Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یکی که بخش سینگل داستان رو بازی کرده دقیقا میتونه بگه تو حالت نرمال یا هارد چند ساعتی طول میکشه و چندتا چپتر هست بازی؟؟؟ و چپتر ها کوتاه هستن یا بلند آخه بعضی چپترهای کالاف سر جمع به 10 دقیقه هم نمیکشیدن بعضی هاش.....

ماشالله چقدر بچه ها فعالن توی بخش ایکس باکس وان:(
بابا ما PS4 داشتیم اومدیم سمت Xbox One
هیچ شور و هیجانی نمیبینم خداییش

رفیق شور و هیجان بچه ها اکثرا تو لایو هست اگه اونجا باشی یه جوی بهت میدن که لذت از این بازی دو چندان میشه

یکی که بخش سینگل داستان رو بازی کرده دقیقا میتونه بگه تو حالت نرمال یا هارد چند ساعتی طول میکشه و چندتا چپتر هست بازی؟؟؟ و چپتر ها کوتاه هستن یا بلند آخه بعضی چپترهای کالاف سر جمع به 10 دقیقه هم نمیکشیدن بعضی هاش.....

چپتر ها طولانی هستن...طراحی مراحل عالیه. یکی از بهترین سینگل ها:x
بنده حدودا 4 ساعت بازی کردم و هنوز مرحله 4 هستم......چپترها فکر می کنم 10 تا یا 15 تا باید باشه.

6-7 ساعت تهش
15 تا...مختلف

ديشب چند دستي آنلاين زدم واقعا عالي بود ، خيلي وقت بود شوتر درست حسابي آنلاين نزده بوديم
مپ هاي بازي خيلي خوبن ، كمپري هم مشاهده نشد در كمال تعجب !
با سرور هم مشكلي نداشتم تازه ساعتي بازي كردم كه كانكشنم كم كم ميخواد رو به بيخود شدن بره :d
دقیقا ! به نسبت Ghosts که من اصلا بعد 10-15 ساعت بهش دست نزدم به خاطره همین camper هاش خیلی کمتر شده !!!!!
البته بازم یه جاهایی هست توی مپ که میشه camp کرد ولی خب به اندازه که توی ghosts ادم دوام میورد نمیشه دوام بیاره . یادمه توی ghosts ملت تا 60-80 تام دیده بودم Kill بگیرین D: اما بالانس کلی خیلی خوب هست مخصوصا اینکه sub machine ها به اندازه قبل قوی نیستن و خیلی recoil و accuracy پایینتره از rifle ها به نسبت ...

سرورها مقداری مشکل داره . منم یه زمانهای لگهای داغون میبینم . مثل اینکه به زودی update اش میاد.

رفیق شور و هیجان بچه ها اکثرا تو لایو هست اگه اونجا باشی یه جوی بهت میدن که لذت از این بازی دو چندان میشه
خب داداشه من تکلیف کسانی که لایو باز نیستن چیه؟
یکم بیشتر اهمیت دادن که بد نیست
من بخاطر چندتا بازی وان خریدم
خب توقع دارم میام توی تاپیک وان دارها یه شور و هیجانی ببینم
بحث و بررسی ببینم و نظری بدم
اما وقتی میام میبینم مثال همین تاپیک کال آف داره خاک میخوره افسوس میخورم که چرا اون شور و هیجانی که توی تاپیک رغیب هست اینجا نیست (من عذرخواهی میکنم مقایسه انجام دادم چون دوست ندارم از کرده ی خودم پشیمون بشم و دوست دارم ایکس باکس رو)

خب داداشه من تکلیف کسانی که لایو باز نیستن چیه؟
یکم بیشتر اهمیت دادن که بد نیست
من بخاطر چندتا بازی وان خریدم
خب توقع دارم میام توی تاپیک وان دارها یه شور و هیجانی ببینم
بحث و بررسی ببینم و نظری بدم
اما وقتی میام میبینم مثال همین تاپیک کال آف داره خاک میخوره افسوس میخورم که چرا اون شور و هیجانی که توی تاپیک رغیب هست اینجا نیست (من عذرخواهی میکنم مقایسه انجام دادم چون دوست ندارم از کرده ی خودم پشیمون بشم و دوست دارم ایکس باکس رو)

شما توقعت زیادی عزیزم! برو اونایی که ایرانی هستن و کال اف دیوتی دارن ادد کن و طرح دوستی باهاشون بریز تو لایو شما توقع داری همه بیان بریزن سرت ادد فرندت کنن و در لایو باهات بازی کنن !

نوشته شده توسط ([{•}])([{•}]);3528111:
شما توقعت زیادی عزیزم! برو اونایی که ایرانی هستن و کال اف دیوتی دارن ادد کن و طرح دوستی باهاشون بریز تو لایو شما توقع داری همه بیان بریزن سرت ادد فرندت کنن و در لایو باهات بازی کنن !
مثل اینکه متوجه نشدی دوست عزیز
درست شمرده شمرده مطالعه بفرمایید متوجه میشید
صحبت من چیزه دیگه ایی هست!

مثل اینکه متوجه نشدی دوست عزیز
درست شمرده شمرده مطالعه بفرمایید متوجه میشید
صحبت من چیزه دیگه ایی هست!
خوب بله واسه این خلوته چون محیط لایو یک محیط اجتماعی هستش و بیشتر کاربراشم بحث های خودشون رو در مورد گیم و کنسول و ... تو این شبکه راحت تر میتونن بگن و بپرسن و جواب بگیرن شما یکم تو لایو جا بیوفتی دلیل خلوتی تاپیک های گیمینگ وان رو میدونی!

دوستان من شنيدم كه سرور هاي كالاف مثل بتلفيلد نيست و خيلي ضعيف ترهو ما ايرانيا با اين اينرنت شانس برد ندلريم درست يا ن؟
ويه سوال ديگه به نظر شما من اينو بگيرم يا فاركراي4 ؟

فکر نمیکنم با توجه به مثالی که زدم توجیحه درستی باشه!!!
اگر اونجاست تاپیک چیه اگر تاپیک هست پس باید بالا نگهش داشت
اوکی ممنون از توضیحات

6-7 ساعت تهش
15 تا...مختلف

دقیقا ! به نسبت Ghosts که من اصلا بعد 10-15 ساعت بهش دست نزدم به خاطره همین camper هاش خیلی کمتر شده !!!!!
البته بازم یه جاهایی هست توی مپ که میشه camp کرد ولی خب به اندازه که توی ghosts ادم دوام میورد نمیشه دوام بیاره . یادمه توی ghosts ملت تا 60-80 تام دیده بودم Kill بگیرین D: اما بالانس کلی خیلی خوب هست مخصوصا اینکه sub machine ها به اندازه قبل قوی نیستن و خیلی recoil و accuracy پایینتره از rifle ها به نسبت ...

سرورها مقداری مشکل داره . منم یه زمانهای لگهای داغون میبینم . مثل اینکه به زودی update اش میاد.

درسته سرورها مشکل داره و یک دفعه اگه پينگها را ببینی هی پرا خالی میشه ماله همه و لاگ تو بازی ایجاد میشه خودشون گفتن دارن بررسی میکنن و در اپديت بعدی حل میشه

دوستان من دارم میرم به قیمت ۲۳۰ تومن بگیرم
کارمندم خداییش بگید داستانش ارزش داره برم بگیرم یانه!!
اهل آنلاین نیستم

اگر اهل آنلاین نیستی نگیر چون بازیش با multiplayer خوبه اگر میخوای داستانی بگیرین بذار ارزون شه بگیر بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or