Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
آقا بی زحمت بگو چند سالته شما؟که من وقتم رو زیاد هدر ندم.
LOL
بهار امسال میشه 12 سالم !!
--
بابابزرگ :دی COD:BO چه ایرادی داشت که گندی بیش نبوده؟

همون MW2 هم بخاطر MW فروش کرد ، وگرنه یک درصد هم پیشرفت نداشت !

داستان BO که واقعا از MW بهتر بود ، عمیقتر از اون داستان سطحی بود.

بعدشم اینکه به گذشته ی یه چیزی نگاه میکنن و انتخابش میکنن در همه جا هست تو هر صنعتی ، صنعت بازی سازی هم استثنا نیست .

اگه این بازی گند بوده نظر خودته ، نظرتو فرو نکن ، حتما هربازی رو IW نسازه گند میشه ، این همه منتقد هستن همه نمره های بالا بش دادن ، حالا شما هی بگو گند ، هی بگو :-*

اکتیویژن بهترین شرکت و ناشر صنعت گیمه!! کسی شکی داره؟ مخصوصا تو تبلیغات و کارای روانی بهترینه! الان میبینید همه ضد CoD و Sledgehammer حرف میزنن، یکی دو ماه قبل عرضه هم ببینید. همه دارن تعریف میکنن و منتظر بازی هستن. پارسال هم موقع معرفی BO همه میگفتن که تری ارک فلانه و اسکی بازه و اینا. اما همه BO رو بازی کردن، رکورد فروش MW2 رو هم زد. حالا امسال هم Space Ops یا هر چیز دیگه ای که اسمشه میاد، میانگین بالای 85 میگیره، رکورد فروش میزنه، نامزد goty هم میشه. دقیقا مثل BO . به این هم ربطی نداره که من و شما خوشمون بیاد یا نه.
البته اگه تغییر خاصی تو ماهیت بازی ندن نهایتا تا 2 سال دیگه میتونن از CoD بخورن. ولی اکتیویژن خیلی زیرکتر از این حرفاست...
راستی BO یکی از پرفروشترین بازیهای 2010 هم نبود، خیلی ساده، پرفروشترین بود:دی نظر شخصیم هم اینه که در مجموع از MW2 بهتربود! هر چند سر و ته یه کرباسن:دی
پ.ن: برای پرفروشترین آمار نیستش یا من نیافتم. ولی معلومه دیگه:دی

آقا بی زحمت بگو چند سالته شما؟که من وقتم رو زیاد هدر ندم.
دوست عزیز ، درسته که شما سنت بالای 30 سال هستو از خیلی از ما هم بزرگتری ، اما این اصلا دلیل نمیشه که این تریپی صحبت کنی ، من همچین حرکاتی رو قبلا هم از شما دیدم که به ملت گفتی چن سالته و ازین جور حرفا ...
اگه احساس میکنی من و امثال من توی این سایت خیلی کوچک هستیم میتونی اینجا نیای و بحث نکنی ... والا کسای دیگه هم هستن که از شما هم چند سال بزرگترن و هرگز همچین جملاتی رو به زبون نمیارن ، بدون این که خودشونو پیر راه گیم تلقی کنن با بچه های 15 16 ساله بحث وگفتگو میکنن ، خواستی اسم هم میارم ...
من یکبار به یه نوجوون 15 ساله گفتم تو سنت کمه راجع به فلان چیز اظهار فضل نکن کلی عذاب وجدان گرفتم ، نمیدونم شما چجوری هی چپ میریم و راست میایم میگی "تو چن سالته که من باهات بحث کنم ؟"
منم از تک تک شماره های فرد COD حالم بهم میخوره ، سر این قضیه با احدی هم کنار نمیام و از موضعم پایین نمیام ، اما این که بگم چون من 21 و اندی سنمه و تو 18 سال ، پس تو چرند میگی و من حرفم آیه منزل ، اصلا صورت خوشی نداره ؛ موفق باشی ...

اکتیویژن بهترین شرکت و ناشر صنعت گیمه!! کسی شکی داره؟ مخصوصا تو تبلیغات و کارای روانی بهترینه! الان میبینید همه ضد CoD و Sledgehammer حرف میزنن، یکی دو ماه قبل عرضه هم ببینید. همه دارن تعریف میکنن و منتظر بازی هستن. پارسال هم موقع معرفی BO همه میگفتن که تری ارک فلانه و اسکی بازه و اینا. اما همه BO رو بازی کردن، رکورد فروش MW2 رو هم زد. حالا امسال هم Space Ops یا هر چیز دیگه ای که اسمشه میاد، میانگین بالای 85 میگیره، رکورد فروش میزنه، نامزد goty هم میشه. دقیقا مثل BO . به این هم ربطی نداره که من و شما خوشمون بیاد یا نه.
البته اگه تغییر خاصی تو ماهیت بازی ندن نهایتا تا 2 سال دیگه میتونن از CoD بخورن. ولی اکتیویژن خیلی زیرکتر از این حرفاست...
راستی BO یکی از پرفروشترین بازیهای 2010 هم نبود، خیلی ساده، پرفروشترین بود:دی نظر شخصیم هم اینه که در مجموع از MW2 بهتربود! هر چند سر و ته یه کرباسن:دی
پ.ن: برای پرفروشترین آمار نیستش یا من نیافتم. ولی معلومه دیگه:دی
خداییش یه کم زیاد گاز دادی.:d
در حال حاضر بخاطر سیاستهای مالی و حرص و طعم اکتیویژن نسبت به COD، بنظر من آینده درخشانی منتظر COD نیست.
با این روند اگه اکتیویژن پیش بره، نصف صنعت گیم علیه اش میشن.

