Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
اقا شما که اطلاعات انقدر خوبه دیگه چرا ؟ :دی ............

Sledgehammer تابستون سال 2009 تاسیس شد و کمپانی Acti خودش دستور به تاسیس این استودیو داد از اول هم قرار بود بر روی COD تمرکز کنه. دو خالق اصلی Dead Space یعنی Glen Schofield و Michael Condrey اگه اشتباه نکنم مدیران این استودیو هستند. قراره بازی یک FPS ه Action-Adventure هم با محوریت COD بسازند.
اخ اخ شرمنده با slan six قاطی کردم اینارو

خوب روزگار هر روز جالبتر میشه.
آقا گرز این همه فروخت:
جواب:خوب هایپ شد
آقا mw2 این همه فروخت
جواب:خوب هایپ شد

نکته:به نظرم بلک آپس گند زد به این سری.
جواب:بابا این همه فروخت.

و این گونه منطق در این سرزمین کشف شد:d
ادامه بدید-ما هم میخندیم.:d
شما مارو مسخره کردی یا میخوای سابت کنی که سر منشاء منطق توی BC هستی؟
MW2 یه بازی سطحی از نظر داستان با اون قسمت No Russian که بدترین صحنه دنیای گیم بود (از نظر من)و اون گرافیک افتضاح و اون سیر خطی و اسکریپت نویسی محض (مثلا سینمایی شده)با اون کمپین 5 ساعته شده مهشره کبری و اخرته گیم و اینطوری خودتو واسش هلاک میکنی اونبخت BO با اون گرافیک و داستان به شدت بهتر نسبت به MW2 و کمپین طولانی تر و ...شُد لکه ننگ ـه COD؟موفقیت عظیم BO اَم که بستی به MW2!
مطمئن باش BO زیره MW2 نمیره
این تعصب بخاطر سنت که نیست عزیز؟؟؟
الان سنه منو میخوای که وقتت طلف نشه یُهو؟
به هر حال جوابتو از الان میتونم پیش بینی کنم!!!جواب همه فن ها پیش بینی کنندس

• Like
Reactions: leonk13
MW2 یه بازی سطحی از نظر داستان با اون قسمت No Russian که بدترین صحنه دنیای گیم بود (از نظر من)و اون گرافیک افتضاح و اون سیر خطی و اسکریپت نویسی محض (مثلا سینمایی شده)با اون کمپین 5 ساعته شده مهشره کبری و اخرته گیم و اینطوری خودتو واسش هلاک میکنی اونبخت BO با اون گرافیک و داستان به شدت بهتر نسبت به MW2 و کمپین طولانی تر و ...شُد لکه ننگ ـه COD؟موفقیت عظیم BO اَم که بستی به MW2!
مهراد راه را به شدت اشتباهی رفتی!مگه تو چند تا تاپیک اخیر BC نبودی؟یه جنگ تمام عیار راه افتاد که جناب U.S.A یکی از علمداران بود!بیشتر منظور ایشون به اون بحث بودن.اینکه هر کی هر جا به نفعش باشه معیار ها را عوض می کنه.یه جا برای BO می گه فروش باز خیلی بالاست,یه جا سر GeOW می گه بازی هایپ شده.گرفتی؟

آره شما راست میگی ولی نمیدونم اینا چیه!
http://forum.bazicenter.com/poll.php?do=showresults&pollid=805
http://forum.bazicenter.com/poll.php?do=showresults&pollid=974

بیا اینم معیار ها رو به نفع خودش عوض کرد :دی خُب اگه زیاد بودن طرفدار مبنی بر خوب بودنه کدوم COD بیشتر از همه فروش کرد و رکورد زد؟ با اون حساب BO بهترین COD حساب میشه!

• Like
Reactions: MehradCreed
بیا اینم معیار ها رو به نفع خودش عوض کرد :دی خُب اگه زیاد بودن طرفدار مبنی بر خوب بودنه کدوم COD بیشتر از همه فروش کرد و رکورد زد؟ با اون حساب BO بهترین COD حساب میشه!
من معیار عوض نکردم. مهراد جوری بازی رو کوبید تو سرش منم اونا رو نشونش دادم.

