Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
عرض کردم که با پینگ 150 هم باز لگ دارم

انگار از اخبار بازی ها اطلاعات نداری
http://forum.bazicenter.com/thread93457/
ببین من خودم تست کردم بازی رو مشکل خاصی نداشتم بازم میگم مشکل اول از اهمه از نت هست! شما فکر کردی برای آنلاین زدن فقط پینگ مهمه!؟ نت ایران هزار مشکل داره شما پینگت 1 هم باشه باز مشکل داری من برای آنلاین زدن میدونی تا حالا چند تا شرکت عوض کردم ! میدونی چند تا مودم خریدم!؟؟؟؟ اخبار گیم ام راست و دروغش معلوم نیست! تا خود آدم تست نکنه نمیفهمه! مثلا همین چند وقت پیش خبر اومد که psn مشکل داره برای من به خوبی کار میکرد! تو خبر ها اومده که ps4 هراتا مشکل داره برای من تا حالا هنوز حتی یک مشکل هم نداشته و.........

ببین من خودم تست کردم بازی رو مشکل خاصی نداشتم بازم میگم مشکل اول از اهمه از نت هست! شما فکر کردی برای آنلاین زدن فقط پینگ مهمه!؟ نت ایران هزار مشکل داره شما پینگت 1 هم باشه باز مشکل داری من برای آنلاین زدن میدونی تا حالا چند تا شرکت عوض کردم ! میدونی چند تا مودم خریدم!؟؟؟؟ اخبار گیم ام راست و دروغش معلوم نیست! تا خود آدم تست نکنه نمیفهمه! مثلا همین چند وقت پیش خبر اومد که psn مشکل داره برای من به خوبی کار میکرد! تو خبر ها اومده که ps4 هراتا مشکل داره برای من تا حالا هنوز حتی یک مشکل هم نداشته و.........
سلام
وضع Netcode این بازی اصلا خوب نیست:
Call of Duty:AW has terrible netcode - NeoGAF

انلاین بازی با لگ هایی که داره افتضاح شده
با بچه های ایران هم اگه بیوفتیم با کمپاشون حال ادم رو بهم میزنن
تا اومدن آپدیت بازی کردنش چیزی جز اعصاب خوردی نداره

مقايسه هاي بين ٣ و ٤ تو يوتوب چند تا هست به نظرم دوستمون راست ميگه خيلي هيولا نيست گرافيك! بهتر از ٣ هست تو گلوبال لايتنينگ و تسليشن و يه سري چيزاي جزيي ولي در كل به نظرم تا وقتي از نسل هفت نكشن بيرون شاهد كال او ديوتي با گرافيك فيلم مانند نخواهيم بود: به عبارتي سودشون يكم كمتر از يه مليارد دلار بشه

من خودم هنوز بازي رو البته نگرفتم گرفتم ميام دقيق ميگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or