Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
گرافیک W@W شرف داشت به گرافیک MW2 چه برسه به BO !

البته من از گرافیک همشون راضی بودم ولی بازی ای که وقتی به جسداش تیر یزنی خاک بلند میشه (اونم بعد از نسخه قبلیش که همه این مشکلات نسخه قبلیش رو حل کرده بود) هیچ چیزی توی گرافیک واسه گفتن نداره!

در کل عزیزم ما فهمیدیم تو عاشق MW2 هستی و هیتر BO هستی :دی به خدا نمیخواد هر خبری از نسخه بعدی میاد 10 صفحه این حرف رو تکرار کنی :دی

معمولا مقایسه شخصیت رو از شخصیت اصلی شروع میکنن بعد میرن سراغ شخصیت منفی :دی

که BO ماشلا از نظر شخصیت پردازی ترکوند و WOODS هم بهترین شخصیت سال شد!
که چی مثلا داداش من گرافیک بلک اووپس مزخرف بود اینو همه هم میدونن گرافیکش حتی از W@W هم گند تر بود تازه گرافیک لعنتی بازی در طول بازی نوسان داشت مرحله مزخرفه زدن موشک با RPG پائین ترین گرافیک رو در طول بازی داره تازه بخش فرارش هم در طول مرحله پایین ترین گرفیک رو داره

میتونی بری اکانت استیم من رو نگاه بندازی : http://steamcommunity.com/id/shtsh/

ببین چند ساعت MW2 بازی کردم و چند ساعت BO . به نظر من سینگلشون از نظر جذابیت و نوآوری یکسان بود ولی مولتی BO فوق العادس. کلی امکانات داره پسر. این همه فن بازی چیه!

راستی آخرین پست صفحه ی قبل رو نگاه کن. اگه غلطی پیدا کردی جواب بده

ببین پسرم تو داری بر پایه دمو هاش حرف میزنی ولی اگه بازی کنی مولتیش رو متوجه میشی گرافیک مولتیش بسیار پایین تر از خود بازییه و همین مسئله باعث کاهش جذابیتش شده در ضمن امکاناتش هم زیاد فرق نکرده هیچ MODEهم بهش اضافه نشده
این حرف ها رو داری از کسی میشنوی که حداقل 10 ساعت مولتی بازی کرده

ببین پسرم تو داری بر پایه دمو هاش حرف میزنی ولی اگه بازی کنی مولتیش رو متوجه میشی گرافیک مولتیش بسیار پایین تر از خود بازییه و همین مسئله باعث کاهش جذابیتش شده در ضمن امکاناتش هم زیاد فرق نکرده هیچ MODEهم بهش اضافه نشده
این حرف ها رو داری از کسی میشنوی که حداقل 10 ساعت مولتی بازی کرده
LOOOOOOOL. من PC دارم و BO و MW2 رو اورجینال خریدم، 500 ساعت MW2 بازی کردم و 150 ساعت BO (مولتی پلیر) از همون لینکی که دادم میتونی ببینی!!!
ببخشید Wager Match بوغه؟ که میگی چیزی اضافه نشده؟؟؟؟

من گرافیک بلک اووپس

بلک اووس؟؟ بلک اووپس؟؟؟ تو اول اسم بازی رو یاد بگیر لطفا!!! بلک آپس!

دیگه هرچی میخواستی بگی میگفتی-ولی دیگه گرافیک رو نمیگفتی:dگرافیک mw2 اگر افتضاح بود-چرا با حضور غولی مثل آنچارتد 2 زرت زورت از همین بخش گرافیک 10 گرفت؟و همش هم نامزد همین بخش گرافیک شد؟گرافیک بلک آپس با اینکه 1 سال دیرتر اومد بازم پائین تر از mw2 بود و چیزی فرای افتضاح بود.ببین مطمئن باش bo چه در سینگل و چه در مولتی انقدر پائین تر از mw2 هست که نیازی به گفتن نداره.اینو کسانی میگن که تا الان حداقل 400 ساعت مولتیش رو بازی کردن و نزدیک 20 بار سینگلش رو
فکر کنم اینا تا حالا MW2 یا BO یا اصلا CoD بازی نکردن که میگن گرافیک MW2 افتضاح بود
پس من چی بگم با این امار تو MW2
76 روز و 8 ساعت و 12 دقیقه بازی>:)>:)>:)

