Call of Duty 4, xbox live

مهدی جان چرا تاپیک را از آرشیو در آوردی !

چون بحث هاش برای 1 سال پیش هست و دیگه نیازی نیست ... الان دیگه داریم به سوی COD MW2 می ریم و دیگه آخرین تابستون بازی هستش !

برای تابستان هم یک سری مسابقات COD4 راه می اندازم تا بهترین های این 1 سال و خورده ای بازی مشخص بشن و دیگه کم کم سر و ته بازی را به هم بیاریم ...

CoD4 هیچ وقت تموم شدنی نیست...همونطور که CoD2 هنوزم که هنوزه تموم نشده.

درسته ولی به MW2 بستگی داره ...

COD WAW به خاطر دلایلی مزخرف بود و نمی شد لایو بازی کرد و لذت برد.

من خودم شخصا بیش از 20 Day بازی کرده بودم و آخرین درجه cod4 هم رسیده بودم ...

ولی بلاخره اگر MW2 بهتر باشه مطمئنا اونو بازی می کنیم .

هیچ ربط خاصی نداره...CoD4 از لحاظ multi کاملا برتری داشت نسبت به CoD2 ولی با توجه به این برتری ملت هنوزم واسه Skill میشینن CoD2 بازی میکنن.

امیر جان شرمنده خواستم بچه ها دوباره بیان صحبت کنیم
cod4 هنوز بازارش داغه و نخوابیده هر روز بچه هایی میان که میزنن تو خط cod4 و اصلا جنبه ندارن
نمونه هاش رو که میدونی(البته تو بچها خوب هم پیدا میشه) خودت که لایو باز قدیمی هستی دادا
آره MW 2 اگه بیاد میریم تا اون هم گلد کراس کنیم انشالله باید خیلی قشنگ باشه البته از شماره قبلیش خیلی بهتره من که خیلی بی تابی میکنم که زودتر ببینم چجوری هست بازیش
دوست عزیز Creeping Death جان شما هم زدی کانال هشت ها کی الان میره cod2 تو لایو بازی کنه ؟؟
شاید تو پی سی این کار رو بکنن چ.ن همه چی مفت و مجانی هست ولی تو لایو هیچ کس گلد خودش رو واسه بازی cod2 حروم نمیکنه

دوست عزیز Creeping Death جان شما هم زدی کانال هشت ها کی الان میره cod2 تو لایو بازی کنه ؟؟
شاید تو پی سی این کار رو بکنن چ.ن همه چی مفت و مجانی هست ولی تو لایو هیچ کس گلد خودش رو واسه بازی cod2 حروم نمیکنه
البته باید بگم که یادم رفته بود اینجور بازی ها بیشتر برای کنسولی ها Fun محسوب میشه چون اصلا نمیتونید کنترل خاصی رو مکانیزم گیم پلی سریع بازی توی مالتی با جوی استیک داشته باشید.
پس این وسط چیزی به اسم Skill برای کنسولی ها وجود نداره :دی
برای شما هم باید تصحیح کنم که تیم های بزرگ دنیا فقط توی سرور اصلی بازی می کنن که باید سریال بازیت اصلی باشه یعنی بازی رو خریده باشی...پس همه چیزم مفت نیست. :)

البته باید بگم که یادم رفته بود اینجور بازی ها بیشتر برای کنسولی ها Fun محسوب میشه چون اصلا نمیتونید کنترل خاصی رو مکانیزم گیم پلی سریع بازی توی مالتی با جوی استیک داشته باشید.
پس این وسط چیزی به اسم Skill برای کنسولی ها وجود نداره :دی
برای شما هم باید تصحیح کنم که تیم های بزرگ دنیا فقط توی سرور اصلی بازی می کنن که باید سریال بازیت اصلی باشه یعنی بازی رو خریده باشی...پس همه چیزم مفت نیست. :)

جواد جوون این کنسول بازها کلا با نسخه می یان جلو ، مگر اینکه بازی مثل Cod4 واقعا از نسخه بعدیش برتر باشه ...

در غیر این صورت فرهنگ کنسول ها ، با توجه به بازی گروهی ایرانی و ...
مجبوریم با بهترین و آخرین نسخه بیاییم جلو ..

در هر صورت فکر نکنم تاپیک هم چیزی داشته باشه و باید تا تابستون صبر کنیم .

