Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
من خودم به شخصه بستگی داره به مودی که دارم بازی میکنمدوستان اسلحه خوبی که خودتون همیشه ترجیح میدین + customize اگر امکانش رو دارین بزارین اینجا
مرسی من tdm و domination بیشترمن خودم به شخصه بستگی داره به مودی که دارم بازی میکنم
مثلا برای TDM بیشتر اوقات از SMG استفاده میکنم
توی S&D همیشه گان اولم Assault هست ترجیجا یا RAM-7 یا M4
بیشتر چه مودی بازی میکنی ؟
مرسی من tdm و domination بیشتر
یکی از دوستان اینجا گفت کمپین بازی بدون اپدیت اجرا میشه و الان من بازی رو گرفتم و کمپینش قفله و باید نود گیگ دانلود بشه
صد گیگچجوری دانلود کنمبلی باید داونلود شه !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ارهجدیدا نت بازی بهتر شده ......پینگ زیر 100و 90 هم میاد
isp تون چیه ؟جدیدا نت بازی بهتر شده ......پینگ زیر 100و 90 هم میاد
ببینن بازیش که حرف نداره ولی شما که بتل دوست داری این از اون سرعتی تره اگه با این قضیه مشکل نداری شاید بیشترم از بتل باهاش حال کنی چون واقعا ایندفعه این نسخه رو حرفه ایی ساختنش .....این بازی و دویژن 2 و Hunt: Showdown جزو بهترینهای امسال بودن....به نظر من این3 تا رو حتما بازی کن....گان پلی عالی دارن که تو هیچ بازی تا حالا تجربه نکردی و همشون بدجوری معتاد کننده هستنسلام دوستان من تو ایکس باکس میخام اکانت قانونی این بازیو بگیرم که ماشالله با این وضعیت ارزی کشور تقریبا بالا میفته هرچند 65 درصد تخفیف خورده
بخش تک نفره رو قبلا تو گیم نت تموم کردم ک خیلی هم کوتاهه ولی جذاب ..
حالا سوالم اینه بخش انلاینش ارزش 400 تومن پول دادن رو داره؟ اگه ارزش داره خرید بزنم
من بلگ اپس 4 رو اصلا نپسندیدم و بعد از 24 ساعت فروختمش ولی بتلفیلد وی رو شدیدا پسندیدم....منظورم قسمت انلاینشونه.
حالا لطف کنین بگید نظرتون چیه ارزش داره بخاطر بخش انلاینش، بخریم یا نه؟
ممنون میشم از پاسختون
مرسی از راهنماییتونببینن بازیش که حرف نداره ولی شما که بتل دوست داری این از اون سرعتی تره اگه با این قضیه مشکل نداری شاید بیشترم از بتل باهاش حال کنی چون واقعا ایندفعه این نسخه رو حرفه ایی ساختنش .....این بازی و دویژن 2 و Hunt: Showdown جزو بهترینهای امسال بودن....به نظر من این3 تا رو حتما بازی کن....گان پلی عالی دارن که تو هیچ بازی تا حالا تجربه نکردی و همشون بدجوری معتاد کننده هستن