Call of Duty 4, xbox live

امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی call of duty 4 واقعا on line حال نمیده .:-"
خدا وکیلی خیلی ادم هاش خشک هستن من که اصلا نتونستم بازی کنم تو live . :((
kill zone خیلی سر هست. :biggrin1:
به نظرم تنها بازی که خوب هست تو x box همون gears of war 2 هست که حال میده یا unreal .
عزیزم شما میدونستید COD4 در سال 2007 چند تا award از E3 گرفت؟
1. Best action game
2.best shooter and best graphics(IGN-GAMESPOT)
3.game of the year winner
4.deepest online shooter of all time(ign)
5. Best online game
پس لطف کنید چیزی رو که نمیدونید اظهار نظر نکنید!
با تشکر
عرفان

ایدی من هم tohhot19 اگر خواستید ادد کنید
بیشتر cod4 بازی میکنم. :biggrin1:
سلام حسین جان
حسین بهتره بگی ترکوندم دیگه از بس بیشتر بازی میکنم :biggrin1:
اینم بگم rank جهانی ایشون 973 هست تو جهان و هیچ ایرانی بجز حسین rank سه رقمی نداره تو جهان و هر روز داره ranking ایشون میاد پائین و خفن ترین cod4 باز تو ایران هستن. البته عرفان هم جای خودش رو داره......

من چطور می تونم با ایرانی ها و بچه های سایت بازی کنم
با تشکر
سلام دوست عزیز
شما باید بچه ها رو add کنین.
بعد از اینکه وارد بازی شدید یک loby جدید میسازید(البته باید به بچه ها بگین بیان) بعد اونجا invite firend داره که بزنین میتوانین دوستانتون رو دعوت کنین. بعد با هم یه دست cod توپ بزنین:دی
موفق باشید

یه سوال دیگه
چرا من وقتی بازی میکنم بیشتر مواقع بازی کنده یا می پره یعنی وقتی میخوام کسی رو بزنم اون منو زود تر میزنه در جای که من به اون زودتر شلیک میکنم

سلام حسین جان
حسین بهتره بگی ترکوندم دیگه از بس بیشتر بازی میکنم :biggrin1:
اینم بگم rank جهانی ایشون 973 هست تو جهان و هیچ ایرانی بجز حسین rank سه رقمی نداره تو جهان و هر روز داره ranking ایشون میاد پائین و خفن ترین cod4 باز تو ایران هستن. البته عرفان هم جای خودش رو داره......

مهدی جان واقعا راست گفتی حسین ماشاالله ترکونده کال اف رو..............:biggrin1:
خدایشش من تنها کسیا یی رو که بازیشون قبول دارم یکی حسین یکی خودت.... یکی هم مهدی 3 نوب....... :biggrin1:
بقیه رو بیخال..........
عرفان هم که ماشالله تو لابی غیر شر و ور گفتن و نظر سنجی از امید SUMOPOWER و مسخره کردن اینو اون حرکت دیگه ای انجام نمیده....... :sick: :sick:

مهدی جان واقعا راست گفتی حسین ماشاالله ترکونده کال اف رو..............:biggrin1:
خدایشش من تنها کسیا یی رو که بازیشون قبول دارم یکی حسین یکی خودت.... یکی هم مهدی 3 نوب....... :biggrin1:
شما لطف داری آریا جون. خودت سرور ما هستی :smile:
چرا دیگه به ما افتخار نمیدی و نمیای cod4 بزنیم شبا؟؟ .میری fifia 10. :biggrin1:
موفق باشی

یه سوال دیگه
چرا من وقتی بازی میکنم بیشتر مواقع بازی کنده یا می پره یعنی وقتی میخوام کسی رو بزنم اون منو زود تر میزنه در جای که من به اون زودتر شلیک میکنم
مشکل از پینگ شما هست واسه اینکه چند ثانیه با تاخیر حریف رو میبینید
سلام . من تو بازی cod4 همیشه ÷ینگم قرمزه و نمیتونم بازی کنم ولی تو بازی های دیگه این طور نیست. چرا ؟
بستگی به هاست اون mach داره که چقدر با ip شما همخونی داره . البته اکثر بازیهایی که بعد از cod4 اومدن سرور قوی تری نسبت به این بازی دارن...

بستگی به هاست اون mach داره که چقدر با ip شما همخونی داره . البته اکثر بازیهایی که بعد از cod4 اومدن سرور قوی تری نسبت به این بازی دارن...
یعنی شما میگی MW2 سرورش از CoD 4 قوی تره ؟ ( زمانی که عرضه بشه ! )

عرفان هم که ماشالله تو لابی غیر شر و ور گفتن و نظر سنجی از امید SUMOPOWER و مسخره کردن اینو اون حرکت دیگه ای انجام نمیده....... :sick: :sick:
عزیزم شما برو قایم شو توی بازی برات بهتره.
اون موقعی که هنوز خیلیها(!!) نمیدونستن لایو یعنی چی نیکنام و عرفان داشتن پرستیج میکردن.
یه چیزایی هست که اینجا نمیشه در موردش حرف زد.
احترام بقیه رو نگه دارید و پشت سرشون اراجیف نگین.

سلام بهترین اسلحه snipe تو cod4 چیه ؟ .
سلام
اسلحه S40A3 دقیق ترین و خوش دست ترین siniper تو این بازی هست.
یعنی شما میگی MW2 سرورش از CoD 4 قوی تره ؟ ( زمانی که عرضه بشه ! )
80 درصد چون سازندهاش قول سرورهای قویتری رو نسبت به نسخه قبل این بازی دادند
پ.ن:حتی تو یه triler از بازی نشون داد وقتی هاست بازی وسط بازی خارج میشه دیگه بازی رو نمیبده بلکه زود یه نفر دیگه رو هاست میکنه.و خیلی از امکانات دیگه که وقع عرضه شدنش
میبینیم.

اسلحه S40A3 دقیق ترین و خوش دست ترین siniper تو این بازی هست.
البته این بیشتر یک نظر شخصی می تونه باشه. به طور مثال من خودم دراگونوو رو قبول دارم و کلا باید بگم هر اسلحه یک خاصیتی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or