Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
15 گیگدوستان الان اخرین اپدیت بازی روی ps4 چقدر هست ؟
میترسناین هم برای تلگرام:
Modern Warfare GP
بازی سنتر به این بزرگی تابحال کمتر از ۱۰ نفر به گروپ واتساپ جوین شدن! خجالت آوره انقد تعداد پلیرای CoD کمه اینجا
متاسفانه بعضی مناطق و شهرا کلا نت نابود شدهاصلا نمیتونم کانکت بشم فقط واسه mw هم اینجوریه
مبین نت دارم
سرورای بازی مشکل داره فعلا ...اصلا نمیتونم کانکت بشم فقط واسه mw هم اینجوریه
مبین نت دارم
من میخوام بازیو رو ps4 دانلود کنم رو calculating گیر میکنه کسی میدونه چرا؟؟
اخه سرعت دانلودم خوبه وارد بازی که میشم میگه چک واسه اپدیت یکم طول میکشه و ارور میدهب خاطر مشکلات نت هست . شب ها 3 اون موقع ها دانلود رو تست کنید . ساعات 3تا 6 این روزا شاید بشه داخل نت یک نفسی کشید
حالا هم چی مالی هم نیست اینقدر تلاش میکنید که وصل بشید و جوین بدیدبا اینکه زده سرور ها اوکی هست اما نمی تونم جوین شم ... هم همراه اول تست کردم هم ایرانسل ثابت و همراه ... اصلا وارد نمیشه ... راهی هست دوستان !؟ VPان هم ست کردم رو مودم نشد ...
دقیقاحالا هم چی مالی هم نیست اینقدر تلاش میکنید که وصل بشید و جوین بدید
برعکس بازی ویژگی هایی داره که ازش یه بتل رویال عالی رو میسازهدقیقا
من 2 دست بازی کردم البته با لگ. در مقایسه با Apex مپ بیش از حد بزرگ هست و سرعت کوچیک شدن مپ خیلی کم هست. حدود یک ربع تو مپ ول می چرخیدیم تا یکی پیدا کنیم.
پکت لاست و پینگ بالاش مثل اوایل Apex هست؛ احتمالا 2-3تا آپدیت بدن درست میشه
برعکس بازی ویژگی هایی داره که ازش یه بتل رویال عالی رو میسازه
قابلیت هایی مثل self revive یا این که لود اوت کاستومایز شده خودت رو برداری یا خرید ایتم های دیگه
بعد از مرگ هم که بازی باز بهت فرصت میده با یک دوئل خودت رو نجات بدی
اعضای تیم هم که هرموقع بخوان میتونن جونت رو بخرن
وسایلی هم داخل بازیه برا جا به جایی خیلی کمک میکنه
مپ هم با وجود بزرگ بودن واقعا تنوعش عالیه
نکته اصلی هم اینه که گیم پلی بازی به قدری پیشرفت کرده تو این نسخه و اینقدر کارایی داره که اصلا بدرد اون مپ های کوچک مودهای دیگه نمیخوره دراصل الان داره بازی پتانسیل خودش رو نشون میده تو این مپ بزرگ
فقط دوتا نکته هست اینه که اکثریت بازیکنا کالاف کمپرن و اصلا همخونی نداره با همچین مپ بزرگی برا همین مپ خالی بنظر میاد تازه قراره به 200 نفر هم برسه که میشه دو برابر بتل رویال های دیگه ولی باز چون تعداد کمپرا زیاده اون حس خالی بودن رو میده
نکته بعدی هم این سرورهای نابود بازیه که وقتی پینگت 100 هم باشه باز لگ داری و تیرات نمیخوره