Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نه این حرفت رو قبول ندارم ....تو این جور بازی ها یه قانون همیشه ثابته :"هر جوری که می کشنت همونجوری هم می تونی بکشیشون"
یه ذره لولت رو ببر بالا چن تا اسلحه خوب آپگرد کن بازی عوض میشه
نمی دونم والا ما که تقربا 4 ساله داریم Cod بازی میکنیم تقریبا از زمان BO 1 تا حالا هیچ کدوم اینقدر مزخرف نبودن
این کالاف فاجعه بود ( مولتیش ) امید من به سال دیگست که به امید خدا treyarch بزنه و خیال من یکی راحت بشه از نظر من ghosts با اون همه مزخرف بودنش از این خیلی سرتر بود

ای بابا چه قدر نظرا متفاوته(180 درجه که چه عرض کنم از 360 هم زده اون ور تر :|) این نشون میده قسمت مولتی سلیقه ایه

ولی هی کاش یکی زحمت میکشید یه ویدیو از بازیه خودش توی مولتی اینجا قرار میداد(توی اپارات اپلود میکرد ترجیها)

3تا چپتر بازي كردم واقعا فوق العادس از هر نظر
گيم پلي بازي كه همون هسته ي اصلي اين سري رو داره و مثل هميشه نقطه قوت بازي هستش ، يه شوتر ناب 60 فريم بدون ذره اي افت
Exo Abilityها واقعا عالين ، خيلي به سريعتر شدن بازي و جذاب تر شدن مبارزات كمك كرده
سوئيچ كرد بين انواع Grenadeها خيلي خوبه ، عجيب كاربردي هستن
گرافيك بازي براي من كاملا راضي كننده بوده مخصوصا نورپردازي و طراحي صورت و Lip Sync
صداگذاري بازي مثل هميشه بي نقصه
سلاح هاي بازي هم طبق معمول عالي و دوست داشتني
Challengeهاي موجود در بازي و Pointهايي كه براي آپگريد كرد Suit و Exo ميده خيلي جالبه
واقعا همون چيزيست كه انتظار داشتم و بيتاب بودم واسش :d

3تا چپتر بازي كردم واقعا فوق العادس از هر نظر
گيم پلي بازي كه همون هسته ي اصلي اين سري رو داره و مثل هميشه نقطه قوت بازي هستش ، يه شوتر ناب 60 فريم بدون ذره اي افت
Exo Abilityها واقعا عالين ، خيلي به سريعتر شدن بازي و جذاب تر شدن مبارزات كمك كرده
سوئيچ كرد بين انواع Grenadeها خيلي خوبه ، عجيب كاربردي هستن
گرافيك بازي براي من كاملا راضي كننده بوده مخصوصا نورپردازي و طراحي صورت و Lip Sync
صداگذاري بازي مثل هميشه بي نقصه
سلاح هاي بازي هم طبق معمول عالي و دوست داشتني
Challengeهاي موجود در بازي و Pointهايي كه براي آپگريد كرد Suit و Exo ميده خيلي جالبه
واقعا همون چيزيست كه انتظار داشتم و بيتاب بودم واسش :d

نوید جون تو که هرچی بازی کردی بی تاب بودی واسش :دی

بعضی دوستان که بازی کردن میگن افت فریم شدید تو بعضی جاها حس میشه. درسته؟

دوستان یکی از بهترین مدهای بازی unplik پیشنهاد میکنم حتما تجربه کنید فوق العاده است و بدحوری اعتیاد اوره
البته به نظرم یک دور افلاین برین با cpu بعد که فهمیدین چطور برین انلاین چون اونجوری سردرگم میشید

دوستان یکی از بهترین مدهای بازی unplik پیشنهاد میکنم حتما تجربه کنید فوق العاده است و بدحوری اعتیاد اوره
البته به نظرم یک دور افلاین برین با cpu بعد که فهمیدین چطور برین انلاین چون اونجوری سردرگم میشید
من بیشتر از DOM معتادش شدم . همیشه معتاده DOM بودم الان از همون اولی که میرم مولتی میرم Uplink
اولش ادم دستپاچه میشه مصخوصا وقتی مپها کلا بازه ... پاس کاری میکنن خیلی باحاله D:
یادمه یه همچین چیزی توی Unreal بود ×_× یادش بخیر . از infected و dom بیشتر حال میده !

من بیشتر از DOM معتادش شدم . همیشه معتاده DOM بودم الان از همون اولی که میرم مولتی میرم Uplink
اولش ادم دستپاچه میشه مصخوصا وقتی مپها کلا بازه ... پاس کاری میکنن خیلی باحاله D:
یادمه یه همچین چیزی توی Unreal بود ×_× یادش بخیر . از infected و dom بیشتر حال میده !
دقیقا من همیشه کپچر فلگ میزدم یا تیم دیتمچ اما از وقتی یکی از بچه ها گفت اینو بازی کن فقط همین UNPLIK لامصب فوق العاده است
بهترین مپ برای این مد DITROIT البته یک مپ دیگه هست اما اسمش خاطرم نیست مپ های دیگه اصلا برای این مد خوب نیست.
ارمان یک توضیحی درباره این مد Infected میدی اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or