Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
بخدا دیگه خسته شدم.!!!! نزدیک ۲۵۰ گیگ از هاردم پر شده دارم روانی میشم بخداباووو بدیش اینه اپدیتش ۱۱ گیگه بعد که می خوای دانلود کنی میزنه کنسول جا نداره باید به اندازه حجم کل بازی جا براش خالی کنی تا بزاره دان کنی
خوب چطوری ۱۱ gb برای شما اومده واسه من ۹۰ ؟؟؟ 1.18 زده اپدیت رو
الان دارم کاری رو که گفتید رو تست میکنم!با درود
یادم تو بازی بتل1 برای من اینطوری شده بود
یه مقدارشو دانلود کنه در حدود 200 یا 300 مگ درست میشه
هر کاری فکرشو بکنی کردم دیتا بیس رو هم ریست کردم اما نشد که نشدکنسول رو رستارت کن یا خاموش کن
من هر دفعه اینجوریه
اخه اینقدر! یک ادم بیکار مسخواد بشینه چک کنه تا درست بشه که نمیشه!برا شما دچار باگ شده
ی ریست کن شاید درست بشه
چه دل خجسته ای دارید شمادوستان کسی تونسته تمام اسکین های D-day رو باز کنه اگر تونسته اینجا گیر کردم:
Get 5 Kills In The APC With D Day As Your Coalition Operator, Call Of Duty Modern Warfare
داخل یوتیوب ی کلیپ بیشتر نبود که میگفت داخل گرندوار باید با تیرباری که روی تانکها قرار داره 5 تا کیل بگیری
مشکل اینجاست که هر چی گرندوار سرچ میکنم با coalition نمیاد
APC میشه خلاصه Armored Personnel Carrier و در واقع میشه نفربر نه تیربار روی تانک. برای کامل کردنش هم دقیقا برید Ground War و صبر کنید که یک عدد APC دراپ بشه (برخلاف تانک ها از هواپیما دراپ نمیشه و در یک لحظه در محل اصلی بیس شما ظاهر میشه) سعی کنید اولین نفر باشید سوار میشد و بعدش 5 تا Kill خیلی سخت نیست. فقط اینکه همه مپ ها Ground War این نفربر رو نداره. من بشخصه مد Ground War و Warzone رو بدونه تغییر آی پی دادن دسترسی ندارم. (یا اگر هم وصل بشه این دو مود Pocket Loss به شدت بالا هست و غیر قابل بازی).دوستان کسی تونسته تمام اسکین های D-day رو باز کنه اگر تونسته اینجا گیر کردم:
Get 5 Kills In The APC With D Day As Your Coalition Operator, Call Of Duty Modern Warfare
داخل یوتیوب ی کلیپ بیشتر نبود که میگفت داخل گرندوار باید با تیرباری که روی تانکها قرار داره 5 تا کیل بگیری
اینجا درباره بازی حرفی نمیزنیم ما، فقط مشکلات و نالیدن از حجم آپدیت و الا پاسخ داده نمیشود . تکرار مجدد بن دائم D:دوستان کسی تونسته تمام اسکین های D-day رو باز کنه اگر تونسته اینجا گیر کردم:
والا از بیکاری و خونه نشینی هستچه دل خجسته ای دارید شما
ملت تو آپدیت و سرور و نت و کانکشن موندن بعد شما
شانس آوردی PS4 داری وگرنه باید ۱۸ گیگ دانلود میکردی الان ۱۰ روز دیگه سیزن دو تموم میشه باز ۲۰ گیگ دانلود میده فعلا ۱۰ روز وقت داریم بازی کنیم .این چه مسخره بازیه این بازی داره؟ 100 گیگ پریروز دانلود کردم. دیروز اومدم بازی کنم دیدم 11 گیگ باز آپدیت داده. با اینکه 100 گیگ فضای خالی داشتم باز فضا میخواست مجبور شدم بازی های دیگه ام را پاک کنم. دوستام نبودن درجا ریمو میکردمش. یک بازی 250 گیگ فضا را هدر داده