ربط این پست عالمانه رو با پست من اگر تو دو خط بنویسی میذارم میرم از تاپیک
MW1 vs MW2 !!!!اونبخت Black OPS کجاس؟؟کسی میدونه؟؟رفته خونه عمه 13 بدر؟
نظر سنجی دوم هم که همه چیزو ثابت میکنه
Orang Box و Halo 3 و Bioshock تو لیست هستن اونبخت mw2 بیشترین رای رو اورده!!!
بکش برو جلو که مغزو درگیر نمیکنه!!!دوتا دست میخواد و دوتا چشم این دو وسیله رو الحمدلله همه دارن
به هر حال انجمن عادت کرده!!!
کسایی که من رو میشناسند میدونند من پست رو میدم و میرم و به هیچکس جواب نمیدم ولی این پست واقعا شاهکار بود

دیگه هرچی میخواستی بگی میگفتی-ولی دیگه گرافیک رو نمیگفتی:dگرافیک mw2 اگر افتضاح بود-چرا با حضور غولی مثل آنچارتد 2 زرت زورت از همین بخش گرافیک 10 گرفت؟و همش هم نامزد همین بخش گرافیک شد؟گرافیک بلک آپس با اینکه 1 سال دیرتر اومد بازم پائین تر از mw2 بود و چیزی فرای افتضاح بود.ببین مطمئن باش bo چه در سینگل و چه در مولتی انقدر پائین تر از mw2 هست که نیازی به گفتن نداره.اینو کسانی میگن که تا الان حداقل 400 ساعت مولتیش رو بازی کردن و نزدیک 20 بار سینگلش رو

.ببین مطمئن باش bo چه در سینگل و چه در مولتی انقدر پائین تر از mw2 هست که نیازی به گفتن نداره.اینو کسانی میگن که تا الان حداقل 400 ساعت مولتیش رو بازی کردن و نزدیک 20 بار سینگلش رو
میتونی بری اکانت استیم من رو نگاه بندازی : http://steamcommunity.com/id/shtsh/

ببین چند ساعت MW2 بازی کردم و چند ساعت BO . به نظر من سینگلشون از نظر جذابیت و نوآوری یکسان بود ولی مولتی BO فوق العادس. کلی امکانات داره پسر. این همه فن بازی چیه!

راستی آخرین پست صفحه ی قبل رو نگاه کن. اگه غلطی پیدا کردی جواب بده

دیگه هرچی میخواستی بگی میگفتی-ولی دیگه گرافیک رو نمیگفتی:dگرافیک mw2 اگر افتضاح بود-چرا با حضور غولی مثل آنچارتد 2 زرت زورت از همین بخش گرافیک 10 گرفت؟و همش هم نامزد همین بخش گرافیک شد؟گرافیک بلک آپس با اینکه 1 سال دیرتر اومد بازم پائین تر از mw2 بود و چیزی فرای افتضاح بود.ببین مطمئن باش bo چه در سینگل و چه در مولتی انقدر پائین تر از mw2 هست که نیازی به گفتن نداره.اینو کسانی میگن که تا الان حداقل 400 ساعت مولتیش رو بازی کردن و نزدیک 20 بار سینگلش رو
استاد با حرفات صد در صد موافقم ! BO از نظر گرافیک اصلا در حد MW نبود . کلا میشه گفت BO یه FPS خوب بود ولی هرگز نمیشه گفت COD خوبی بود !!!
شما شخصیت پردازی رو تو MW 2 ببین ! شخصیت منفی داستان یعنی شفرد چقدر عالی پرداخت شده بود ! حالا تو BO ! عالی جنابان Steiner و Kravchenco و dragovich یکی از یکی افتضاح تر ! اصلا معلوم نیست چه نقشی تو داستان دارن . کلا 5 min هم تو بازی نقش فعال ندارن ! به نظرم فقط صدای شفرد یه BO رو می ارزید !
امیدوارم این COD جدیده بتونه از BO بهتر بشه !

گرافیک W@W شرف داشت به گرافیک MW2 چه برسه به BO !

البته من از گرافیک همشون راضی بودم ولی بازی ای که وقتی به جسداش تیر یزنی خاک بلند میشه (اونم بعد از نسخه قبلیش که همه این مشکلات نسخه قبلیش رو حل کرده بود) هیچ چیزی توی گرافیک واسه گفتن نداره!

