Call of Duty 4, xbox live

سلام

بچه ها کسی نقشه جدید Cod 4 رو خریده ؟ کسی دانلود کرده ؟

منظورم همین Download new Map هستش که باید 800 point پرداخت بشه تا اجازه دانلود داده بشه
اونوقت فقط باید با کنسول دانلود کرد یا با کامپیوتر هم میشه ؟

ممنون اگه اطلاعاتی دارید بدید ما هم استفاده کنیم

سلام

بچه ها کسی نقشه جدید Cod 4 رو خریده ؟ کسی دانلود کرده ؟

منظورم همین Download new Map هستش که باید 800 point پرداخت بشه تا اجازه دانلود داده بشه
اونوقت فقط باید با کنسول دانلود کرد یا با کامپیوتر هم میشه ؟

ممنون اگه اطلاعاتی دارید بدید ما هم استفاده کنیم
بچه ها دانلود می کنند اما نیزی نیست چون 99% بازی ها توی مپ های عادی می باشد.به همین دلیل لزومی برای دانلود دیده نمی شه.

سلام دوستان میبینم که همه به جون هم افتادین من که احتیاج به معرفی کردن ندارم از بچه 1ماهه تا بیرمردها منو میشناسنniki اینcod5فکر کنم خوب از اب در نیومده توش تانک و ماشین هستش حالا من باز این کنسولم برسه میشینم cod4 بازی کنم شایدم یه چند لحظه بیامgowولی فکر نکنم از cod4دست بردارم راستی من حالا این گلد رو از کی بگیرم عجب بدبختی گیر کردم ای خدا راستی رامین از کی تا حالا احمدی نژاد شبیه تو هستش نکنه تو همون ریس جمهور ما هستی عجب دوره زمانه ای شده عرفان تو هم رهبر

سلام دوستان میبینم که همه به جون هم افتادین من که احتیاج به معرفی کردن ندارم از بچه 1ماهه تا بیرمردها منو میشناسنniki اینcod5فکر کنم خوب از اب در نیومده توش تانک و ماشین هستش حالا من باز این کنسولم برسه میشینم cod4 بازی کنم شایدم یه چند لحظه بیامgowولی فکر نکنم از cod4دست بردارم راستی من حالا این گلد رو از کی بگیرم عجب بدبختی گیر کردم ای خدا راستی رامین از کی تا حالا احمدی نژاد شبیه تو هستش نکنه تو همون ریس جمهور ما هستی عجب دوره زمانه ای شده عرفان تو هم رهبر
سلام نیکی جان خوبی
گلد رو فک آقا پیام تو فروشگاه مجازی داشته باشن
پ.ن:یادت هست 2 هفته پیش هی اینوایت میفرستادم بعد با دیال آپ وصل شده بودم و نمیتونستم بازی کنم شما هم ما رو دعوا کردید :(( اما حالا adsl گرفتم تا خوب بازی کنیم :cool:

به به گلد مجانی کی داره به ما بده من که دیگه هیچ دلاری برام نمونده که گلد بخرم سلام مهدی خفن خوبی بذار بیام لایو تک تک همتونرو میکشم به سیخ یه هدیه تو gow2براتون دارم بذارین بیام یه چیزی میچسبونم به اونجاتون که حال کنین :biggrin1:

ای بابا این قدر کل کل نکنید
چندتا سوتی دادید که باید یک نگاه بندازیم:
1.امیر جان همون طوری که رامین اشاره کرد noob این جوری هست نه NOB
2.رامین جان شما مطمئنی که 1.2 لایو هستی :eek:
3.نیکنام جان لطف داری پس تو کی هستی ؟

ای بابا این قدر کل کل نکنید
چندتا سوتی دادید که باید یک نگاه بندازیم:
1.امیر جان همون طوری که رامین اشاره کرد noob این جوری هست نه NOB
عرفان جان درست بخوان بعد بگو...
چون منظور من nob بود نه noob

مگه N . O . B باید NOOB معنی بشه.
معنی N.O.B هم شخصا به رامین می گم:biggrin1:( چون درست نیست توی انجمن این اصطلاحات استفاده بشه. )

آخرین ویرایش:
2.رامین جان شما مطمئنی که 1.2 لایو هستی :eek:
بلی هستم.
اما اون موقعها چون توی بازیسنتر عضو نبودم خودم تنهایی بازی میکردم.
این هم اولین گیمر تگم که که باهاش وارد لایو شدم:Leery Ramin
نشون به اون نشون که وقتی مایکروسافت شروع به بن کردن کرد دقیقا یک سال پیش من هم بن شدم!من بیچاره اون موقع تازه 3 ماه بود لایو بازی میکردم اونم با یه مشت خارجی که بن شدم رفت.
در کل اره من بیشتر از 1 سال و 2 ماه هستش که اومدم لایو.

خوب به به
می بینم که یک سال هست کسی به این تاپیک سر هم نزده
تو این یک سال تغییر و تحولاتی اتفاق افتاد
خیلی از بچه سوسولا جدیدا وصل شدن به لایو و دارن با قدیمی ها کل کل میکنن در کل خیلی اوضای لایو بهم ریخته
من هم که 8 ماهی هست پای لایو نشستم و دارم cod4 بازی میکنم
عرفان جان هم که هر یک سال یکبار online میشن
کلا از بچه های باحاله لایو خیلی کم مونده
با نیکنام هم که هم همه دعوا گرفتن که خیلی بی ادبه
بگزریم وصل شدن به لایو خیلی برام دردسر داشت تو این 8 ماه و کاملا پشیمونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or