Call of Duty 4, xbox live

عزیزم شما برو قایم شو توی بازی برات بهتره.
اون موقعی که هنوز خیلیها(!!) نمیدونستن لایو یعنی چی نیکنام و عرفان داشتن پرستیج میکردن.
یه چیزایی هست که اینجا نمیشه در موردش حرف زد.
احترام بقیه رو نگه دارید و پشت سرشون اراجیف نگین.

مورد اولی هم که گفتی نحوه بازی من هست و حتی کلن تگ من به همین نام هست ......
در ضمن دوست عزیز اقای رامین خان شما لطف کن نظر نده ........بنده نظر شما رو نپرسیدم و در ضمن هم نگفتم که بازی من از اون بقیه بهتره(بر خلاف بعضی ها) ادم اگه یه خورده فکر کنه بعد حرف بزنه بد نیست ........ و اگر حرف شما از توهین کلمه اراجیف هست خوت هم که در مورد من همین رو الان به کار بردی :confused: :confused: ........پس لطف کن نظرات مشعشعت رو پراکنده نکن ......;)
موردی که من گفتم چه ربطی به نیک نام داشت :confused: :confused: :confused: ....... اتفاقا من بازی نیک نام رو قبول دارم و هیچ مشکلی هم با هم نداریم
مشکل من با کسایی که فکر میکنن قانون گذار کال اف و لایو و نحوه بازی بقیه هستن

من به کسی توهین و بی احترامی نکردم ......... مواردی رو هم که گفتم عین حقیقت هست و حرف من تنها نیست برو از کسایی که عرفان و ...... رو ریمو کردن بپرس که علتش چی بوده؟؟؟؟؟

امیدوارم که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه چون باعث به هم خوردن تاپیک میشه .......
اگرم حرف و گلایه ای هست از طریق پی ام ادامه داشته باشه.........
در ضمن اگه من باعث به هم خوردن تاپیک شدم از مدیریت و عزیز دلم مهدی King Mahdi عذر خواهی میکنم....;)

آخرین ویرایش:
آقا رامین و آقا آریا خواهشا بس کنید اینجا جای این بحث ها نیست.
رامین جون دوست گلم عرفان جان اگه میخواستن از خودشون دفاع کنن تو pm با آریا جان می رفتن یا همینجا نظر خودشون رو میدادن.
لازم نبود شما این تاپیک شکایت و گله خودتون رو مطرح کنید.
با تشکر از دو دوست گلم :love:

مورد اولی هم که گفتی نحوه بازی من هست و حتی کلن تگ من به همین نام هست ......
در ضمن دوست عزیز اقای رامین خان شما لطف کن نظر نده ........بنده نظر شما رو نپرسیدم و در ضمن هم نگفتم که بازی من از اون بقیه بهتره(بر خلاف بعضی ها) ادم اگه یه خورده فکر کنه بعد حرف بزنه بد نیست ........ و اگر حرف شما از توهین کلمه اراجیف هست خوت هم که در مورد من همین رو الان به کار بردی :confused: :confused: ........پس لطف کن نظرات مشعشعت رو پراکنده نکن ......;)
موردی که من گفتم چه ربطی به نیک نام داشت :confused: :confused: :confused: ....... اتفاقا من بازی نیک نام رو قبول دارم و هیچ مشکلی هم با هم نداریم

من به کسی توهین و بی احترامی نکردم ......... مواردی رو هم که گفتم عین حقیقت هست و حرف من تنها نیست برو از کسایی که عرفان و ...... رو ریمو کردن بپرس که علتش چی بوده؟؟؟؟؟

