Call of Duty 4, xbox live

سلام

یه سوال داشتم, بازی با دسته 360 اگه عادت بکنی, به Mouse میرسه؟ من فقط چند روز با 360 تونستم CoD بازی کنم ولی خیلی زجر میکشیدم که کسی رو بزنم چون همش crosshair از رو طرف رد میشد. شماها عادت کردین یا باز همیشه عذابه؟

یه بدی دیگش هم این بود که نمیشد سرور انتخاب کرد و همیشه پینگام بد بود ولی با PC میشه سرور انتخاب کرد و پینگای خوب گیر میاد.

آقا یه موقع بگید با بیاییم با ایرانی های خودمون آنلاین بزنیم
من که دیگه تو این یه هفته خسته شدم از بس با بیگانه ها !!!!! بازی کردم :دی

بابا با خارجیا باز خوبیش اینه که Hardcore نیستن! این Hardcore خیلی سخته, لااقل واسه من! زرتی میمردم و همش باید صبر میکردم تا راند تموم بشه.

راهی هست که بشه برای بازی با خارجیا یه طوری به بازی حالی کنی که سرور های محلی رو انتخاب کنه؟ همیشه پینگ من با خارجیا اینطوری بود که 2 از 5 بود (2تا مستطیل از 5تا روشن بود) تو بهترین حالت و نمیشد کسی رو زد.

ضمنا اگه کسی جواب سوال قبلیم رو میدونه, ممنون میشم جواب بده.

بابا با خارجیا باز خوبیش اینه که Hardcore نیستن! این Hardcore خیلی سخته, لااقل واسه من! زرتی میمردم و همش باید صبر میکردم تا راند تموم بشه.

راهی هست که بشه برای بازی با خارجیا یه طوری به بازی حالی کنی که سرور های محلی رو انتخاب کنه؟ همیشه پینگ من با خارجیا اینطوری بود که 2 از 5 بود (2تا مستطیل از 5تا روشن بود) تو بهترین حالت و نمیشد کسی رو زد.

ضمنا اگه کسی جواب سوال قبلیم رو میدونه, ممنون میشم جواب بده.
پینگ من فرمز هست ولی بازم خوب میزنمشون ! شما با Analog عادت نکردی !
دیگه خیلی زور بزنه بیاد زرد بشه ! که دیگه اون موقع کولاک میشه

شما ها دیگه زیادی دیر اومدید. ما دو تقریبا دوسال هستش که داریم این بازی رو بازی می کنیم و نزدیک 1 میلیون راند Hardcore Search And Destroy بازی کردیم. در مورد سرچ هم همیشه شما محلی ترین و بهترین لابی رو سرچ می کنید. البته شما اگر ایرانی های اصلی رو توی Friend List داشته باشید هر شب Host می شیم و تا صبح بازی می کنیم.

من با 128 kb میرم تنها اینو bf این بدی رو دارن که وقتی یکی رو میزنی تو افتادنش 2 ثانیه تاخیر داره.بعضی موقع ها این خودش باعث کشته شدن ادم میشه.

میگم شما کی با هم بازی میکنید ! ؟ یکی که همیشه با ایرانی ها بازی میکنه لطف کنه منو Add کنه :
K1NG DARKN3SS
اکثر وقت ها بچه ها هستن ولی ما قدیمی ها من و امیر و عرفان و 4 - 5 تا دیگه از بچه ها زیاد بازی نمی کنیم
من یکی که دیگه کاملا ازش خسته شدم فعلا منتظر MW2 هستم بیاد

منم بازی منم بازی!
Empror SAN - اصلاحش کردم
من با 128/128 بازی میکنم، هیچ تیک هم نداره! مود TeamDeathmach یه همچین چیزی! اتصالم هم زرده!

_________
چه جوری باید سرور و ... رو انتخاب کنیم؟
من آدم ایرانی میخوام!
من تا میزنم Team Deathmatch میره تو بازی!

آخرین ویرایش:
کسی هست Mode Team Deathmatch بزنه ؟ آخه دیرو مهدی مارو اینوایت کرد داشتن Search And Destroy بازی میکردم که من زیاد خوشم نیمد ! چون اصلا بازی نکرده بودم این Mode رو !

امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی call of duty 4 واقعا on line حال نمیده .:-"
خدا وکیلی خیلی ادم هاش خشک هستن من که اصلا نتونستم بازی کنم تو live . :((
kill zone خیلی سر هست. :biggrin1:
به نظرم تنها بازی که خوب هست تو x box همون gears of war 2 هست که حال میده یا unreal .

امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی call of duty 4 واقعا on line حال نمیده .:-"
خدا وکیلی خیلی ادم هاش خشک هستن من که اصلا نتونستم بازی کنم تو live . :((
kill zone خیلی سر هست. :biggrin1:
به نظرم تنها بازی که خوب هست تو x box همون gears of war 2 هست که حال میده یا unreal .
جاش اینجا نیست احتمالا ولی؛
من همه اینایی که میگی رو بازی کردم.
KillZone 2 خیلی مولتیش خر تو خر بود,به لطف دوستم 3 روز هم بازی کردم , اصلا نمیشد تصمیم بگیری که میخوای چیکار کنی, کجا کیو بزنی. خیلی تلاش کردم اصولی بازی کنم چون وحشتناک این بازی رو دوست داشتم و کاملا با دید مثبت جلو رفتم ولی هیچ نظمی توش ندیدم. همه کاملا کیلویی بازی میکردن, لا اقل هرچی تو اون 3 روز دیدم اینطور بود ولی تو CoD4 کاملا قضیه برعکسه.

Quake و UT هم که قضیشون جداست و سبک بازیشون فرق داره به نظر من.

من تازه به live وصل شدم
میخوام cod4 بازی کنم
میخواستم بدونم شماها توکدوم قسمت بازی میکنید آخه سه چهار تا گزینه داره
با تشکر
اگه میشه منم اد کنید
ZATOICHIBOY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or