Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
خوب منم ب جمع AW باز ها پیوستم
بازی رو ریجن ۲ گرفتم

بخش سینگل رو یه مرحله بازی کردم ... بدک نبود ...
گرافیک پیشرفت خوبی داشته ... اما هنوز جای پیرفت داشت... ب نظر من تازه به Battlefield 4 نزدیک شده ... اما ب نظرم هنوز نرسیده بهش

مولتی رو هم یه دست بازی کردم...‌
لامصب توی Ghost بازی سریع بود الان سریع تر هم شده ... ب نظر من هیلی سریع تر شده ... کلا احساس میکردم همش عجله دارم وقتی مولتی میزدم
گرافیک مولتی هم پیشرفت قابل ملاخظه ای داشته نسبت ب Ghost ... ازین پیشرفت واقعا خوشم اومد

باید فکر یه اینترنت خوب با پینگ زیر ۱۰۰ باشم برا مولتی
اصن همچین چیزی تو ایران گیر میاد؟

این بازی با روح روانت بازی میکنهb-)

من موقع دیدن گرافیک بازی :-$:-o

(عکس ها خودم گرفتم:d)
اینا که CG ان . کف کردن نداره D:
متاسفانه گرافیکه بازی نصفه این CG هام نیست :(

نمی دونم چرا ولی من اصلا با مولتیش ارتباط برقرار نمی کنم, انگار نمیشه حرفه ای و جدی گرفتش. فقط من اینطوری هستم؟
به نسبت قبلیا فرق کرده !
به نظرم یه سر برو حالت classic رو بدون exo امتحان کن شاید حال کردی D:

آقا یه سوال: بازی ارزش خرید داره؟! یا اینکه یه شوتر معمولیه؟! من امرزو میخواستم بازی رو بگیرم ولی دو دل شدم گفتم شاید ارزش نداشته باشه ادم 200 تومن هزینه کنه. از لحاظ گرافیک و داستان و گیم پلی و اینا چجوریه؟!

آقا یه سوال: بازی ارزش خرید داره؟! یا اینکه یه شوتر معمولیه؟! من امرزو میخواستم بازی رو بگیرم ولی دو دل شدم گفتم شاید ارزش نداشته باشه ادم 200 تومن هزینه کنه. از لحاظ گرافیک و داستان و گیم پلی و اینا چجوریه؟!

از لحاظ سینگل یه شوتر معمولیه ولی مولتی بازی عالیه و مدتها ادم رو سرگرم میکنه
داستان بازی هم من خوشم نیومد چون بیش از حد ساده بود و داستان مسخره ای داشت , گرافیک هم نسبت به گاست پیشرفت کرده , گیم پلی هم که مثل همه ی cod ها پر از صحنه های سینمایی :d

اینا که CG ان . کف کردن نداره D:
متاسفانه گرافیکه بازی نصفه این CG هام نیست :(

به نسبت قبلیا فرق کرده !
به نظرم یه سر برو حالت classic رو بدون exo امتحان کن شاید حال کردی D:

کلسیکشم یه حالتیه به خدا! نمی دونم چیه داستان این حس دقیقا!!!
گرافیک بازی واقعا متعادل نیست, حتی طراحی هنری هم همینطور. توی نیو بغداد محیط و از فاصله دور ساختمونها به شکل باور نکردی خشک و پلاستیکی و احمقانه طراحی شدن ولی یه جاهایی مثل اون مرحله ای که جت پک پوشیده بودن و بال هواپیما رو برش میزنن خیلی چشم نوازه همه چیز!(اگه درست یادم باشه قطب بود) این مشکل درمورد آتیش و انفجارها هم صدق می کنه, انفجار در هرشرایطی بد طراحی شده ولی آتیش بگیر نگیر داره!
در کل به نظرم بازی از نظر گرافیک و شخصیت سازی و گیم پلی چند سر و گردن از بقیه توی سری بالاتره و شاید هم بهترین باشه ولی توی هیچ کدوم از اینها تعادل نداره و حفظش نمی کنه.

