Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
سلام دوستان من کلا افلاین بازم ولی کال اف دیوتی مبایل روی گوشیم دارم و بازی میکنم
جریان این وار زون چیه ؟
الان دارم مودرن وار فار دانلود میکنم ولی رایگان هست و حجمش ۹۹ گیگ هست
الان کمپین رو میتونم بازی کنم ؟
یا قسمتی از انلاین بازی هست که نیازی به پلاس نداشته باشه ؟
بخاطر سرورا مزخرف بازیهمن توی پی سی مشکلی توی جوین شدن اصلا ندارم همه بازی ها چه با وی پی ان چه بی وی پی ان وصل میشه
ولی در عوض پاکت لوس 30 دارم که غیر قابل بازی میشه
نظر شما چیه چون توی بازی های دیگه اصلا پاکت لوس ندارم پینگ هم خوبه توی بازی های دیگه
من موافقماگر دوست دارید یه گروه تو ps4 بزنیم که هرکی انلاین بود پیام بده که با هم بازی کنیم
والا فعلا بازی مشابه در این حد وجود نداره ... اگر کسی این سبک بازی رو لذت میبره قطعا بهترین انتخاب هستدوستان بقیه قیسمتی بازی برای انلاین ارزش ۷۰۰ تومان رو داره الان؟ بگیرم؟ بتل رویالشو خوشم نیومد!
آپدیت رو نهایت میشد باهاش کنار اومد، مشکل بیشتر سرور های فوق مزخرف ش هست ، خواهشا ربطش ندید به کیفیت نت ایران، با بهترین کانکشن های داخلی هم که خیلی بهتر از نت درصد بالایی از گیمر های ایران هم هست هم تست شد ولی نتیجه ی جالبی گرفته نشد، در صورتی که بازی های موجود دیگه هم سبک بدون مشکل قابل بازی هستن حتی توی این وضعیت قرنطینه که فشار زیادی روی نت و پهنای باند هستش.والا فعلا بازی مشابه در این حد وجود نداره ... اگر کسی این سبک بازی رو لذت میبره قطعا بهترین انتخاب هست
خود بنده بازی رو پیش خرید کرده بودم و راضی هم بودم بابت پولی که دادم چون بازی هست که میدونی عملا برای چند سال میتونی بازی کنی و خسته نشی
البته یک سری که بازی رو خریدن و فروختن بخاطر آپدیت های حجیم و پشت سر هم بازی بود که طبیعی هم بود
چقدر خر تو گاوهدوستان بقیه قیسمتی بازی برای انلاین ارزش ۷۰۰ تومان رو داره الان؟ بگیرم؟ بتل رویالشو خوشم نیومد!
میخوای من 400 میفروشم نوشم الان 550 هست..........pc دیگهدوستان بقیه قیسمتی بازی برای انلاین ارزش ۷۰۰ تومان رو داره الان؟ بگیرم؟ بتل رویالشو خوشم نیومد!