در کل عزیزم ما فهمیدیم تو عاشق MW2 هستی و هیتر BO هستی :دی به خدا نمیخواد هر خبری از نسخه بعدی میاد 10 صفحه این حرف رو تکرار کنی :دی

استاد با حرفات صد در صد موافقم ! BO از نظر گرافیک اصلا در حد MW نبود . کلا میشه گفت BO یه FPS خوب بود ولی هرگز نمیشه گفت COD خوبی بود !!!
شما شخصیت پردازی رو تو MW 2 ببین ! شخصیت منفی داستان یعنی شفرد چقدر عالی پرداخت شده بود ! حالا تو BO ! عالی جنابان Steiner و Kravchenco و dragovich یکی از یکی افتضاح تر ! اصلا معلوم نیست چه نقشی تو داستان دارن . کلا 5 min هم تو بازی نقش فعال ندارن ! به نظرم فقط صدای شفرد یه BO رو می ارزید !
امیدوارم این COD جدیده بتونه از BO بهتر بشه !

معمولا مقایسه شخصیت رو از شخصیت اصلی شروع میکنن بعد میرن سراغ شخصیت منفی :دی

که BO ماشلا از نظر شخصیت پردازی ترکوند و WOODS هم بهترین شخصیت سال شد!

گرافیک W@W شرف داشت به گرافیک MW2 چه برسه به BO !

البته من از گرافیک همشون راضی بودم ولی بازی ای که وقتی به جسداش تیر یزنی خاک بلند میشه (اونم بعد از نسخه قبلیش که همه این مشکلات نسخه قبلیش رو حل کرده بود) هیچ چیزی توی گرافیک واسه گفتن نداره!

در کل عزیزم ما فهمیدیم تو عاشق MW2 هستی و هیتر BO هستی :biggrin1: به خدا نمیخواد هر خبری از نسخه بعدی میاد 10 صفحه این حرف رو تکرار کنی :biggrin1:
در مورد گرافیک که من حرفی دیگه ندارم.10 گرفتن گرافیک mw2 در مقابل غولی مثل آنچارتد 2 کار آسونی نبوده.
بعدشم بله من عاشقشم-خوب اینجا هم فروم هست دارم نظر میدم دیگه.:dچیکار کنم-نیام تو؟:d
میتونی بری اکانت استیم من رو نگاه بندازی : http://steamcommunity.com/id/shtsh/
ببین چند ساعت MW2 بازی کردم و چند ساعت BO . به نظر من سینگلشون از نظر جذابیت و نوآوری یکسان بود ولی مولتی BO فوق العادس. کلی امکانات داره پسر. این همه فن بازی چیه!

هرکسی سلیقه ایی داره و سلیقه شما هم محترم هست.کسی هم تا حالا به من نگفته فن.چون اونائی که منو میشناسن میدونن فن نیستم.پس شما هم نگو:d

چند وقت پیش سران IW شکایت کرده بودن از اکتی. هنوز ادامه داره. شاید به این دلیل MW رو ادامه ندادن. تو متن شکایت نامه از اکتی حتی شکایت کرده بودن که موتور بازی مارو برای W@W استفاده کردن. به همین دلیل موتور بازی cod عوض شد. کلا دیگه بشینین منتظر Respawn Entertainment.
خوب که ارجینال MW2 رو گرفتم. میخواستم وایسم واسه 3ش.

ای گند این trayarch لعنتی رو بزنن با این قدم نحسش مرگ بر بلک اوپس تخیلی بازی به این مزخرفی به خاطر اسمش فروش کرد چرا میگم تخیلی؟؟؟ چون 1-spas 12اون زمان نبوده 2-به جای اسنو موبیل موتور گذاشته بودن دقیقا با همون فیزیک! 3- چه طور ممکنه یک فرد احساس کنه یه شخص دیگه ست 4- زدن موشک با RPG
و............................................................................................ از آخر داستان تخیلی
واقعا که MW2 هزار شرف داشت نسبت به این BLACK FU** GAME

مرگ بر ALAN WAKE چرا؟ چون BLACK FU**IN OOPSشبیه به آلن ویکه

این مرد بزرگ راست میگه آخه چرا الکی از BLACK FU**IN OOPS طرفداری میکنید؟؟؟؟؟ لعنتی گرافیک مولتسی پلیرش هم نصف خود بازی هم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or