Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
راهنمای پیدا کردن کالکتبل ها ( اینتل ها ) در بازی

راهنمای پیدا کردن Intel ها در بازی

ویدئوی های کاملا اختصاصی PlayStationTrophies.IR
از Diac0 عزیز

مرحله اول :

بقیه مراحل در حال آپدیت شدن میباشد و برای حمایت از ما در انجمن ما عضو شوید و همیشه به روز ترین و حرفه ای ترین باشید .

یه چند مرحله از بازیرو رفتم ولی نمیدونم چرا به من اون حس خاص cod رو نمیده , البته بازی خیلی عالیه ولی بیشتر فکر میکنم بازی دارم انجام میدم که فقط اسم cod رو یدک میکشه

سلام اقا یه خواهش داشتم میشه اگه کسی میدونه این آپدیت exo تروفیشو we are the te رو کامل توضیح بده من بازی رو 6 بار تو حالت ورترن تموم کردم اما تروفی اپدیت اکزو رو نتونسمتم تموم کنک ماموریت ها همه چی رو رفتم اما متاسفانه اونو نمیده کامل اپدیت کنم یعنی نمیشه کامل اپدت کرد kill intel gnrate head shot همشم رفتم

انصافا این مده Uplink بازی خیلی فان هست D:
کسی تا حالا snipe رفته ×+× خیلی سخته توی این snipe کردم :(
توی ghosts کمپ میکردی ..... راحت score میگرتفی اینجا نمیشه. mouse میخواد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or