فکر کنم اینا تا حالا MW2 یا BO یا اصلا CoD بازی نکردن که میگن گرافیک MW2 افتضاح بود
پس من چی بگم با این امار تو MW2
76 روز و 8 ساعت و 12 دقیقه بازی>:)>:)>:)
ماشاله:dپوز منم زدی.چندتا ks زدی؟:dالبته دوست من-بنده نگفتم گرافیکش افتضاح هست-آقایون میگن:d

سلام دوستان. آقا من نمیدونم چرا اینجا همه متعصبانه به برخی از عناوین نگاه میکنن. یکی میگه mw آشغاله یکی میگه bo افتضاحه. چیزی که مشخصه اینه که عنوان cod یکی از عناوینیه که تقریبا تو هر نسخه پیشرفت داشته. از نظر من mw انقلاب توی سبک این بازی بود ولی عناوین بعدی اون رو متکامل تر کردن. از نظر من bo کاملترین نسخه ی این عنوان بود که حتی سایت سختگیر game spot هم به اون نمره ی 9 رو داد. کلا cod یک شوتر ناب هستش. من به فروش بازی کاری ندارم ولی جناب usa این خیلی دور از منطقه که شما به ان بازی بگی گند. راستی اینم بگم من خودم از زمانی که wolf3d ساخته شده fps بازی میکنم پس تقریبا با این سبک آشنایی کامل دارم. متاسفانه اینجا دعوا سر بازی نیست سر سازنده های بازی هستش که یکسری فقط سنگ iw رو به سینه میزننو یکسری سنگ ta. بازی های mw و mw2 واقعا عالی بودن چه از نظر گرافیک و صداگذاری و اصول کیفی بازی چه از نظر داستان وشخصیت پردازی ولی بدون دیدگاه متعصبانه کاملترینه این سری bo میتونه باشه به خاطر اینکه با حفظ ویژگیهی خوب نسخه های قبلی اونو به اوجه خودش رسوند.

سلام دوستان. آقا من نمیدونم چرا اینجا همه متعصبانه به برخی از عناوین نگاه میکنن. یکی میگه mw آشغاله یکی میگه bo افتضاحه. چیزی که مشخصه اینه که عنوان cod یکی از عناوینیه که تقریبا تو هر نسخه پیشرفت داشته. از نظر من mw انقلاب توی سبک این بازی بود ولی عناوین بعدی اون رو متکامل تر کردن. از نظر من bo کاملترین نسخه ی این عنوان بود که حتی سایت سختگیر game spot هم به اون نمره ی 9 رو داد. کلا cod یک شوتر ناب هستش. من به فروش بازی کاری ندارم ولی جناب usa این خیلی دور از منطقه که شما به ان بازی بگی گند. راستی اینم بگم من خودم از زمانی که wolf3d ساخته شده fps بازی میکنم پس تقریبا با این سبک آشنایی کامل دارم. متاسفانه اینجا دعوا سر بازی نیست سر سازنده های بازی هستش که یکسری فقط سنگ iw رو به سینه میزننو یکسری سنگ ta. بازی های mw و mw2 واقعا عالی بودن چه از نظر گرافیک و صداگذاری و اصول کیفی بازی چه از نظر داستان وشخصیت پردازی ولی بدون دیدگاه متعصبانه کاملترینه این سری bo میتونه باشه به خاطر اینکه با حفظ ویژگیهی خوب نسخه های قبلی اونو به اوجه خودش رسوند.

