Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
مرسی بابت زحمتتون
---------------------
مرد شور اکتی رو ببرن-که انشااله زودتر متلاشی بشه.با اون بلاک آپس کلا گند زدن به اصالت این سری.

این شرکته اسمش چه آشناست....
چه بازی هایی رو ساخته...؟
پ.ن:اینفینیتی وارد که عملا پر شد رفت هوا....الان چکار میکنه؟....اصلا کار میکنه؟
مرد شور اکتی رو ببرن-که انشااله زودتر متلاشی بشه.با اون بلاک آپس کلا گند زدن به اصالت این سری.
آخ گفتی......حرف دل من هم هست....{امیدوارم کسی از دلمون ایراد نگیره :d}

مرسی بابت زحمتتون
---------------------

شما چجوری به عنوانی که یکی از پرفروشترین عناوین سال 2010 بود و میانگین نمرات نسخه های 360 و PS3 آن به ترتیب 87.78% و 88.14% بود ، میگی گند ؟!

شما چجوری به عنوانی که یکی از پرفروشترین عناوین سال 2010 بود و میانگین نمرات نسخه های 360 و PS3 آن به ترتیب 87.78% و 88.14% بود ، میگی گند ؟!
اگر تمام شماره های cod رو بازی کرده بودید این حرف رو نمیزدید.

کم مونده سیگار فروش کنار خیابون هم بیاد CoD بسازه.
=))=))=)):dخدائی آرش.خدا:d

=))=))=)):dخدائی آرش.خدا:d
والا من همش رو بازی کردیم!
درست هست بلک به پای سری های قبلی نمی رسید ولی دیگه نباید بهش گفت گند!

البته هرکی یه طوری هست دیگه!

ما که بازی کردیم روحمون شاد شد رفت!

والا من همش رو بازی کردیم!
درست هست بلک به پای سری های قبلی نمی رسید ولی دیگه نباید بهش گفت گند!

البته هرکی یه طوری هست دیگه!

ما که بازی کردیم روحمون شاد شد رفت!
هر دفعه حوصله تکرار یه سری حرف رو ندارم.این شماره هیچ شباهتی به cod نداشت.
شرکتی که انقدر پست هست که بعد از اون همه زحمت jason west - zampella عین سگ پاچشون رو گرفت-همون بهتر که متلاشی بشه.

چند وقت پیش سران IW شکایت کرده بودن از اکتی. هنوز ادامه داره. شاید به این دلیل MW رو ادامه ندادن. تو متن شکایت نامه از اکتی حتی شکایت کرده بودن که موتور بازی مارو برای W@W استفاده کردن. به همین دلیل موتور بازی cod عوض شد. کلا دیگه بشینین منتظر Respawn Entertainment.
خوب که ارجینال MW2 رو گرفتم. میخواستم وایسم واسه 3ش.

همه ی شماره ها رو یکی 2-3 بار تا آخر رفتم و فقط از شماره ی سوم خوشم نیمد ، ممکنه که Black OPS کمی از راه این سری جدا شد ولی اونجوری که شما گفتی هم دیگه نبود ، نا سلامتی یکی از بهترین بازی های سال 2010 بود.

• Like
Reactions: taherism
همه ی شماره ها رو یکی 2-3 بار تا آخر رفتم و فقط از شماره ی سوم خوشم نیمد ، ممکنه که Black OPS کمی از راه این سری جدا شد ولی اونجوری که شما گفتی هم دیگه نبود ، نا سلامتی یکی از بهترین بازی های سال 2010 بود.
خوب خوشتون اومده دیگه.به من چه:dولی دوست من بازم میگم این بازی cod نبود.فروشش هم 99 درصدش بخاطر پشتوانه mw2 بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or