Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
نت همراه اول خوبه واسه این بازی ، من هم ایرانسل هم های وب و هم همراه اول تست کردم و فقط همراه اول واسه من جواب دادهمن نمیدونم چرا بعضی از دویتان میگن سرورهای بازی ضعیفه!
الان 3 روزه دارم وارزون یا همون قسمت بتل رویال بازی میکنم با نت همراه اول و هیچ مشکلی هم ندارم، راحت کانکت میشه و میرم تو بازی، لگ و تاخیر هم ندارم
خیر همشو باید دوانلود کنیدسلام
برای ps4 دو قسمت کرده یکی ۲۰ گیگ یکی ۱۰۰ گیگ. میخوام بدونم بعد ۲۰ گیگ میتونم برم تو بازی بدون اینترنت؟ منظورم solo هست
خیر همشو باید دوانلود کنید
این مورد شما رو اطلاع ندارم اما بهتره داونلود کنید ارززشو دارهفعلا روی ۲۰ گیگ متوقف کردم و نت دستگاه رو قطع کردم و دارم boot camp رو با بات میرم. تو نت خوندم بعد از دانلود کامل boot camp حذف میشه و فقط قسمتی از مپ بخش بتل رویال رو با ۲۵ تا بات میشه رفت که اونم باید آنلاین باشی! اگه بشه با ۲۰۰ تا بات کل مپ رو آفلاین رفت فوق العاده میشد!
با این وضعیت من علاقه ای به دانلود ۸۰ گیگ دیگه ندارم ولی این ۲۰ گیگ رو میخوام حفظ کنم و boot camp رو برم. امکان حفظ کردنش نیست؟
اینجا تاپیک کنسولیش هست اما احتمالا هر دفعه که از بازی میخوای بیای بیرون Alt+f4 نمیکنی؟ چون وقتی اینکارو کنی دفعه بعدی که بخوای لانچ کنی قبل اجرا ازت میپرسه "بازی دفعه پیش غیر منتظره بسته شده ایا میخوای تنظیمات پیشفرض اعمال بشه" اگه Yes بزنی تنظیمات گرافیکیت خراب میشه باید No بزنی حتما تا تنظیمات بهم نخوره. یک چیزیم هست از زمان مدرن وارفیر قدیمی هست.اقا برای شما هم اینجور میشه من بعد از هر موقع که از بازی بیرون میام بعضی از تنظیمات گرافیکم کم میشه و دوباره باید تنظیمشون کنم........نسخه pc
منم مبین نت دارم همینجوریهبچه ها شما Warzone راحت بازی می کنید؟ من نت ام مبین نت ـه، نت تایپ ام هم 2 ـه ولی تو لودینگ قبل مچ میمونه همش! DNS ـه شکن ام زدم درست نشد
معلوم نیست بگیر نگیر داره منم ایرانسل دارم یهو وصل میشه یهو یکساعت پشت در باشی تا راهت بده تو .من ايرانسل دارم
راحت ميشه بازي كرد يا مشكل داره؟
اطلاعات غلط نده بااو کجااش فیلترهاقا اینم مثل بازیهای رایگان دیگه فیلتره ....با فیلتر شکن راحت بازی کنید..........
خیر نیازی به چیز پی ان نیست کاربرا رو گمراه نکنیداقا اینم مثل بازیهای رایگان دیگه فیلتره ....با فیلتر شکن راحت بازی کنید..........