سلام جيگر تو چطوری؟
ببین شما برای اینکه بهتر بتونی بازی کنی باید مپها و تمام سوراخاشو خوب حفظ باشی.باید بدونی که معمولا دشمنا از کجا میان.در کل عادت هست.میگم چطوریه یکم حرفه ای بحث کنیم، اگه بچه های حرفه ای یکم بازی به ماها یاد بدن ممنون میشیم!
من معولا کیل زیاد دارم ولی زیاد هم میمیرم، پینگم هم از زرد با خارجیا هیچوقت بیشتر نشد.
مرسی؛ مشکل حقیر اینه که زیاد میمیرم؛ کیل زیاد میگیرم معمولا ولی زیادم میمیرم و در کل کمکی به تیم نکردم!ببین شما برای اینکه بهتر بتونی بازی کنی باید مپها و تمام سوراخاشو خوب حفظ باشی.باید بدونی که معمولا دشمنا از کجا میان.در کل عادت هست.
پینگت هم قرمز باشه باز میتونی عالی بازی کنی ولی فقط نباید فکر راش کردن فجیع رو به بکنی!
راستی دوستان اینجا چت روم نیست همگی با هم دارین حال احوال میکنید!:biggrin1:
والا این رو دیگه چیزی در موردش نمیشه گفت.بازیت بعد از مدتی خوب میشه و خود به خود کمتر میمیری.باز هم میگم زیاد مردن شما به اینه که هنوز مپ رو کامل حفظ نیستی!مرسی؛ مشکل حقیر اینه که زیاد میمیرم؛ کیل زیاد میگیرم معمولا ولی زیادم میمیرم و در کل کمکی به تیم نکردم!
نظر شما چیه؟
تشکر از وقتی که گذاشتی،والا این رو دیگه چیزی در موردش نمیشه گفت.بازیت بعد از مدتی خوب میشه و خود به خود کمتر میمیری.باز هم میگم زیاد مردن شما به اینه که هنوز مپ رو کامل حفظ نیستی!
یه پیشنهاد میکنم اگه مانیتور یا تلوزیونت بزرگ هست نزدیک نشینی و جوری بشین که بتونی با گوشه چشمت کل صفحه رو ببینی در این صورت با کوچکترین حرکت دشمن رو میتونی تشخیص بدی و زودتر از اون بزنیش.
ولی شما سعی کن تعداد کیلهات بیتشر از مردنت باشه در اون صورت هست که برای تیم مفید بودی.
برای راش کردن میتونی MP5 برداری با اون پرکه که تند میدوئه!:biggrin1بعدش که p90 باز شد اونو بردار)تشکر از وقتی که گذاشتی،
برای Perk ها و اسلحه های یه تازه کار، شما پیشنهاد خاصی داری؟
تشکر, برای ادامه بحث به تاپیک CoD4 Multiplayer Guide بحث رو منتقل میکنم.برای راش کردن میتونی MP5 برداری با اون پرکه که تند میدوئه!:biggrin1بعدش که p90 باز شد اونو بردار)
ولی اگه نخواستی راش کنی به نظر من بهترین اسلحه m16 هست.با deep impact.
از اون لحاظ بله, حق با شماست!دوسته من آخه اونجا واسه pc گیمراست بهتر نیست همینجا سوالاتو بپرسی اگه Xbox Live هستی
در کل یه نظر بود چون اینجا حرفه ای تو Live بیشتر هست
موفق باشید
مهدی منظورت من هست؟!با سلام
یکی از دوستان قدیمی بنده در cod4 خیلی خودشون رو دسته بالا میگیرند در حالی که اکثر بچه ها بازی اون شخص رو اصلا قبول ندارند چون خیلی مقرور هستند.
خودش میدونه که با کی هستم فقط این خواستم بگم که درست کنه خودش رو.