Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
چند روزی هست هی باید Retry کنم تا بتونم وصل شم
شاتل دارم
کسی این مشکل رو داره؟

بنده شاتل هستم .استارت برای پیدا کردن سرور با پینگ 200 برای من شروع میشه و بقیش رو خودتون حدس بزنید.کلا دیگه داخل بازی نمیشه و تو صفحه لودینگ میمونه .

• Like
Reactions: db07
سلام دوستان .
من می خواهم مودم TD LTE ایرانسل بگیرم که نت تایپ 3 ارائه میده .
سوالم اینکه نت تایپ 3 فقط روی کنسول تاثیر میزاره یا pc هم هست ؟!
اگه هست ، میشه با وصل شدن به vpn تغییرش داد؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سلام

من بازی رو با نت ۳ (گوشی موبایل-ایرانسل) روی PS4 راحت بازی کردم، البته پینگم رو ۱۵۰ اینورا میچرخه اما مشکلی نداشتم.

چون اینجا دیدم همه میگن با نت ۳ مشکل داره بازی خاستم بگم همه اینطوری نیستن و من بدون مشکل بازی کردم.

دوستانی که مودم دان میتونن با تنظیم کردن مودمشون نتشون رو از ۳ به ۲ تغییر بدن.

• Like
Reactions: avannn
اقا این اپدیت چندگیگه!!تمام بازیامو پاک کردم دیگه خستم کرده با این اپدیت های حجیم اگه یکی نخواد وارزون بازی کنه باید چیکار کنه اخه!
اقا چک‌کردم برای منم ۱۱ گیگ‌بود بازی کاملو دارم

آخرین ویرایش:
ع
ps4 11 gig

xbox 17 gig
عجب بساطی داریم بخدا....!!!! عجب گیری کردیم ها...!!!! چه مسخره بازیه آخه من نمی‌فهمم این چه بساطیه آخه گرفتار شدیم چرا هرروز و هزاحظه آپدیت میده.!!!؟؟؟ تا الان آپدیت زیر ۱۱ گیگ نداده این چه مسخره بازیه بخدا....!!!!!!! همین ۲۰ روز پیش ۱۷ گیگ آپدیت داد بازم شروع کرد به آپدیت کردن..؟؟!!

ع

عجب بساطی داریم بخدا....!!!! عجب گیری کردیم ها...!!!! چه مسخره بازیه آخه من نمی‌فهمم این چه بساطیه آخه گرفتار شدیم چرا هرروز و هزاحظه آپدیت میده.!!!؟؟؟ تا الان آپدیت زیر ۱۱ گیگ نداده این چه مسخره بازیه بخدا....!!!!!!! همین ۲۰ روز پیش ۱۷ گیگ آپدیت داد بازم شروع کرد به آپدیت کردن..؟؟!!
دقیقا اومدم برم یک دست بازی کنم دیدم آپدیت داده کلا کنسول رو از برق کشیدم.

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
ع

باووو بدیش اینه اپدیتش ۱۱ گیگه بعد که می خوای دانلود کنی میزنه کنسول جا نداره باید به اندازه حجم کل بازی جا براش خالی کنی تا بزاره دان کنی

• Like
الان دقیقا نصف هاردم رو این بازی گرفته
ظاهرا واسه بهبود سرورای بازیه که امیدوارم واسه ما ایرانیهای جهان دهم و بدبخت خوب شه
من دیشب واسه اولین بار وار زون زدم
این نت کوفتی جهرمی هم تموم شد خدارو شکر

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or