که هرچی میخواد بشه من فعلا گذاشتم کنار این بازی تا یه سری بازی دارم تموم بشن بعد میرم سراغ این.!!!!! واقعا چه غلطی میکنن که این همه آپدیت میدن؟؟؟؟ ول کن بابا گوره پدره این بازی بسه خسته شدم....!!!!!!مثل اینکه باگه... برای بعضیا حتی تا 100 گیگ رسیده حجم آپدیت! که خب نباید اینطوری میشده و اکتیویژن گفته در حال حل مشکله.
اینا خیلی قولها دادن عمل نکردن...!!!! قرار بود وسط فصل آپدیت ندن قرار بود حجم آپدیت در حد MB باشه نه گیگ اونم فقط برای رفع کردن یه سری باگ...!!!! قرار بود یه کاری نکن که صدای طرفدارهای بازی در بیاد.!!! الان خوده اونوری ها هم صداشون در اومده برو یه سر به فروم یا کلوپ بازی بزن قشنگ متوجه میشی...!!! اینا میگن ملت کلی پول خرج کردن برای بازی الان مجبور هستن آپدیت کنن.!!!! من خودم با battle pass و یه اسلحه حدود ۱۹ دلار اضافه خرج بازی کردم ولی ببین کار به کجا رسید که بیخیال شدم...!!!!!کاش فقط ی اپدیت اول فصل بود
وسط فصل هم باز ی اپدیت خرکی میدن
بخاطر این بازی بیشتر بازیام رو پاک کردم و الان در کنار این کامبت 11 و کرش ریسنگ و pes 20 رو دارم و چند وقت دیگه اینا رو هم باید پاک کنم
این اپدیتها لذت بازی رو کم میکنه
مگه قرار نبود حجم اپدیتها رو کم کنن؟!
چرا اپدیتهاشون انقدر حجیم کننده میزنن؟!
منم مشکل داشتم در نهایت مجبور شدم شر کنم با پی سی و با فیلترشکن دان کنمدوستان کسی با همراه اول مشکلی داره برای اپدیت کردن؟
هر کاری میکنم اپدیت نمیشه
حتی بازیهای دیگه هم اپدیت نمیشن
فیلتر ش ک ن روی لپ تاپ باید نصب بشه؟منم مشکل داشتم در نهایت مجبور شدم شر کنم با پی سی و با فیلترشکن دان کنم
با PSX وصل شو به کنسول بعد تحریم شکن () رو هم رو پی سی روشن کنفیلتر ش ک ن روی لپ تاپ باید نصب بشه؟