خب رسما 3 روز تا تعطیلات مونده :دی

عرفان هم به لایو برگشته و امروز به اتفاق چندتا از بچه ها Cod4 را احیا کردیم و سعی ما تابستانی خوب همراه با فیفا و Cod4 و یا شاید بازی های جدید خواهد بود.

خب رسما 3 روز تا تعطیلات مونده :دی

عرفان هم به لایو برگشته و امروز به اتفاق چندتا از بچه ها Cod4 را احیا کردیم و سعی ما تابستانی خوب همراه با فیفا و Cod4 و یا شاید بازی های جدید خواهد بود.
با سلام به شما دوست عزیز که فکر کنم اسمتون امیره:cheesygri
امیر جان ببخشید این سوال رو میپرسم اگه خواستی میتونی جواب ندی ولی میشه بگی شما
چند سالتونه؟(بازم شرمنده):blushing:میخوام بدونم شما که یکی از لایو بازای خوب هستید تو چه سنی هستید؟

تابستون امیدوارم حال بده من که Live کلا 10 ماه بیشتر نبودم از همون روز اولی که کنسولم رو گرفیتم فک کنم 2-3سال پیش
ولی امسال یه 1ساله دارم میریزم تو اکانتم تا یخورده حال کنیم با گیمر های بازی سنتر ;)

با سلام به شما دوست عزیز که فکر کنم اسمتون امیره:cheesygri
امیر جان ببخشید این سوال رو میپرسم اگه خواستی میتونی جواب ندی ولی میشه بگی شما
چند سالتونه؟(بازم شرمنده):blushing:میخوام بدونم شما که یکی از لایو بازای خوب هستید تو چه سنی هستید؟

من امسال سال سوم دبیرستان میرم ، فکر کنم پاییز 85 اومدم لایو ، یادم نیست دقیق و یکی از بچه ها فعال هستم ولی در زمینه خوب بودن ، بچه های خوبه بسیاری هستند همچون امیر( NIK ) ، مهدی ( Quint) و ...

میگم امیر یه قرار بزاریم cod4 بازی کنیم شبا.کلا فک کنم شب من و حسین پایه باشیم چون اکثر اوقات هستیم.:biggrin1:
هاست هم خواسین فک کنم میتونم تا 12 نفر ایرانی رو بکشه :cheesygri
ولی مشکل ما اینه که بیشتر بچه هایی که داریم تو لایو باهاشون بازی میکنیم با این سایت آشنایی ندارند تا بیایم با هم تو این تاپیک قرار بزاریم

میگم امیر یه قرار بزاریم cod4 بازی کنیم شبا.کلا فک کنم شب من و حسین پایه باشیم چون اکثر اوقات هستیم.:biggrin1:
هاست هم خواسین فک کنم میتونم تا 12 نفر ایرانی رو بکشه :cheesygri
ولی مشکل ما اینه که بیشتر بچه هایی که داریم تو لایو باهاشون بازی میکنیم با این سایت آشنایی ندارند تا بیایم با هم تو این تاپیک قرار بزاریم
سعی کن توی تابستون ، ظهر ها هم بیای ، چون ظهر ها هم هستیم;)

سلام
بچه ها 2تا سوال دارم:
1- شماها از کجا اینترنت میگیرین؟ (اینو میپرسم چون دقیقا فقط واسه CoD4 میخوام ADSL بگیرم)
2- الان برای اینکه تست کنم دیسکی که دارم برای بازی تو LIVE مناسبه, چه نرم افزاری رو میتونم استفاده کنم؟ (اطلاعاتم در این مورد قدیمیه)
3- با پینگ های ایران, با خارجیا هم میتونین بازی کنین یا اعصاب خورد کنه؟

سلام
بچه ها 2تا سوال دارم:
1- شماها از کجا اینترنت میگیرین؟ (اینو میپرسم چون دقیقا فقط واسه CoD4 میخوام ADSL بگیرم)
2- الان برای اینکه تست کنم دیسکی که دارم برای بازی تو LIVE مناسبه, چه نرم افزاری رو میتونم استفاده کنم؟ (اطلاعاتم در این مورد قدیمیه)
3- با پینگ های ایران, با خارجیا هم میتونین بازی کنین یا اعصاب خورد کنه؟

1. شاتل 3. خیر ( معمولا ) ، چون سرور ها هر روز قوی تر از دیروز می شوند.

2. شما باید به تاپیک دیسک های استیلث برید تا از اونجا نرم افزار ها + لینکشون را دریافت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or