Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
سلام
آپدیت سیزن 4 کی میاد بلاخره ؟
والا فعلا که دارن همدردی میکنن با سیاه پوستها از آپدیت خبری نیست چیزی هم نگفتن:|بعد از همدردی یه هم اندیشی میکنن واسه یه آپدیت 40 گیگ که اونوقت ما باید یه همفکری کنیم چیو پاک کنیم بازی آپدیتش جا بشه فقط:|خدا کنه طول بکشه من چنتا بازی single دارم تموم کنم تا جا باز بشه برای این عتیقه:|

سلام
آپدیت سیزن 4 کی میاد بلاخره ؟
a8trtf0j34451.jpg

85 گیگ ایکس باکس وان باز اپدیت داد .2 سری هست نمیدونم باگ میشه یا کلا حجمش همین قدر هست اپدیت ها
مثل اینکه باگه... برای بعضیا حتی تا 100 گیگ رسیده حجم آپدیت! که خب نباید اینطوری میشده و اکتیویژن گفته در حال حل مشکله.

مثل اینکه باگه... برای بعضیا حتی تا 100 گیگ رسیده حجم آپدیت! که خب نباید اینطوری میشده و اکتیویژن گفته در حال حل مشکله.
من تا شروع کردم دانلود به من ۳۳ گیگ داد روی ،xbox one بعد دیدم دیگه بسه واسه این بازی نمیتونم یه هارد اکسترنال جدا بزارم کنار.....!!!!!! ۲۰۰ گیگ تا الان هارد من و اشغال کرده و دیگه هیچ بازی رو واسه این آپدیت های مسخره ش پاک نمیکنم به جهنم که هرچی میخواد بشه من فعلا گذاشتم کنار این بازی تا یه سری بازی دارم تموم بشن بعد میرم سراغ این.!!!!! واقعا چه غلطی میکنن که این همه آپدیت میدن؟؟؟؟ ول کن بابا گوره پدره این بازی بسه خسته شدم....!!!!!!

کاش فقط ی اپدیت اول فصل بود
وسط فصل هم باز ی اپدیت خرکی میدن
بخاطر این بازی بیشتر بازیام رو پاک کردم و الان در کنار این کامبت 11 و کرش ریسنگ و pes 20 رو دارم و چند وقت دیگه اینا رو هم باید پاک کنم
این اپدیتها لذت بازی رو کم میکنه
مگه قرار نبود حجم اپدیتها رو کم کنن؟!
چرا اپدیتهاشون انقدر حجیم کننده میزنن؟!

کاش فقط ی اپدیت اول فصل بود
وسط فصل هم باز ی اپدیت خرکی میدن
بخاطر این بازی بیشتر بازیام رو پاک کردم و الان در کنار این کامبت 11 و کرش ریسنگ و pes 20 رو دارم و چند وقت دیگه اینا رو هم باید پاک کنم
این اپدیتها لذت بازی رو کم میکنه
مگه قرار نبود حجم اپدیتها رو کم کنن؟!
چرا اپدیتهاشون انقدر حجیم کننده میزنن؟!
اینا خیلی قول‌ها دادن عمل نکردن...!!!! قرار بود وسط فصل آپدیت ندن قرار بود حجم آپدیت در حد MB باشه نه گیگ اونم فقط برای رفع کردن یه سری باگ...!!!! قرار بود یه کاری نکن که صدای طرفدارهای بازی در بیاد.!!! الان خوده اونوری ها هم صداشون در اومده برو یه سر به فروم یا کلوپ بازی بزن قشنگ متوجه میشی...!!! اینا میگن ملت کلی پول خرج کردن برای بازی الان مجبور هستن آپدیت کنن.!!!! من خودم با battle pass و یه اسلحه حدود ۱۹ دلار اضافه خرج بازی کردم ولی ببین کار به کجا رسید که بیخیال شدم...!!!!!

خوب دوستان بعد آپدیت دیگه برای من مچ پیدا نمی کنه موقع گشتن دنبال بازی خطا
Unable to connect data center می ده بعد روی searching for match می مونه
مولتی و وارزون
هر بار این بازی یه بامبول جدید در میاره،
بازی انگار یه روش جدید برای پیدا کردن بازی داره که فعلا برای من قابل بازی نیست دیگه مثل قبل دنبال پینگ مناسب نمی گرده و دنبال یه چیز دیگست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or