Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
سلام دوستان من کلا افلاین بازم ولی کال اف دیوتی مبایل روی گوشیم دارم و بازی میکنم
جریان این وار زون چیه ؟
الان دارم مودرن وار فار دانلود میکنم ولی رایگان هست و حجمش ۹۹ گیگ هست
الان کمپین رو میتونم بازی کنم ؟
یا قسمتی از انلاین بازی هست که نیازی به پلاس نداشته باشه ؟

سلام.

بخش بتل رویال MW که چند روزیه بصورت مستقل و رایگان عرضه شده و روی PS هم نیازی به Plus نداره خوشبختانه.
ولی به کمپین بازی دسترسی ندارید با دانلودش طبعا.

• Like
Reactions: ehsan M
من توی پی سی مشکلی توی جوین شدن اصلا ندارم همه بازی ها چه با وی پی ان چه بی وی پی ان وصل میشه
ولی در عوض پاکت لوس 30 دارم که غیر قابل بازی میشه
نظر شما چیه چون توی بازی های دیگه اصلا پاکت لوس ندارم پینگ هم خوبه توی بازی های دیگه

من توی پی سی مشکلی توی جوین شدن اصلا ندارم همه بازی ها چه با وی پی ان چه بی وی پی ان وصل میشه
ولی در عوض پاکت لوس 30 دارم که غیر قابل بازی میشه
نظر شما چیه چون توی بازی های دیگه اصلا پاکت لوس ندارم پینگ هم خوبه توی بازی های دیگه
بخاطر سرورا مزخرف بازیه

دوستان بقیه قیسمتی بازی برای انلاین ارزش ۷۰۰ تومان رو داره الان؟ بگیرم؟ بتل رویالشو خوشم نیومد!
والا فعلا بازی مشابه در این حد وجود نداره ... اگر کسی این سبک بازی رو لذت میبره قطعا بهترین انتخاب هست
خود بنده بازی رو پیش خرید کرده بودم و راضی هم بودم بابت پولی که دادم چون بازی هست که میدونی عملا برای چند سال میتونی بازی کنی و خسته نشی
البته یک سری که بازی رو خریدن و فروختن بخاطر آپدیت های حجیم و پشت سر هم بازی بود که طبیعی هم بود

• Like
Reactions: all4u
والا فعلا بازی مشابه در این حد وجود نداره ... اگر کسی این سبک بازی رو لذت میبره قطعا بهترین انتخاب هست
خود بنده بازی رو پیش خرید کرده بودم و راضی هم بودم بابت پولی که دادم چون بازی هست که میدونی عملا برای چند سال میتونی بازی کنی و خسته نشی
البته یک سری که بازی رو خریدن و فروختن بخاطر آپدیت های حجیم و پشت سر هم بازی بود که طبیعی هم بود
آپدیت رو نهایت میشد باهاش کنار اومد، مشکل بیشتر سرور های فوق مزخرف ش هست ، خواهشا ربطش ندید به کیفیت نت ایران، با بهترین کانکشن های داخلی هم که خیلی بهتر از نت درصد بالایی از گیمر های ایران هم هست هم تست شد ولی نتیجه ی جالبی گرفته نشد، در صورتی که بازی های موجود دیگه هم سبک بدون مشکل قابل بازی هستن حتی توی این وضعیت قرنطینه که فشار زیادی روی نت و پهنای باند هستش.

• Like
دوستان بقیه قیسمتی بازی برای انلاین ارزش ۷۰۰ تومان رو داره الان؟ بگیرم؟ بتل رویالشو خوشم نیومد!
چقدر خر تو گاوه
من خودم 400 خریدم ولی به نظرم 700 نمیرزه
بعد این قیمت دست دومه؟
چون اصلا سراغ نو نرو
یه دویست گیگ فضای خالی براش کنار بزار

• Like
میخوای من 400 میفروشم نوشم الان 550 هست..........pc دیگه
بازیش قشنگه ولی من وقتشو ندارم......بتل رویالشم تازه ازمایشی هست و خیلی بهتر میشه و رایگانش با کسی که خریده بازی رو فرقهایی داره

دوستان این مشکل گیر کردن تو لودینگ warzone برطرف نشده برای شما ؟

من حتی پینگم هم خوبه اما بازم توی لودینگ گیر میکنه
فرق نمیکنه BR برم یا Plunder جفتش همین مشکل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or