Call of Duty 4, xbox live

بچه ها، من ميخوام از پارس آنلاين 128 بگيرم با 3گيگ محدوديت حجم واسه CoD4. آيا سرعت و محدوديت حجمي اين سرويس براي CoD4 مثلا يكي دو ساعت در روز، كافيه؟

بچه ها، من ميخوام از پارس آنلاين 128 بگيرم با 3گيگ محدوديت حجم واسه CoD4. آيا سرعت و محدوديت حجمي اين سرويس براي CoD4 مثلا يكي دو ساعت در روز، كافيه؟
آره. حجم pocket هایی که بازی در هر ثانیه میفرسته زیاد نیست و در نتیجه شما میتونید با خیال راحت بازی کنید عزیز
پارس آنلاین هم شرکت خوبی هست واسه بازی آنلاین ولی بعضی روزها قاط میزنه در کل شرکت خوبیه

آره. حجم pocket هایی که بازی در هر ثانیه میفرسته زیاد نیست و در نتیجه شما میتونید با خیال راحت بازی کنید عزیز
پارس آنلاین هم شرکت خوبی هست واسه بازی آنلاین ولی بعضی روزها قاط میزنه در کل شرکت خوبیه

تشكر،

اتفاقا اولين نفري كه add ميكنم وقتي پام به LIVE برسه، خود شمايي!

در مورد سرعت چي، 256 با 128 تو CoD4 فرقي داره؟ براي بازي با خارجيا چي؟

آخه طبق يه قانون ايراني، ميگن پينگ 256 بيشتر از 128ه (ميدونم بيربطه).

تشكر،

اتفاقا اولين نفري كه add ميكنم وقتي پام به LIVE برسه، خود شمايي!

در مورد سرعت چي، 256 با 128 تو CoD4 فرقي داره؟ براي بازي با خارجيا چي؟

آخه طبق يه قانون ايراني، ميگن پينگ 256 بيشتر از 128ه (ميدونم بيربطه).
خیلی ممنونم دوست عزیز ولی قبل از اینکه بنده رو تو لیست دوستان خودتون بیارید یه pm بدید آخه لیست دوستام full هست :biggrin1:
128 هم میتونیند بگیرید مشکلی نداره فقط تو این بازی و همه بازی های مالتی پلیر ping باید خوب باشه نه پهنای باند ولی اگه میخواید هاست باشید باید هم از پهنای باند زیادی برخوردار باشید هم پینگ خوب.
معمولا اگه ping time شما بین 180 تا 300 با سایت یاهو باشه میتونید براحتی cod 4 بازی کنید و این مورد در اکثر بازیها صدق میکنه.

خیلی ممنونم دوست عزیز ولی قبل از اینکه بنده رو تو لیست دوستان خودتون بیارید یه pm بدید آخه لیست دوستام full هست :biggrin1:
128 هم میتونیند بگیرید مشکلی نداره فقط تو این بازی و همه بازی های مالتی پلیر ping باید خوب باشه نه پهنای باند ولی اگه میخواید هاست باشید باید هم از پهنای باند زیادی برخوردار باشید هم پینگ خوب.
معمولا اگه ping time شما بین 180 تا 300 با سایت یاهو باشه میتونید براحتی cod 4 بازی کنید و این مورد در اکثر بازیها صدق میکنه.

جايي رو ميشناسين كه CoD4 و Gears 1 رو به صورت Full Stealth بفروشه؟ من رايتر ندارم :(

اول از همه,
دمت گرم.

---

دوم اینکه آیا بازیکنای 360 با PS3 یا PC هم بازی میکنن یا نه؟ (میدونم نمیکنن, میخوام مطمئن بشم).
سوم اینکه یه ویدئو دیدم, طرف که frag میشد, زیرش یه آرم بعلاوه سفید میومد, اون چیه؟

اول از همه,
دمت گرم.

---

دوم اینکه آیا بازیکنای 360 با PS3 یا PC هم بازی میکنن یا نه؟ (میدونم نمیکنن, میخوام مطمئن بشم).
سوم اینکه یه ویدئو دیدم, طرف که frag میشد, زیرش یه آرم بعلاوه سفید میومد, اون چیه؟
خواهش میکنم.
نه عزیز این اصلا امکانش وجود نداره و سرورهای این بازی در کنسول ها متفاوت هستند.
من یه همچین چیزی ندیدم اگر هم دیده باشم یادم نیست چون الان hardcore بازی میکنم.
کلا خودتون بیان ببینین بهتره تا من براتون بگم :biggrin1:

دوستان سلام
من امروز تونستم به live وصل بشم
فک کنم من خینگترین آدمی باشم که تو لایو بازی می کنه :(
اصلا از این map های COD4 سر در نمیارم نمی دونم باید کجا برم
بعد شما چه طوری گروهتون رو از بقیه تشخیص میدین اینا که همه شبیه هم هستن من اصلا نمی فهمم
میرم تو بازی همه میان من و می کشن تو رو خدا یکی بیاد یه توضیحی بده من چی کار کنم راه بیافتم
وقتی هم می خوام match انتخاب کنم میشه با تازه کارها مثل خودم بازی کنم ؟؟؟؟
تو رو خدا یکی یه توضیح مشتی بده
مخلص همتون
گیمرتگ بنده حقیر rashid67 خوشحال میشم من رو add کنین و بهم بازی کردن یاد بدین :((

دوستان سلام
بعد شما چه طوری گروهتون رو از بقیه تشخیص میدین اینا که همه شبیه هم هستن من اصلا نمی فهمم
میرم تو بازی همه میان من و می کشن تو رو خدا یکی بیاد یه توضیحی بده من چی کار کنم راه بیافتم
مخلص همتون
گیمرتگ بنده حقیر rashid67 خوشحال میشم من رو add کنین و بهم بازی کردن یاد بدین :((
سلام دوست من
نه همه ما هم از صفر شروع کردیم عزیز اینکه مسئله ای نیست
دو سه بار با ایرانی ها بازی کنید همه چیز دستتون میاد
اگه دوست داشتی منو add کن PopMaziar
به به مازیار جون شما کجا اینجا کجا....

دوستان سلام
مخلص همتون

اینجا همه استاده CoD هستن ولی اگه بتونی Ranked match بازی کنی, با بچه هایی تو level خودت بازی میکنی.

اینجا همه استاده CoD هستن
غالبا هرکسی 1 یا 2 سال یک بازی را انجام بده حتی اگر خنگ ترین فرد جهان هم باشه
اون بازی را به خوبی یاد می گیره :دی
ولی هنر توی اینه که سعی کنی تو مدت کوتاهی یک بازی را یاد گرفته
و فنونش را استفاده کنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or