Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
بتل رویالش و Plunder که بصورت رایگان دادن، بقیه قسمت های مولتی پلیرش پولیه.مرسی از راهنماییتون
ببینین من از بتل رویال حالم بهم میخوره، همونا ک با چتر روی ی زمبن بایر فرود میای و....
ولی بتلفیلد وی از اول تو زمین جنگ دپلوی میشدی.
این شبیه بتل رویال بلک اپس چهاره یا شبیه زمین جنگ اماده بتلفیلد وی عه؟
نمیدونم بخرمش یا نه
یا علی اکانت ظرفیتی بازی 400 تومن یا خود کدش؟سلام دوستان من تو ایکس باکس میخام اکانت قانونی این بازیو بگیرم که ماشالله با این وضعیت ارزی کشور تقریبا بالا میفته هرچند 65 درصد تخفیف خورده
بخش تک نفره رو قبلا تو گیم نت تموم کردم ک خیلی هم کوتاهه ولی جذاب ..
حالا سوالم اینه بخش انلاینش ارزش 400 تومن پول دادن رو داره؟ اگه ارزش داره خرید بزنم
من بلگ اپس 4 رو اصلا نپسندیدم و بعد از 24 ساعت فروختمش ولی بتلفیلد وی رو شدیدا پسندیدم....منظورم قسمت انلاینشونه.
حالا لطف کنین بگید نظرتون چیه ارزش داره بخاطر بخش انلاینش، بخریم یا نه؟
ممنون میشم از پاسختون
یه خبر دیگه هم لیک شده از منبع خودم که خودتون رو برای ۱۷ گیگ یا حداقل ۱۱ گیگ آماده کنید البته برای ده روز اول بعدش دوباره آپدیت بدن ۱۱ گیگ من تضمین نمیکنمیه سری اطلاعات از سیزن 3 بازی لیک شده که خلاصش ایناس:
مد dues برای وارزون
مپ Backlot که از cod 4 ریمیک شده
مپ Village که از cod mw3 ریمیک شده
دو تا اپریتور الکس و رونین
گان SKS و پیستول Renetti هم دو تا اسلحه جدید این سیزنن
برا بازی های انلاین باید فکر اینم بکنین که هر دو هفته تا یک ماه یه ابدیت جدید باید دانلود کنینپس مایی که الان با بدبختی بازی رو خریدیم و صد و خورده ای گیگ دانلود کردیم چیکار کنیم دوباره11گیگ دیگه؟
جریان چیه از هر 10 تا مچ که میری شش هفت بار مپ Rust رو میاره. برای شما هم همینطوریه؟
و اینکه چقدر از این بدم میاد نمیدونم چرا با قیافش حال نمیکنم کلا
این یارو منو یاد بابک زنجانی میندازهجریان چیه از هر 10 تا مچ که میری شش هفت بار مپ Rust رو میاره. برای شما هم همینطوریه؟
و اینکه چقدر از این بدم میاد نمیدونم چرا با قیافش حال نمیکنم کلا