Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دقیقا من همیشه کپچر فلگ میزدم یا تیم دیتمچ اما از وقتی یکی از بچه ها گفت اینو بازی کن فقط همین UNPLIK لامصب فوق العاده است
بهترین مپ برای این مد DITROIT البته یک مپ دیگه هست اما اسمش خاطرم نیست مپ های دیگه اصلا برای این مد خوب نیست.
ارمان یک توضیحی درباره این مد Infected میدی اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم :d
اره خیلی حال میده . اسمه مپهاش رو توی ذهنم نیست. اما خیلی uplink حال میده D: هر مپی بود حال داد لول ....
infected هیچی همه توی بازی spwanمیشن یه نفر random میشه infected که چاغو دستشه . بقیه تفنگ دارن . بعد اون چاغویی نفره دیگه رو میکشه اونم چاغویی میشه همینطوری همه این infected ها همه تفنگ دارا میکشن. دیگه اونی که بیشتر از همه infected بکشه دوام بیاره امتیازش بیشتر میشه هی.

من ترغیب شدم بازی رو بخرم اهل انلاین بازی کردن نیستم به نظر شما سینگلش ارزش تجربه رو داره بخوام بخرمش بعد بفروشمش

داداش 100% ارزش داره من هم مثل خودت اهل انلاین نیستم داستانش عالی بخر تموم کردی برو با اساسین تعویض کن

- - -ویرایش - - -

کی میگه 7 ساعت بخش داستانی بازی دارم بکوب بازی میکنم از 8 ساعت هم گدشته تموم نشده!!!

دوستان من امروز بازی رو گرفتم همون چپتر اول، بازی رو داشتم میرفتم جلو که یهو هنگ کرد، چند بار بازی وایساد دوباره راه افتاد اما ایندفعه کلا وایساد دیگه جلو نرفت، اومدم کلوز اپلیکیشن کردم ولی دستگاه ریستارت شد.
اولین باره همچین مشکلی پیش میاد.
باگه؟
با آپدیت درست میشه؟

اره خیلی حال میده . اسمه مپهاش رو توی ذهنم نیست. اما خیلی uplink حال میده D: هر مپی بود حال داد لول ....
infected هیچی همه توی بازی spwanمیشن یه نفر random میشه infected که چاغو دستشه . بقیه تفنگ دارن . بعد اون چاغویی نفره دیگه رو میکشه اونم چاغویی میشه همینطوری همه این infected ها همه تفنگ دارا میکشن. دیگه اونی که بیشتر از همه infected بکشه دوام بیاره امتیازش بیشتر میشه هی.

بهترین مپ riot ـه!
چون دروازه ها صاف توی دو طرف مپ اند!

- - -ویرایش - - -

بهترین مپ riot ـه!
چون دروازه ها صاف توی دو طرف مپ اند!

اوه پس اینطور خوب اینم خیلی خوبه من سعی میکنم هر مد که میخوام شروع کنم باهاش اشنایی ندارم اول افلاین برم تا ببینم چیه نه یکسره برم تو انلاین همینجوری مثل ... بمیرم و بقیه رو نگاه کنم :d

آرمان دلبندم چاقو :d کلا با هرکسی خارج از ایران چت میکنم همه غلط املایی دارن بازم ارمان تو از بقیه کمتری :d

دوستان این عکس خروجی لپتاپ منه

میخواستم بدونم چقد با PS4 فرق داره و پایینتره چون پول دستم نیومد نسخه PS4 رو بگیرم مجبورم اینجوری بازی کنم

خیلی ضرر میکنم نه ؟

میخواستم بدونم چقد با PS4 فرق داره و پایینتره چون پول دستم نیومد نسخه PS4 رو بگیرم مجبورم اینجوری بازی کنم

خیلی ضرر میکنم نه ؟

یه کوچولو پایینتره
خیلی کوچیکه تفاوتشون
نورپردازیم فرق داره

خیلی ضرر میکنم نه ؟

تفاوت زیاده نسبتا :>،البته عکسهای بیشتری بود بهتر میشد گفت :)ولی خوب به هر حال داری بازی میکنی دیگه;;)

ديشب چند دستي آنلاين زدم واقعا عالي بود ، خيلي وقت بود شوتر درست حسابي آنلاين نزده بوديم
مپ هاي بازي خيلي خوبن ، كمپري هم مشاهده نشد در كمال تعجب !
با سرور هم مشكلي نداشتم تازه ساعتي بازي كردم كه كانكشنم كم كم ميخواد رو به بيخود شدن بره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or