آره عزیز اگه ایرانیا باشن یعنی تو اون ساعتی که میخوای بازی کنید اونا هم آنلاین باشنبا تشکر از پاسخ ها, پس فقط با ایرانیا بازی میکنین؟
آره عزیز اگه ایرانیا باشن یعنی تو اون ساعتی که میخوای بازی کنید اونا هم آنلاین باشن
البته اینجوری نمیشه که فقط با ایرانیا بازی کنیم چون فقط 4 یا 5 ساعت در شبانه روز بچه ها هستن تا بازی کنیم cod4 رو باهشون.و اکثر وقت ها با خارجی ها هم بازی میکنیم
معمولا ظهرها و شب ها (از 9 به بعد) بچه های ایرانی هستن. البته تعداد معدودی cod4 بازی می کنند.
باشه امیر جونمهدی امروز ظهر 4 ساعت Cod4 زدیم ولی Host خدا نداریم. سعی کن ضهر ها هم از فردا بیای ...
دوست عزیز زامبی mode در COD:WORLD AT WAR یا همون COD5 هست نه CALL OF DUTY 4بچه ها من خوراکم بازی زامبی هست تو Call of Duty 4
بله منظورم همون World at War بود که به اشتباه نوشتم COD4دوست عزیز زامبی mode در COD:WORLD AT WAR یا همون COD5 هست نه CALL OF DUTY 4
!!!
سلامسلام امشب کسی on نمیشه cod4 بزنیم؟
بچه ها اگه میشه add کنید bambo360
فک کنم فقط عرفان بازیش اورجینال باشه تو ایرانی های مغیم ایرانشماها چنتاتون بازیهاتون ارجیناله؟
قبلا هم همین صحبت بود, یادت نیست؟ بعد حتی گنده های LIVE بن شدن.فک کنم فقط عرفان بازیش اورجینال باشه تو ایرانی های مغیم ایران
بازی اگه فول اثتیث باشه و فرقی با بازی اورجینال نداره