The Kop
کاربر سایت
N.O.B با این دستگاه که خواهی خرید 6 تا می شه:biggrin1:afg چیزی نمودونی نگو.من بابت اون بن نمیشم.:biggrin1:
تازه اگه هم بشم یه دستگاه دیگه میخرم!
من تا الان 5 تا 360 خریدم!
N.O.B با این دستگاه که خواهی خرید 6 تا می شه:biggrin1:afg چیزی نمودونی نگو.من بابت اون بن نمیشم.:biggrin1:
تازه اگه هم بشم یه دستگاه دیگه میخرم!
من تا الان 5 تا 360 خریدم!
من شدم n00b!:laughing: عجب گیری افتادیم از تو!:biggrin1:N.O.B با این دستگاه که خواهی خرید 6 تا می شه:biggrin1:
از کجا فهمیدی!:biggrin1: مگه N . O . B باید NOOB معنی بشه.من شدم n00b!:laughing: عجب گیری افتادیم از تو!:biggrin1:
بچه ها دانلود می کنند اما نیزی نیست چون 99% بازی ها توی مپ های عادی می باشد.به همین دلیل لزومی برای دانلود دیده نمی شه.سلام
بچه ها کسی نقشه جدید Cod 4 رو خریده ؟ کسی دانلود کرده ؟
منظورم همین Download new Map هستش که باید 800 point پرداخت بشه تا اجازه دانلود داده بشه
اونوقت فقط باید با کنسول دانلود کرد یا با کامپیوتر هم میشه ؟
ممنون اگه اطلاعاتی دارید بدید ما هم استفاده کنیم
سلام نیکی جان خوبیسلام دوستان میبینم که همه به جون هم افتادین من که احتیاج به معرفی کردن ندارم از بچه 1ماهه تا بیرمردها منو میشناسنniki اینcod5فکر کنم خوب از اب در نیومده توش تانک و ماشین هستش حالا من باز این کنسولم برسه میشینم cod4 بازی کنم شایدم یه چند لحظه بیامgowولی فکر نکنم از cod4دست بردارم راستی من حالا این گلد رو از کی بگیرم عجب بدبختی گیر کردم ای خدا راستی رامین از کی تا حالا احمدی نژاد شبیه تو هستش نکنه تو همون ریس جمهور ما هستی عجب دوره زمانه ای شده عرفان تو هم رهبر
عرفان جان درست بخوان بعد بگو...ای بابا این قدر کل کل نکنید
چندتا سوتی دادید که باید یک نگاه بندازیم:
1.امیر جان همون طوری که رامین اشاره کرد noob این جوری هست نه NOB
معنی N.O.B هم شخصا به رامین می گم:biggrin1 چون درست نیست توی انجمن این اصطلاحات استفاده بشه. )مگه N . O . B باید NOOB معنی بشه.
بلی هستم.2.رامین جان شما مطمئنی که 1.2 لایو هستی
معنیش اینه که: new osk*l Boyآهان امیز جان میشه معنی کلمهی NOB رو بگی آخه من دوست دارم معنیشو بدونم !
بعد لطف کن بگو این کلمه چه ربطی به رامین داره!