Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
خوبه ولی خیلی زود تموم میشه اگه بخوای مدت زیادی سرگرم بشی به دردت نمیخورهدوستان یه سوال داشتم تو این ایام قرنطینه میخوام یه بازی جنگی بگیرم.این بازی بخش آفلاینش قابل قبول هست؟چون خیلی آدم آنلاین بازی نیستم.
میخواستم بخش داستانی خوبی داشته باشه و بشه از آفلاینش لذت برد.ممنون میشم راهنمایی کنین
بخش داستانیش چند ساعت گیم پلی داره؟خوبه ولی خیلی زود تموم میشه اگه بخوای مدت زیادی سرگرم بشی به دردت نمیخوره
به نظرم اگر میخوای آفلاین بازی کنی برو سراغ بازی های نقش آفرینی و جهان باز مثل اسکایریم و ویچر خیلی میتونن سرگرمت کنن
در کنارشم میتونی برای تنوع بخش داستانی همین بازی هایی مثل COD MW رو تجربه کنی
حدودا 6 ساعت بخش داستانیش هستبخش داستانیش چند ساعت گیم پلی داره؟
ویچر رو میخوام بگیرم اتفاقا.
روی ps4 بازی میکنم.ویچر رو میگیرم حتما ولی یه بازی جنگی از سری همین کال آف هم میخواستم بگیرم.دیدم اینو خیلی تعریف میکنن.این بیشترش آنلاینه؟حدودا 6 ساعت بخش داستانیش هست
ویچر عالیه اگر زبانت خوبه که بهتر
اگه رو پی سی بازی میکنی و زبانت هم خیلی خوب نیست میتونی فارسی سازش رو بگیری فقط بازی رو حتما با اکسپنشن هاش بگیر
روی ps4 بازی میکنم.ویچر رو میگیرم حتما ولی یه بازی جنگی از سری همین کال آف هم میخواستم بگیرم.دیدم اینو خیلی تعریف میکنن.این بیشترش آنلاینه؟
سلام، همه کالاف ها بخش داستانی کوتاهی دارن، شما حتما حتما اینو بگیر حیفه بازیش نکنی، بهترین کالاف این نسل هستروی ps4 بازی میکنم.ویچر رو میگیرم حتما ولی یه بازی جنگی از سری همین کال آف هم میخواستم بگیرم.دیدم اینو خیلی تعریف میکنن.این بیشترش آنلاینه؟
ممنون از شما.بخش آنلاینش خوبه؟سلام، همه کالاف ها بخش داستانی کوتاهی دارن، شما حتما حتما اینو بگیر حیفه بازیش نکنی، بهترین کالاف این نسل هست
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
بخش انلاین از خوب اونور تره حتی با وجود پینگ بالا لذت بخش مود های مختلف به خصوص گان پلی عالی بازی بینظیر کردهممنون از شما.بخش آنلاینش خوبه؟
سلامسلام دوستان
میخواهم مودم مبین نت بخرم ، نت تایپ 2 ارائه میده ؟!
پینگ پایین ....
سرعت .....
کاملا تحت پوشش اینترنت هستم.
ممنون میشم که راهنمایی کنین.
سلام داداش اصلا تظمینی برای نت تایپ 2 بودنش نیستسلام دوستان
میخواهم مودم مبین نت بخرم ، نت تایپ 2 ارائه میده ؟!
پینگ پایین ....
سرعت .....
کاملا تحت پوشش اینترنت هستم.
ممنون میشم که راهنمایی کنین.
بیخیالش شو!متاسفانه این بازی با نت تایپ 3 خیلی مشکل داره و عملا برای بنده غیر قابل بازی هست !
با ایرانسل نت خوبی دارم ولی مشکلی که داره نت تایپ 3 هست که کار رو کاملا خراب کرده .