Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
پس سرورا ایراد دارن درسته؟؟؟ خوب اینو نمیگن منم واسه انلاین میخوامآپدیت رو نهایت میشد باهاش کنار اومد، مشکل بیشتر سرور های فوق مزخرف ش هست ، خواهشا ربطش ندید به کیفیت نت ایران، با بهترین کانکشن های داخلی هم که خیلی بهتر از نت درصد بالایی از گیمر های ایران هم هست هم تست شد ولی نتیجه ی جالبی گرفته نشد، در صورتی که بازی های موجود دیگه هم سبک بدون مشکل قابل بازی هستن حتی توی این وضعیت قرنطینه که فشار زیادی روی نت و پهنای باند هستش.
این گیر کردن اولا بود الان مشکلی نیسدوستان این مشکل گیر کردن تو لودینگ warzone برطرف نشده برای شما ؟
من حتی پینگم هم خوبه اما بازم توی لودینگ گیر میکنه
فرق نمیکنه BR برم یا Plunder جفتش همین مشکل هست
متاسفانه برای ps4 میخواممیخوای من 400 میفروشم نوشم الان 550 هست..........pc دیگه
بازیش قشنگه ولی من وقتشو ندارم......بتل رویالشم تازه ازمایشی هست و خیلی بهتر میشه و رایگانش با کسی که خریده بازی رو فرقهایی داره
بازیشو دوانلود کردم استور ۴۰ usd شدهچقدر خر تو گاوه
من خودم 400 خریدم ولی به نظرم 700 نمیرزه
بعد این قیمت دست دومه؟
چون اصلا سراغ نو نرو
یه دویست گیگ فضای خالی براش کنار بزار
این گیر کردن اولا بود الان مشکلی نیس
رو ps4 بازی میکنید؟واسه من هنوزم هست
شما کاری کردید یا خود ب خود درست شد ؟
رو ps4 بازی میکنید؟
برای منم همین مشکل هست قبلا به زور کانکت میشد اما الان به سرورم وصل نمیشه یک ماهه بازی رو گرفتم شاید چند دست تونستم بازی کنمبله با سه تا نت مختلف هم تست کردم
ایرانسل ، رایتل ، پارس آفلاین
همیشه هم اینطوری نیست مثلا از هر 10 بار که تست میکنم یه بار شانسی وارد بازی میشه
ولی اکثرا تو لودینگ گیر میکنه و تایم اوت میده
تو بازی هم که کلا 4 بار موفق شدم برم دو سه بار اولش خیلی لگ داشت یعنی مشکل packet loss داشتم
اما دفعه آخری تقریبا اوکی بود هم پینگ زیر 100 بود هم تایم اوت نداشتم
فقط امیدوارم مشکل از خود بازی باشه و با آپدیت برطرف بشه چون اگه از نت باشه دیگه هیچوقت درست نمیشه ....
PM ت بستس انگار ، شما بیا تو PM من.یک پ خ بده قیمتتو