Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
مرسی از راهنماییتون
ببینین من از بتل رویال حالم بهم میخوره، همونا ک با چتر روی ی زمبن بایر فرود میای و....
ولی بتلفیلد وی از اول تو زمین جنگ دپلوی میشدی.
این شبیه بتل رویال بلک اپس چهاره یا شبیه زمین جنگ اماده بتلفیلد وی عه؟
نمیدونم بخرمش یا نه
بتل رویالش و Plunder که بصورت رایگان دادن، بقیه قسمت های مولتی پلیرش پولیه.
و آره بتل رویالش با چتره ، ولی از بتل رویال BO4 بهتره.

• Like
Reactions: Masood1992sdt
دوستان من قصد خرید بازی رو داشتم دوتا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنین
یکی این که اگه من ظرفیت 3 بازی رو بخرم قابلیت سویچ روی اکانتم رو داره؟ یکی هم این که بتل پس بازی با خرید بازی فعال میشه یا جدا باید خریداری کرد؟
ممنون

سلام دوستان من تو ایکس باکس میخام اکانت قانونی این بازیو بگیرم که ماشالله با این وضعیت ارزی کشور تقریبا بالا میفته هرچند 65 درصد تخفیف خورده:p
بخش تک نفره رو قبلا تو گیم نت تموم کردم ک خیلی هم کوتاهه ولی جذاب ..
حالا سوالم اینه بخش انلاینش ارزش 400 تومن پول دادن رو داره؟ اگه ارزش داره خرید بزنم
من بلگ اپس 4 رو اصلا نپسندیدم و بعد از 24 ساعت فروختمش ولی بتلفیلد وی رو شدیدا پسندیدم....منظورم قسمت انلاینشونه.
حالا لطف کنین بگید نظرتون چیه ارزش داره بخاطر بخش انلاینش، بخریم یا نه؟
ممنون میشم از پاسختون
یا علی اکانت ظرفیتی بازی 400 تومن یا خود کدش؟
من اصلا با هیچ کدوم بتلفیلد ها حال نکردم ولی اینو بالای 140-50 ساعت تا الان بازی کردم خیلی سریعتره نسبت به بتلفیلد مپ ها هم کوچیک ترن. فکر کنم باحالترین شوتر انلاین همین باشه حالت بتل رویالش هم بصورت تیمی خوبه وگرنه تنها همون بخش چند نفرش رو بازی کنی بهتره

یه سری اطلاعات از سیزن 3 بازی لیک شده که خلاصش ایناس:
مد dues برای وارزون
مپ Backlot که از cod 4 ریمیک شده
مپ Village که از cod mw3 ریمیک شده
دو تا اپریتور الکس و رونین
گان SKS و پیستول Renetti هم دو تا اسلحه جدید این سیزنن
یه خبر دیگه هم لیک شده از منبع خودم که خودتون رو برای ۱۷ گیگ یا حداقل ۱۱ گیگ آماده کنید :D:D:D:))البته برای ده روز اول بعدش دوباره آپدیت بدن ۱۱ گیگ من تضمین نمیکنم^#(^:)):D

• Like
Reactions: Masood1992sdt
پس مایی که الان با بدبختی بازی رو خریدیم و صد و خورده ای گیگ دانلود کردیم چیکار کنیم دوباره11گیگ دیگه؟
برا بازی های انلاین باید فکر اینم بکنین که هر دو هفته تا یک ماه یه ابدیت جدید باید دانلود کنین

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

جریان چیه از هر 10 تا مچ که میری شش هفت بار مپ Rust رو میاره. :| برای شما هم همینطوریه؟

و اینکه چقدر از این بدم میاد:D نمیدونم چرا با قیافش حال نمیکنم کلا :D

با درود
منم بدم میاد
منو یاد پوتین میندازه:Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin::Biggrin:

جریان چیه از هر 10 تا مچ که میری شش هفت بار مپ Rust رو میاره. :| برای شما هم همینطوریه؟

و اینکه چقدر از این بدم میاد:D نمیدونم چرا با قیافش حال نمیکنم کلا :D
این یارو منو یاد بابک زنجانی میندازه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or