از لحاظ سینگل یه شوتر معمولیه ولی مولتی بازی عالیه و مدتها ادم رو سرگرم میکنه
داستان بازی هم من خوشم نیومد چون بیش از حد ساده بود و داستان مسخره ای داشت , گرافیک هم نسبت به گاست پیشرفت کرده , گیم پلی هم که مثل همه ی cod ها پر از صحنه های سینمایی :d
پس با این تفاسیر ارزش 200 تومن هزینه رو نداره :دی

میگم به این برمیگرده بازیرو برای چی بخوای خریداری کنی اگر فقط برای سینگل نه ارزش 200 تومن رو نداره ولی اگر میخوای مولتی رو بازی کنی ارزشش رو داره :d
پ.ن ولی بهتره قبل خریداری یه چند تا تریلر از مولتی بازی ببینی بعد بخری چون ممکنه خوشت نیاد

کلسیکشم یه حالتیه به خدا! نمی دونم چیه داستان این حس دقیقا!!!
گرافیک بازی واقعا متعادل نیست, حتی طراحی هنری هم همینطور. توی نیو بغداد محیط و از فاصله دور ساختمونها به شکل باور نکردی خشک و پلاستیکی و احمقانه طراحی شدن ولی یه جاهایی مثل اون مرحله ای که جت پک پوشیده بودن و بال هواپیما رو برش میزنن خیلی چشم نوازه همه چیز!(اگه درست یادم باشه قطب بود) این مشکل درمورد آتیش و انفجارها هم صدق می کنه, انفجار در هرشرایطی بد طراحی شده ولی آتیش بگیر نگیر داره!
در کل به نظرم بازی از نظر گرافیک و شخصیت سازی و گیم پلی چند سر و گردن از بقیه توی سری بالاتره و شاید هم بهترین باشه ولی توی هیچ کدوم از اینها تعادل نداره و حفظش نمی کنه.
درسته قبول دارم اما در مجموع به عنوانه یه COD مثلا Next Gen شروع بدی نیست ! موتوره گرافیکش موتوره نسبتا خوبی هست
اما یادت باشه یکی از مساعل مطرح این هست که COD بایستی بین همه کنسولهای تجربه 60 فریم رو بده ! برای همین موتور بازی بایستی طوری طراحی و بهینه بشه که 60 فریم رو راحت اجرا کنه ... به نظرم اگه بیان تمامه فکوسه و engine اشون رو روی نسل بعد بزارن باید نتیجه بهتری رو شاهد باشیم اما در مجموع توی این بازی 60 فریم و تجربه درست حسابی مولتی توی الویت هست برای سازنده 100% !

معلومه که نداره عزیز. بازیهای cod برای ما ایرانی ها ارزش خرید ندارند. سرور های آنلاین این بازی به درد ماها نمی خوره. همیشه 1 ثانیه شما حداقل تأخیر دارید. تمام مدل های cod را من آنلاین بازی کردم و همه همین اشکال و برای ما داشته. پینگ من روی 8.8.8.8 , 4.2.2.2 هست 115. حالا من سر در نمیارم چطور بعضی از دوستان می گن با مولتی اش حال می کنن. این شماره هم مثل همه ست و فرقی نداره. سرورهای آنلاینش آشغاله، واسه 5 ساعت گیم پلی کمپین این بازی و نخرید. روی 360 حداقل بخرید که 15 تومنه .

معلومه که نداره عزیز. بازیهای cod برای ما ایرانی ها ارزش خرید ندارند. سرور های آنلاین این بازی به درد ماها نمی خوره. همیشه 1 ثانیه شما حداقل تأخیر دارید. تمام مدل های cod را من آنلاین بازی کردم و همه همین اشکال و برای ما داشته. پینگ من روی 8.8.8.8 , 4.2.2.2 هست 115. حالا من سر در نمیارم چطور بعضی از دوستان می گن با مولتی اش حال می کنن. این شماره هم مثل همه ست و فرقی نداره. سرورهای آنلاینش آشغاله، واسه 5 ساعت گیم پلی کمپین این بازی و نخرید. روی 360 حداقل بخرید که 15 تومنه .

شما که بازیرو نابود کردی :d درسته بازی اشکالاتی داره ولی دیگه نه تا این حد!

اينجوري هم نيستشا..
من cod mw 2 و cod ghosts رو خييلي بازي كردم... شب و روز بازي ميكردم..
با پينگ 210-280خداييش مشكلي نداشتم دوست عزيز :)
البته با خارجيا يوقتايي مشكل پيش ميومد اما با ايراني ها اصلا هيچ مشكلي نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or