Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
منم با زحمت و ری ترای کردن وصل میشمAPC میشه خلاصه Armored Personnel Carrier و در واقع میشه نفربر نه تیربار روی تانک. برای کامل کردنش هم دقیقا برید Ground War و صبر کنید که یک عدد APC دراپ بشه (برخلاف تانک ها از هواپیما دراپ نمیشه و در یک لحظه در محل اصلی بیس شما ظاهر میشه) سعی کنید اولین نفر باشید سوار میشد و بعدش 5 تا Kill خیلی سخت نیست. فقط اینکه همه مپ ها Ground War این نفربر رو نداره. من بشخصه مد Ground War و Warzone رو بدونه تغییر آی پی دادن دسترسی ندارم. (یا اگر هم وصل بشه این دو مود Pocket Loss به شدت بالا هست و غیر قابل بازی).
والا آپدیت بازی امان نمیده درباره بازی حرف بزنیم دقیق اینطوریه،اپدیت،پچ،قطعی اینترنت،لگ و پکت لاست،یکدست بازیاینجا درباره بازی حرفی نمیزنیم ما، فقط مشکلات و نالیدن از حجم آپدیت و الا پاسخ داده نمیشود . تکرار مجدد بن دائم D:
قبل این آپدیت که من بازی می کردم اولش میخواست به یه سرور با پینگ 100 وصل بشه ولی هیچ وقت وصل نمیشد و میرفت رو سرور با پینگ 130. البته به جز روز اول اصلا مشکل پکت لاست نداشتماز وقتی نت مفتی وزیر تموم شد و بعد این اپدیت اوضاع بازی بهتر شد
ولی کلا یه چیز من توی بازی پینگم زیر ۱۳۰ نمیاد اما وقتی پاکت صفره تیرا خوب ریجستر میشن فعلا اوضاع بازی بهتر شده شاتل دارم طرح گیمم فعال نیس
نه اصلا مشکلی نداره.فقطground warبا وارزوندوستان خود مولتی پلیر ساده بازی هم لگ داره یا نه؟؟
بعید می دونم بخصوص تو ایرانای پی ثابت یا همون استاتیک تو پینگ تاثیر داره؟