Call of Duty 4, xbox live

كسي هنوز بازي ميكنه ؟ ساعت چند لايو هستين؟ mojtabatb;)
آره, ایرانی ها زیادن تو CoD4, منو خواستی ADD کن.

----------------

بچبچه ها اچیکار میشه کرد که پینگ بالاتر بره؟ من پارس آنلاین هستم و پینگم تو CoD4 همیشه رو قرمزه, یه موقع های خیلی کمی رو زرد میاد.

برای منم همیشه روی قرمزه راستی این تفنگ های قویتر رو رو چجوری باید آزاد کرد !؟ یه سوال دیگه من وقتی به حریف تیز میزنم انگار روش اثر نداره هیچیش نمیشه! به جز بعضی وقتا!

برای منم همیشه روی قرمزه راستی این تفنگ های قویتر رو رو چجوری باید آزاد کرد !؟ یه سوال دیگه من وقتی به حریف تیز میزنم انگار روش اثر نداره هیچیش نمیشه! به جز بعضی وقتا!
باید زنگ بزنید به پشتیبانی شرکت اینترنت خودتون و بگید پینگم خوب نیست و براتون درست کنن
خود به خود همه باز میشن اگه درجه بره بالا البته. تا درجه 55 همه اسلحه ها باز میشن
این مشکل هم از قرمز بودن پینگ شما هست که چند ثانیه دیرتر میبینید حریف رو و در واقع شما تو تصویر خودتون بهش تیر میزنید و نمیخوره چون حریف چند ثانیه قبل اون محل رو ترک کرده

اره بابا ته نامردي وقتي اين طوري ميشه ديگه نميشه كسي رو كشت من يه بار يكيرو يه گوشه نشسته بود از پشت خفتش كردم يه خشاب روش خالي كردم ديدم اصلا انگار نه انگار ديدم بلند شد چرخيد منو كشت :eek: يا موقعي كه مي خواي چاقو بزنيشون ديگه تهشه!!!:p منم گفتم حتما اپگريدي هست زد گلوله ايي چيزي دارن:-" مي توني تفاوتو تو كيل كم موقع كشته شدن ببيني:(( پينگ من 423 هست :smile:

بچه ها اینکه صدا بقیه رو نمیشنوی مال پینگه
چون من فقط وقتی با دوستان بازی میکنم درسته تو فیفا هم این مشکلو دارم
نه مشکل از پینگ نیست. فقط اگه پینگ خیلی بد باشه صدا قطع و وصل میشه.
به احتمال زیاد مشکل از voice شماست .

اره بابا ته نامردي وقتي اين طوري ميشه ديگه نميشه كسي رو كشت من يه بار يكيرو يه گوشه نشسته بود از پشت خفتش كردم يه خشاب روش خالي كردم ديدم اصلا انگار نه انگار ديدم بلند شد چرخيد منو كشت :eek: يا موقعي كه مي خواي چاقو بزنيشون ديگه تهشه!!!:p منم گفتم حتما اپگريدي هست زد گلوله ايي چيزي دارن:-" مي توني تفاوتو تو كيل كم موقع كشته شدن ببيني:(( پينگ من 423 هست :smile:
قضیه رو الکی نپیچونید
اولا اگه سرعت پینگ 500ms باشه تفاوت سرعت نیم ثانیه است
دوما زنگ بزنید پشتیبانیتون dns تونو بپرسید و روی manual تو کنسول تنظیم کنید sec dns رو هم بزنید اون موقع ببینیذ چقدر بهتر میشه

قضیه رو الکی نپیچونید
دوما زنگ بزنید پشتیبانیتون dns تونو بپرسید و روی manual تو کنسول تنظیم کنید sec dns رو هم بزنید اون موقع ببینیذ چقدر بهتر میشه

من همچین کاری نکردم !؟ باید به پشتیبانی بگم چی بهم بده !؟ Sec dns چیه !؟

قضیه رو الکی نپیچونید

عجب پس فك كردي الان تو كنسول با كانكشن اينا ست نيستن اين ازون حرفا بود ۰ مگه ميشه پينگ تاثير نداشته باشه من تو بازي ميبينم وقتي سبز باشه چطور ميكشم وقتي قرمز باشه چه بلايي سرم مياد!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or