Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
آپدیت رو نهایت میشد باهاش کنار اومد، مشکل بیشتر سرور های فوق مزخرف ش هست ، خواهشا ربطش ندید به کیفیت نت ایران، با بهترین کانکشن های داخلی هم که خیلی بهتر از نت درصد بالایی از گیمر های ایران هم هست هم تست شد ولی نتیجه ی جالبی گرفته نشد، در صورتی که بازی های موجود دیگه هم سبک بدون مشکل قابل بازی هستن حتی توی این وضعیت قرنطینه که فشار زیادی روی نت و پهنای باند هستش.
پس سرورا ایراد دارن درسته؟؟؟ خوب اینو نمیگن منم واسه انلاین میخوام

چقدر خر تو گاوه
من خودم 400 خریدم ولی به نظرم 700 نمیرزه
بعد این قیمت دست دومه؟
چون اصلا سراغ نو نرو
یه دویست گیگ فضای خالی براش کنار بزار
بازیشو دوانلود کردم استور ۴۰ usd شده
اما رک دیگه بیشتر از ۵۰۰ نمیارزه

• Like
Reactions: blak
رو ps4 بازی میکنید؟

بله با سه تا نت مختلف هم تست کردم
ایرانسل ، رایتل ، پارس آفلاین

همیشه هم اینطوری نیست مثلا از هر 10 بار که تست میکنم یه بار شانسی وارد بازی میشه
ولی اکثرا تو لودینگ گیر میکنه و تایم اوت میده

تو بازی هم که کلا 4 بار موفق شدم برم دو سه بار اولش خیلی لگ داشت یعنی مشکل packet loss داشتم
اما دفعه آخری تقریبا اوکی بود هم پینگ زیر 100 بود هم تایم اوت نداشتم

فقط امیدوارم مشکل از خود بازی باشه و با آپدیت برطرف بشه چون اگه از نت باشه دیگه هیچوقت درست نمیشه ....

• Like
Reactions: all4u
بله با سه تا نت مختلف هم تست کردم
ایرانسل ، رایتل ، پارس آفلاین

همیشه هم اینطوری نیست مثلا از هر 10 بار که تست میکنم یه بار شانسی وارد بازی میشه
ولی اکثرا تو لودینگ گیر میکنه و تایم اوت میده

تو بازی هم که کلا 4 بار موفق شدم برم دو سه بار اولش خیلی لگ داشت یعنی مشکل packet loss داشتم
اما دفعه آخری تقریبا اوکی بود هم پینگ زیر 100 بود هم تایم اوت نداشتم

فقط امیدوارم مشکل از خود بازی باشه و با آپدیت برطرف بشه چون اگه از نت باشه دیگه هیچوقت درست نمیشه ....
برای منم همین مشکل هست قبلا به زور کانکت میشد اما الان به سرورم وصل نمیشه یک ماهه بازی رو گرفتم شاید چند دست تونستم بازی کنم

• Sad
Reactions: AhmadGr
دوستان برای من مدتیه بجای ای دی موقعی که کانکت میشه اسمم رو anone 2460#4.... یه اینجور چیزی میزنه کس دیگه ای اینطور نیس ؟ اینترنت من سرعتش نسبت به قبل کمتر نشده تقریبا اپدیت آخری بعد از اون اینطور شد

من نمیدونم چرا بعضی از دویتان میگن سرورهای بازی ضعیفه!
الان 3 روزه دارم وارزون یا همون قسمت بتل رویال بازی میکنم با نت همراه اول و هیچ مشکلی هم ندارم، راحت کانکت میشه و میرم تو بازی، لگ و تاخیر هم ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or