امیدوارم که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه چون باعث به هم خوردن تاپیک میشه .......
اگرم حرف و گلایه ای هست از طریق پی ام ادامه داشته باشه.........
در ضمن اگه من باعث به هم خوردن تاپیک شدم از مدیریت و عزیز دلم مهدی King Mahdi عذر خواهی میکنم....;)
عزیز من شما میای 500 خط مینویسی حرفاتو میزنی بعد میگی بحث ادامه پیدا نکنه!lol
در ضمن دوست عزیز اقای رامین خان شما لطف کن نظر نده ........بنده نظر شما رو نپرسیدم
اول از همه پیشنهاد میکنم معنی پست دادن رو یاد بگیر بعدش بگو نظر نپرسیدم.
شما اگه میخوای یک چیزی بگی که به یک شخص خاص مربوط بشه وارد پروفایل اون شخص میشی یک visitor message براش میزاری اون موقع هست که کس اجازه نداره دخالت کنه وگرنه تاپیک کاملا پابلیک هست.
ادم اگه یه خورده فکر کنه بعد حرف بزنه بد نیست
به به.از پست گرانبهای شما مشخصه که سالها روش کار کردین و بعد پستش کردین.وقتی شما میای شخصیت یک نفر رو جلوی همه خراب میکنی من هم وظیفمه که ازش دفاع کنم حتی اگه دشمنم باشه دیگه چه برسه رفیقم!
و اگر حرف شما از توهین کلمه اراجیف هست خوت هم که در مورد من همین رو الان به کار بردی :confused: :confused:
شرمنده ام که باهات خوب صحبت کردم دفعه بعدی در حد لحن توهین امیز خودتون باها صحبت میکنم!:smile:
موردی که من گفتم چه ربطی به نیک نام داشت
عزیز من بنده مثال عرض کردم.یک مقدار فکر کن و معنی پست روبفمید و بعد نقل قول کن!
اصلا به جای نیکنام میگم هوتن یا ایمان!:smile: منظور چیز دیگه است!
اتفاقا من بازی نیک نام رو قبول دارم و هیچ مشکلی هم با هم نداریم
جدا راست میگین؟! :lol
هیچ کس قانون گذار نیست و فقط نظرشو به طرف مقابل میگه.
در ضمن اگر منظور شما سبک دلنشین(!)بازیتون هست لطف کن یک بار نظر سنجی کن از بچه های ایرانی و ببین که چه کسی از سبک شما خوشش میاد!بعد بگو که یک نفر قانون تعیین میکنه.
من به کسی توهین و بی احترامی نکردم
بله میبنیم!:smile:
مواردی رو هم که گفتم عین حقیقت هست و حرف من تنها نیست برو از کسایی که عرفان و ...... رو ریمو کردن بپرس که علتش چی بوده؟؟؟؟؟
من چی کار به این خاله بازیها دارم؟من میگم نباید جلوی این همه شخصیت یک نفر رو خورد کرد شما میگی اخلاقش بده؟!(که فکر نمیکنم این طور باشه و فقط با دوستان سوپر حرفه ای این طوری هست(!!!))

-------------
مهدی جان ببخشید.من توی این بحثها هیچ وقت شرکت نمیکنم ولی این بار دیگه صحبت ها خیلی خیلی یک طرفه شده بود و هر کی هر چی میخواست میگفت.
پست بعدی که زده میشه توسط هر کسی من نقل قول نمیکنم و این اخرین پستم اینجا در این مورد هست.