عزیزم من که نگفتم حرف من درسته ولا غیر.شما خوشت اومده ولی من نه.
حرف من این بود که حرف غیر منطقی کسی نزنه.آقا میاد گرافیک mw2 افتضاح بود/:)

خوب من باید به این حرف یا بخندم یا گریه کنم.ولی ترجیح میدم بخندم:d
مشکل من این بود که سر mw2 یه سری چپ و راست خودشون رو به دیوار کوبوندن که مردشورش رو ببرن که یکم برای pc بازها وقت نمیزارن.تازه همون mw2 نسخه pcش 88 بود و نسخه کنسولی 94.ولی بلک آپس 78 برای pc و 88 برای کنسول.ولی همون آقایون الان پیداشون نیست.البته خوب میدونم دلیل اون مخالفتها چی بود:d
بعدشم اگر صفحات قبل رو خونده باشی باید پست من رو دیده باشی.1 سال و نیم ما از فروش mw2 دفاع کردیم و جواب شنیدیم که هایپ شد و بخاطر پشتوانه mw1 خوب فروخت.

ولی همون دوستان الان میگن بابا-بلک آپس خوب فروخت.این منطق ورژن 2011 بهش میگن:dو منم بجای عصبی شدن فقط میخندم.چون خنده دواست:d

عزم ام جذب شده بود که تو این انجمن فقط نظاره گر باشم و پست ندم ولی انصافا از برخی چیزا نمیشه گذشت ...

اومدم خب افتادن نسخه ی بعدی رو به فلانی ببینم که دیدم شونصد تا صفحه اومده جلو ...

یکی نمودار نشون میده که Halo3 کمتر رای آورده ، یکی میگه 72 ساعت بازیش کردم ، یکی میگه تیر میزدی خاک میرفت تو چشت و ...

من فقط پست دادم که از خبر رسون تشکر کنم ( بابا فرهنگ :d )

در ضمن به خدا این سه تا کاربر Arash , MehradCreed , Leonk13 به هر تاپیکی که رفتن بحث رو به فن بازی کشوندن و تاپیک رو به سوی حجر الاسوط هدایت کردند ...

دوستان ، خودتونو اسلاح کنید ...

ای گند این trayarch لعنتی رو بزنن با این قدم نحسش مرگ بر بلک اوپس تخیلی بازی به این مزخرفی به خاطر اسمش فروش کرد چرا میگم تخیلی؟؟؟ چون 1-spas 12اون زمان نبوده 2-به جای اسنو موبیل موتور گذاشته بودن دقیقا با همون فیزیک! 3- چه طور ممکنه یک فرد احساس کنه یه شخص دیگه ست 4- زدن موشک با RPG
و............................................................................................ از آخر داستان تخیلی
واقعا که MW2 هزار شرف داشت نسبت به این BLACK FU** GAME

12950742791.jpg

انشاالاه منظورت از اینا که نبوده ؟
چون من اون یادمه این شکلی نبود ، یه جور دیگه بود !

اگه دادگاه اسلامی این پستت رو میدید صد رد صد "قصاص نفس" رو شاخت بود =))

سلام دوستان. دقیقا با حرفتون موافقم جناب usa. نمیدونم چرا سعی نمیکنیم به نظرات هم احترام بذاریم. بحث سلیقه جداست. خوب هرکس حق داره از هر بازی ای که میخواد خوشش بیاد. منم همونطور که تو پست قبلیم گفتم انقلاب cod با سری modern warfare تو این سری شروع شد. modern warfare2 هم همرو به اکشن ناب cod عادت داد و قدرت کال رو به همه نشون داد. ولی انصافا bo هم تو این سری کم نذاشت و اونو به حد اعلاش رسوند. من درباره ی mp بازی صحبت نمیکنم چون وقت بازی کردن تو فضای mp رو ندارم ولی sp بازی واقعا عالی بود. به هر حال cod بازی ای هستش که تمام نسخه هاش عالی کار میشن و سعی شده به هر صورتی که هست گیمر رو تا پایان بازی نگه دارن. پس لطفا دوستان بحث بازی رو با شرکت های سازندش یکی نکنند و بدون تعصب اگر اشکال و یرادی دیدند از هر نسخه فقط اونو بیان کنند. مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or