شرکتی که انقدر پست هست که بعد از اون همه زحمت jason west - zampella عین سگ پاچشون رو گرفت-همون بهتر که متلاشی بشه.
عزیزم وقتی تو یه مسئله ای رو نمیدونی لازم نیست سنگشو به سینه بزنی :d
اولین دلیل دعوای حقوقی Acti با این دو نفر مذاکرات غیرقانونی این 2 تا با EA در حالی که با Acti قرارداد داشتن بوده .

پ.ن : نمی دونم چرا BC داره اینطوری میشه خوبه الان یکی بگه Remedy داره بازی ماشین سواری می سازه ملت میاند می گند حتما توش صحنه اهسته میذاره و بازی رو ترسناک می کنه , نمی دونند که اولین بازیشون مسابقه ای بوده. کلا کدوم بازیسازی فقط روی یک زانر کار کرده ؟ 90 درصد بازیساز های معروف روی چند تا بازی کار متفاوت کار کردند همین کلیفی بی قبل از این طراح UT 2004 بود که هیچ ربطی به Gears of War نداشته.
والا کسری جونم حرف دل منو زدی :x ، اقا به خودش زحمت نمیده در روز چارتا رفرنس برا خودش دست و پا کنه ، 2 قرون اطلاعات داشته باشه بعد اظهار نظر کنه . مثلا اینجا 99 درصد نمیدونن استدیو سانتا مونیکا که GOD OF WAR رو ساخته اولین بازیش یه Racing بوده . بابا به خدا ادم میتونه اول از عقوه ی عقل خودش استفاده کنه ، کمی تفکر کنه بعد دهان مبارک رو باز کنه و اظهار نظر کنه :d

• Like
Reactions: Isildur
مرسی بابت زحمتتون
---------------------
مرد شور اکتی رو ببرن-که انشااله زودتر متلاشی بشه.با اون بلاک آپس کلا گند زدن به اصالت این سری.

بهترین بازی که تا حالا واسه کامپیوتر ساخته شده بود.فوق العاده عالی بود . و بهترین بازی که تا حالا بازی کردم.

ديگه از COD اين نسل منكه هيچي نميخوام.خسته شديم بابا.فقط تكرار مكررات.

MW2 هم به نظر من شاهكار نبود.يعني BO و Mw2در يك سطح هستن به نظرم.

دیگه COD هم لوس کردن.شده عین Fifa و PES و کشتی کج که هر سال حتما باید یه نسخه بدن.پس کی میخواد دست از این کارها برداره این اکتیویژن؟داره میشه مثل EA سابق.
حالا ببینید که EA چگونه با Battlefield 3 و Bad Company 3 و... گوی سبقت رو از Activision می
رباید :d
سیاست های غلط اکتیویژن که فقط بر پایه ی فروش و پول میچرخه.متاسفانه باید با این سری خداحافظی کنید.

دیگه COD هم لوس کردن.شده عین Fifa و PES و کشتی کج که هر سال حتما باید یه نسخه بدن.پس کی میخواد دست از این کارها برداره این اکتیویژن؟داره میشه مثل EA سابق.
حالا ببینید که EA چگونه با Battlefield 3 و Bad Company 3 و... گوی سبقت رو از Activision می
رباید :d
سیاست های غلط اکتیویژن که فقط بر پایه ی فروش و پول میچرخه.متاسفانه باید با این سری خداحافظی کنید.

اینا فقط به فکر پول پارو کردن هستند و خوبم دارن پارو میکنن و تا وقتی که فروش خوبی داشته باشه همیجوری COD میدن بیرون.من که بدم نمیاد.cod :black ops از نظر گرافیک و گیم پلی فوق العاده بود .

آخرین ویرایش:
پ.ن : نمی دونم چرا BC داره اینطوری میشه خوبه الان یکی بگه Remedy داره بازی ماشین سواری می سازه ملت میاند می گند حتما توش صحنه اهسته میذاره و بازی رو ترسناک می کنه , نمی دونند که اولین بازیشون مسابقه ای بوده. کلا کدوم بازیسازی فقط روی یک زانر کار کرده ؟ 90 درصد بازیساز های معروف روی چند تا بازی کار متفاوت کار کردند همین کلیفی بی قبل از این طراح UT 2004 بود که هیچ ربطی به Gears of War نداشته.

درود بر تو :d

سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

Source
فقط می تونم بگم DAMN

شما چجوری به عنوانی که یکی از پرفروشترین عناوین سال 2010 بود و میانگین نمرات نسخه های 360 و PS3 آن به ترتیب 87.78% و 88.14% بود ، میگی گند ؟!
فروش سری COD را دیگه اصلا نمی شه به عنوان یه دلیل خوب بودنشون در نظر گرفت...چون قشنگ دارن قطاری نون همدیگر را می خورند..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or