Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
به نظر من باید یه دستی به سر و روی این سری بکشن و یه تحولی یا نوآوری توش ایجاد کنن چون بعد از MW بدجوری داره درجا میزنه.

به نظر من cod در نسخه 2 و 4 اين بازي خلاصه ميشه.و اين دو سه تا نسخه اخير افت داشته.با اين كارشون هم كه هر سال ميخوان يك نسخه جديد اون هم نه با يك استديو ثابت cod جديد بيرون بدن فقط بازي رو لوس ميكنن.

CoD دیگه برای من تموم شده است
فقط منتظر بازی شرکت Respawn هستم
والبته بازیهای شرکت DICE که حقا در مولتی پلیر باعث میشه اصلا فراموش کنید CoDی هم وجود داشته

پس اگه به خاطر خوب بودنش نیست چرا انقد فروش داشته ؟ 650 میلیون دلار تو پنج روز اول !

تبلیغات خیلی قشنگه! تبلیغات رنگ و بارنگه! + استفاده ابزاری از نام CoD، فکر می کنی چند نفر از اینا که برای خرید هجوم آوردند از تغییر سازنده بازی خبر داشتند؟ و از اونایی که خبر داشتند می تونستند فرق بین IW و تریاکیها رو تشخیص بدن؟ من که میگم زیر 20%

آخرین ویرایش:
CoD دیگه برای من تموم شده است
فقط منتظر بازی شرکت Respawn هستم
والبته بازیهای شرکت DICE که حقا در مولتی پلیر باعث میشه اصلا فراموش کنید CoDی هم وجود داشته

تبلیغات خیلی قشنگه! تبلیغات رنگ و بارنگه! + استفاده ابزاری از نام CoD، فکر می کنی چند نفر از اینا که برای خرید هجوم آوردند از تغییر سازنده بازی خبر داشتند؟ و از اونایی که خبر داشتند می تونستند فرق بین IW و تریاکیها رو تشخیص بدن؟ من که میگم زیر 20%

دقيقا با نظرت موافقم
در اين كه COD يكي از بزرگترين بازيهاست شكي نيست ولي ديگه داره خودش رو لوس ميكنه.هر كي از راه ميرسه ميخواد يك نسخه جديد از اين بازي بسازه وبيشتر دارن از نام اين بازي سوء استفاده ميكنند.ديگه به سختي ميتونند نسخه اي مثل 4 يا 2 رو دوباره تكرار كنند!!
ديگه EA به همراه DICE قدرت رو درست گرفتند.

نه ولی جدی میگم. منظورم این نیست کلا سبک بازی رو عوض کنن(اونطوری که شما میگی) منظورم اینه یه تحول در حدی که MW به سری داد بدن یا تغییرات در گیم پلی.
والا فکر نکنم بشه از این بیشتر تغییر تو بازی ایجاد کرد.
غیر از اینکه مثلا بازی استراتژی بشه. (فکرشو بکنید خیلی می چسبه بازی استراتژی بشه).;)

یه نکته جالب اینکه:آقایونی که تا همین چند وقت پیش چپ و چهار طرف گیر میدادن به اکتی و mw2 که به فکر pc گیمرها نبوده-چرا الان دیگه پیداشون نیست؟همون mw2 حداقل 88 شد.
ولی این شاهکار شد 78.
جفتشون گند زدن تو اعصاب ملت PC Gamer . :|
به جان خودم بعد BC2 هنوزم MW1 تو مولتی عالیه اما این دو تا چین آخه :|

• Like
Reactions: u.s.a
خوب روزگار هر روز جالبتر میشه.
آقا گرز این همه فروخت:
جواب:خوب هایپ شد
آقا mw2 این همه فروخت

نکته:به نظرم بلک آپس گند زد به این سری.
جواب:بابا این همه فروخت.

و این گونه منطق در این سرزمین کشف شد:d
ادامه بدید-ما هم میخندیم.:d

خوب روزگار هر روز جالبتر میشه.
آقا گرز این همه فروخت:
آقا mw2 این همه فروخت

نکته:به نظرم بلک آپس گند زد به این سری.
جواب:بابا این همه فروخت.

و این گونه منطق در این سرزمین کشف شد:d
ادامه بدید-ما هم میخندیم.:d
یه اعتبار نوش جونت!اول صبح ما را سر حال آوردی!:d

• Like
Reactions: u.s.a
وااااای خدا! یعنی به نظر شما MW از MW2 بهتر بود؟ نه؟
شما یه مرحله از COD 4 رو بگید که در MW2 تکرار شده بود.

ببینید من دو بازی رو تقریبا همزمان آنلاین بازی کردم. البته اول MW میزدم، بعد رفتم نسخه ی اورجینال MW2 رو گرفتم. زمین تا آسمون مولتیشون فرق می کنه. تفنگای جدید، Killstreak های جدید و زیاد، اضافه شدن Emblem و Title و .......
بلک آپس هم از MW2 بهتر. توانایی ساخت emblem ، تفنگای بیشتر، توانایی تزیین تفنگ، killstreak های جدید و اضافه شدن wager matches که نوآوری خیلی باحالی بود.

در مورد سینگل پلیر :
MW 1 - قشنگترین مرحلش مرحله ی مخفی کاری بود که با Cpt. McMillan میرفتی. فوق العاده بود، ولی مرحله های Marines واقعا کسل کننده بود. فقط باید Opfor میکشتی!

MW2 - نوآوری های بسیار زیادی داشت. استفاده از Predator Missle . مراحل مخفی کاری فوق العاده زیبا! و پایان فوق العاده ی داستان و گرافیک مسلما بالاتر و بهتر و البته مراحل rangers مثل مراحل Marines نبود و خیلی جذاب تر بود و اضافه شذن Special Ops (به نظرتون اینا نوآوری نیست؟)

و اما ....
Black Ops. داستان فوق العاده زیبا. شخصیت اول توانایی سخن گفتن داشت که توی سری های COD بی سابقه بود و شخصیت های خیلی خوب ( که sgt .woods بهترین شخصیت سال 2010 از نظر VGA بود) و مرحله ی zombie که خیلیا عاشقشن (من ازش متنفرم! ) و البته مرحله ای که Black bird رو میروندی، خیلی با حال بود و (فکر کنم نوآوری بود؟ نبود؟).

درسته BO از لحاظ گیم پلی خیلی شبیه MW2 بود، اما جذاب بود که!!! شما با شباهتش چی کار داری، بازی قشنگ رو باید بازی کرد. کسایی هم که این همه از سری COD ایراد میگیرن، یه پیشنهاد دارم براتون :
چرا اصلا COD بازی میکنید؟ که انقدر خودتونو عذاب میدید؟؟ مگه مجبورید؟

خداییش اگه میخواید جواب بدید، یه جواب منطقی بدیدو دلیل بیارید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or