Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
ظهر بازی رو تموم کردم . سینگل خیلی خوبی داشت . کلا همه چیش خوب بود
برای منی که از سری COD فقط MW1 MW2 رو مولتیش رو زدم , مولتی این هم لذت بخش هست برام ولی هنوزم کمپرها احساس میشن :|

ظهر بازی رو تموم کردم . سینگل خیلی خوبی داشت . کلا همه چیش خوب بود
برای منی که از سری COD فقط MW1 MW2 رو مولتیش رو زدم , مولتی این هم لذت بخش هست برام ولی هنوزم کمپرها احساس میشن :|
خوب شد ghosts رو بازی نکردی پس
به نظره من AW اصلا camper نداره در قباله ghosts.

Call of Duty: Advanced Warfare Double XP Weekend Confirmed and New Update

اپدیت شامل:
  • Prestige reset issues, including emblems and challenges.
  • Adjustment to the in-game chat names notifications placement.
  • Fix for weapon reloads counting as speed reloads in certain circumstances.
  • Connectivity optimizations.
  • Fix for stats accumulating towards leaderboards after prestiging.
  • Adjustment to challenges to unlock Camos for weapons.
  • Fix for round-based game modes, affecting Win/Loss ratios.
  • Implemented ability to unlock eSports Rule options in Private Match.

سلام می شه جواب بدید مولتیش قشنگه؟

مولتیش خیلی قشنگه اما به نظرم کوتاهه ....من دیروز حدود 2 ساعت بازی کردم لولم 20 شد می ترسم یه هفته ای کل اسلحه ها رو باز کنم و انگیزمو واسش از دست بدم
اما خداییش مولتیش باحاله من کلا سینگلش رو یک ثانیه هم نرفتم اما مولتیش رو به معنی واقعی کلمه حال کردم .....اسنایپ زدن هم سخت شده اما خبیش اینه با یه تیر اسنایپ بالا تنه میمیرن ....بر عکس بتل فیلد که با تیر اول خون بالا میارن
فقط به نظرم نایف کردنش باگه باید از طرف لب بگیری تا بشه نایفش کرد

دوستان من یه مشکلی توانلایندارموقتیمیرم توبازی هنگام لود بعد چند دقیقه میاد بیرون میگه با host نمیتونه ارتباط برقرار کنه ولی درایو راحت انلاین میزدم میشه راهنمایی کنید

چند ساعتی بازی کردم،خوب بود ولی بعضی جاها افت فریم محسوسی داشت:-s
از لحاظ گیمپلی مثل همیشه قابل تحسینه ولی نمیدونم چرا گرافیکش منو راضی نکرد،به هيچ عنوان wow نگفتیم:d

دوستان من یه مشکلی توانلایندارموقتیمیرم توبازی هنگام لود بعد چند دقیقه میاد بیرون میگه با host نمیتونه ارتباط برقرار کنه ولی درایو راحت انلاین میزدم میشه راهنمایی کنید

سرور های call of duty همیشه لگ داشته. اخیراً هم پست هایی در فرومهای خارجی زده شده که این لگ و تأیید می کنه. مثل تأخیر در kill و knife کردن طرف. وسط بازی هم که همیشه یهو host migration میده. اما ... شما روی 8.8.8.8 پینگ بگیر ببین چنده؟ زیر 150 میتونی بازی کنی، بالاتر دیسک و eject کن.

دوستان عزیز سلام

من از طریق شیرینگ این بازی رو PRE-ORDER کردم

می خواستم بدونم وقتی بازی رو گرفتم این DLC که برای نسخه PRE-ORDER هستش رو چجوری باید بگیرم

آیا اتوماتیک روی خود بازی نصب میشه یا نه داخل اکانت باید یک فایل دیگه جدا دانلود کنم ؟؟

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند

فداتون

سینگلش خوب بود ولی باید بگم مولتیش همونطور که حدس میزدم به کلی نابود شده بود . کلا کسی از روبرو نمیمیره
یا از آسمون میزننت یا روی پشت بوم و یا پشت سر :|
یاد Blackops2 بخیر کاش دوباره اون دوران تکرار میشد :| + زامبیش

سینگلش خوب بود ولی باید بگم مولتیش همونطور که حدس میزدم به کلی نابود شده بود . کلا کسی از روبرو نمیمیره
یا از آسمون میزننت یا روی پشت بوم و یا پشت سر :|
یاد Blackops2 بخیر کاش دوباره اون دوران تکرار میشد :| + زامبیش

نه این حرفت رو قبول ندارم ....تو این جور بازی ها یه قانون همیشه ثابته :"هر جوری که می کشنت همونجوری هم می تونی بکشیشون"
یه ذره لولت رو ببر بالا چن تا اسلحه خوب آپگرد کن بازی عوض میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or