آخرین ویرایش:
مهدی جان واقعا راست گفتی حسین ماشاالله ترکونده کال اف رو..............:biggrin1:
خدایشش من تنها کسیا یی رو که بازیشون قبول دارم یکی حسین یکی خودت.... یکی هم مهدی 3 نوب....... :biggrin1:
بقیه رو بیخال..........
عرفان هم که ماشالله تو لابی غیر شر و ور گفتن و نظر سنجی از امید SUMOPOWER و مسخره کردن اینو اون حرکت دیگه ای انجام نمیده....... :sick: :sick:
خوب بلاخره من با خبر شدم که پشت سرم چه هرفهایی دارن میزنن!
آریا جان شما لطف داری من نوب ترین بازی کن cod4 در ایران هستم فقط نمیدونم چه جوری 7 روزه گلد کراس شدم و دیشب رکورد جهانی cod4 رو شکستم با 28 تا kill در نقشه ی cross fire همه ی ایرانی ها هم شاهد بودن فقط نتونستم عکس بگیرم!(در ضمن من اون دست shotgun دستم بود و 1400 تا امتیاز گرفتم بدون گذاشتن بمب!)
البته چون من خیلی نوب هستم 30000 نفر رو کشتم و 14562 بار مردم! یعنی ratio من 1.92 هست. می تونی بری تو leader board هم چک کنی!
در مورد نضر سنجی هم بگم من با چند نفر خیلی تو LIVE حال میکنم اسماشون هم توی خط اول bio من هست می تونی بری بخونی!
اگه مشکلی داره تا از مرتبه ی بعد نظر تو رو هم بپرسم!
شما هم فلا توی cod4 برو یک گوشه بشین تا شلید یک نفر از جلوت رد شه یا بره روی claymore تو!
با این استعداد شگفت انگیزت برات آرزوی موفقیت میکنم!
اگه خواستی باهات cod4 بازی میکنم!
از تمام لطف های تو نسبت به من متشکرم!
عرفان!:cheesygri
راستی من بعد از ایمان اولین ایرانی بودم که گلد کراس شدم و دومیش نیکنام بود! در ضمن توی ایرانی های داخله ایران نفر اول بودم!
من بازی تمام افرادی رو که میگم قبول دارم شما هم که بهترین هستی!
بهترین بازی کن های cod ایران:
حسین-نیکنام-ایمان-مهدی(3نوب و solider of god)-هوتن-رامین-امید-امیر-مهران-فرزاد-مازیار
مهدی جان بخاطره اینکه تاپیک منحرف شد ببخشید
آریا میشه بگی کیا من رو Remove کردن؟

آخرین ویرایش:
نمی خواین این بحث رو تمومش کنین؟؟ کوتاه بیاین دیگه. الان یه ملت دارن نوشته های شما ها رو میخونن. زشته که کسانی که تا حالا لایو نیومدن اینا رو بخونن بعد پیش خودشون چیا میگن؟؟ کوتاه بیاین یکم.

نمی خواین این بحث رو تمومش کنین؟؟ کوتاه بیاین دیگه. الان یه ملت دارن نوشته های شما ها رو میخونن. زشته که کسانی که تا حالا لایو نیومدن اینا رو بخونن بعد پیش خودشون چیا میگن؟؟ کوتاه بیاین یکم.
این بحث تموم شده و من در اینجا از همه عذز خواهی میکنم مخصوصا مهدی جان!;)
لطفا دیگه در این مورد پست ندید و تاپیک رو منحرف نکنید!
با تشکر

مازیار
اوه اوه ، نميدونی عرفان يک لحظه این اسم رو ديدم نزديک بود قند تو دلم آب بشه اما نشد :دی
يهو يادم آمد منظورت PopMaziar (!) عجب دنيايی شده ، عجب :دی ;)

خلاصه از همينجا بنده همه چيرو در مورد شباهتم به اون بنده خدا تکذيب ميکنم ، ديگه زنگ نزنيد :دی

درود.

به خدا زشته کسایی که بلاخره 2 3 سالی توی لایو گذروندند ، سر 360 با هم شام خوردند و ... اینطوری دعوا کنند :دی البته بحث Cod4 هستش ولی اگر عرفان یادش باشه تابستان پارسال تا ساعت 5 GTA می زدیم ، تا حالا توی زندگیم تابستانی به اون خوبی نداشتم. البته تا 30 مهر طول کشید که خوابم درست بشه.

از دیگر خاطرات به عید پارسال ، اولین عید Cod4 اشاره کرد. اون موقع همه مسافرت بودند و خیلی بن شده بودند. یادمه زیاد نبودیم و در حالات عادی من و عرفان بودیم. نکته جالب این بود که 15 روز عید رو با پینگ قرمز بازی کردیم:دی ( قدر پینگ های امروزی رو بدونید. ).

من یادمه هر بار 2 3 تا می کشتم ، بقیه هم با کلیمور و نووب توب مجبور بودیم بگیریم. البته اگر عرفان یادت باشه همون موقعی رو می گم که داشتی اولین بار گلد کراس می کردی و منم فکر کنم پرستیژ دوم بودم.

در هر صورت ، من خودم قبلا خیلی سر این موضوعات کل کل می کردم ولی وقتی میشه رفیق بود و از بازی لذت برد ، این کارا اصلا قشنگ نیست. من واقعا از دوستانی همچون عرفان ، رامین و آریا انتظار نداشتم. در هر صورت ..

...

حالا که بحث Cod4 شد باید بگم این بازی حداقل به 4 5 ماه بازی برای مهارت کافی ( البته حداقل زمان ) نیاز داره. من خودم اون اوایل واقعا بازیم خوب نبود ولی بعد از 7 ماه ، یعنی تابستان 87 ( فکر کنم ) بازیم داشت شکل می گرفت. قبل از اون رو خوب یادم نمی یاد ولی بلاخره چون وارد نبودم حرکاتی از جمله Camp و NB Toub توی حرکاتم دیده میشد.

البته تا الان و با گذشت 2 سال نزدیک 20 بازیکن خوب داریم. ولی من خودم می تونم به چندتا از کسانی که بازیشون خوبه اشاره کنم: ( البته گفتنی هستش که بعضی همه این دوستان فراتر از معمولی یا خوب به بالا هستند )

عرفان ، نیک نام ، ایمان ، رامین ، مازیار ، مهران ، مهدی ، مهدی ، حسین ، ممد ، امید ، امیر ، شهریار ، فوءاد و ...

در کل سعی کنید از بازی و کنسول خود لذت ببرید. تا حدود 3 هفته دیگه لینک بازی mw2 خواهد اومد و قراره بیش از 1 سال بازی کنیم.

موفق و پیروز ، باشید.

بچه ها این قضیه رو تموم شده است.
بقول امیر سه هفته دیگه mw2 بیاد حالش رو ببریم . :biggrin1:

چرا اسم منو ننویشتید :cheesygri:cheesygri:cheesygri
به جونه مادرم شوخی کردم
پس شما بودید دیشب بودی marty dom داشتین و هی می کشتنت و با marty dom ما رو هم میکشتی . :biggrin1:
خواهشا امشب میای بازی کنی برش دار .
تو perk سوم هست.

آخرین ویرایش:
به به دوستان همه جمعا و جایه ما خالی به هر حال دوستان همه گفتنیارو گفتن ولی امدیم یه عرض ادب کنیم و بگیم این کار از آریا بعید بود که انشالله دیگه تکرار نمیشه .
همتونو دوست دارم PopMaziar ;)

موفق باشید ;)

پس شما بودید دیشب بودی marty dom داشتین و هی می کشتنت و با marty dom ما رو هم میکشتی . :biggrin1:
خواهشا امشب میای بازی کنی برش دار .
تو perk سوم هست.[/QUOTE]

ما کی باشیم که شما رو بکشیم
به خدا پینگ ما خیلی (.....) چی بگم به ندرت سبزه . یا زرده یا قرمز
امروزم که بهت گفتن هدست گرفتم که خرابه صبح باید ببرم عوض کنم

به به دوستان همه جمعا و جایه ما خالی به هر حال دوستان همه گفتنیارو گفتن ولی امدیم یه عرض ادب کنیم
همتونو دوست دارم PopMaziar ;)

سلام مازیار جون خوبی :love:

ای حال میکنم بچه ها همه اینجا جمع میشن :biggrin1: گل میگیم گل میشنویم :biggrin1:
سلام فردین
انشالله mw2 اومد یه تاپیک دیگه میزنم میریم اونجا رو هم بترکونیم :biggrin1:
به خدا پینگ ما خیلی (.....) چی بگم به ندرت سبزه . یا زرده یا قرمز

زنگ بزن پشتیبانی شرکت adsl و بگو مشکل نوسان پینگ دارم اگه مشکلت حل شد که چه بهتر اگر هم نه برو از یه ISP دیگه سرویس بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or