Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
:-o
MW کد حساب نمیشه ؟! پس چی حساب میشه ؟! من خودم شماره ی اول COD رو خیلی دوست دارم و هنوزم جزو 5 تا FPS برتر تاریخ میدونم اما هرگز نمیتونم از MW چه 1 و چه 2 بگذرم چون بازم ریشه های COD رو داره ! ریشه ی COD یعنی روایت جنگ به شکل سینمایی که حقیقتا سری MW اونو به حد کمال رسوند طوری که واقعا اثر خوبی رو گیمر میذاشت و ادم احساس نمیکرد داره یه FPS بزن و برو جلو بازی میکنه !
به نظرم آخرین شماره از سری COD همون MW2 بود . اخه من موندم این BO چیه ؟! گفتیم سینمایی , نگفتیم spider man که ! طرفو تیکه تیکه هم بکنی نمیمیره ! یه ذره از MW یاد میگرفتن ! داری با شخصیت بازی میکنی , میسوزوننش ! نه فیلم هندی میشه که در بره نه امداد غیبی میاد !
امیدوارم دیگه MW رو ادامه ندن چون ظاهرا برا بچه های IW ببخشید Respawn دیگه میلی به کار کردن با ACTI مضحک رو ندارن و برگشتن به اصالتشون یعنی EA ! بازم به معرفت این EA که با وجود منفور بودنش پیش خیلیا داره تو این دور و زمونه که همه چی تجاری شده از بازی سازای بزرگ حمایت میکنه !

آخرین ویرایش:
خوب ظاهرا اینجا همه کورس گذاشتن که بی کار بودنشان را به رخ بقیه بکشن با ساعت های مولتی بازی کردنشون...
چه ربطی داشت؟:(شماها وقتتون رو با بازی کردن چندین عنوان میگذرونید-ولی امثال من وقتشون رو فقط با یه مولتی یه بازی.اوکی؟:d
دقیقا ! ایول! کاملا تایید میشه! :d بعضی ها هی میگن بیکاری آنلاین میزنی؟؟
حالا که خوشت اومد-اعتبار بده:d:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Slim $hady
چه ربطی داشت؟:(شماها وقتتون رو با بازی کردن چندین عنوان میگذرونید-ولی امثال من وقتشون رو فقط با یه مولتی یه بازی.اوکی؟:d

راستی به قول یکی از بچه ها : COD باشه، قشنگ باشه، ما بازی میکنیم، حالا هر کی میخواد بسازه بسازه! :d

• Like
Reactions: u.s.a

حالا که خوشت اومد-اعتبار بده:d:d
نه USA جان.اتفاقا من خودم هم از بچه های لایو ایران هستم.منتها منظورم این بود که بحث سر اینه که COd دراه پسرفت می کنه,یه سری اومدن می گن من 600 ساعت بازی کردم و می دونم بهتر شده!!!!!!!!!!!!!

راستی به قول یکی از بچه ها : COD باشه، قشنگ باشه، ما بازی میکنیم، حالا هر کی میخواد بسازه بسازه! :d
هر کی را ندونم تو یکی رو می دونم که علافی!
در آخر نظر پایانیه من اینه,BO پسرفت نکرد,اما پیشرفتی هم نداشت.یعنی هر مقدای که رفت جلو ازش انتظار می رفت که بره و کار عجیب و غریبی نکرد.بهترین COD این نسل MW,که خوب MW2 را می شه فگت نسبت به یک پسرفت هم کرد.(در راستای این حرفم به بعضی ها بگم که منظورم از پسرفت به گرافیک نیست چون چیز طبیعیه ک گرافیک پیشرفت می کنه)

در آخر نظر پایانیه من اینه,BO پسرفت نکرد,اما پیشرفتی هم نداشت.یعنی هر مقدای که رفت جلو ازش انتظار می رفت که بره و کار عجیب و غریبی نکرد.بهترین COD این نسل MW,که خوب MW2 را می شه فگت نسبت به یک پسرفت هم کرد.(در راستای این حرفم به بعضی ها بگم که منظورم از پسرفت به گرافیک نیست چون چیز طبیعیه ک گرافیک پیشرفت می کنه)
12944322701.gif

موافغ ام

که خوب MW2 را می شه فگت نسبت به یک پسرفت هم کرد.
میشه بگی تو چی پسرفت کرد؟! Special Ops که اضافه شد و خیلی خیلی فوق العاده بود. داستان پردازیش باحالتر شده بود. همه ی مراحل که جذاب بود. مراحل مخفی و باحالش که اضافه شده بود. ای بابا ! چی میخوای دیگه؟؟؟ نکنه میخوای ........ هم داشته باشه! :d

من علافم پدر سوخته! فردا بت میگم. :d

میشه بگی تو چی پسرفت کرد؟! Special Ops که اضافه شد و خیلی خیلی فوق العاده بود. داستان پردازیش باحالتر شده بود. همه ی مراحل که جذاب بود. مراحل مخفی و باحالش که اضافه شده بود. ای بابا ! چی میخوای دیگه؟؟؟ نکنه میخوای ........ هم داشته باشه! :d

من علافم پدر سوخته! فردا بت میگم. :d
کجای داستانش پیشرفت کرده بود؟اصلا کلا داستان کلیشه ای جنگ آمریکا با روسیه<چند تا صحنه ی احساسی گذاشتن تو بازی که باعث نمی شه داستان خوب باشه!
مراحل برزیل بازی بجز اون مرحله ی فرار از پشت بام هاش مزخرف بود!یکی از نکاتی که منو خیلی عذاب مید اد این بود که تو بازی تقریبا نقشه دوربین روی دست را داشتیم که داریم از بقیه فیلم مستند می گیریم.یعنی اصلا داخل آدم حساب نمی شدیم.البته این حس تو MW1 هم بود منتها خیلی کمتر بود.
در مورد مراحل,بجز مرحله ی برفی,فرار از پشت بام ها و no russian بقیه اش تقریبا شبیه همون MW1 بودند با محیط های متفاوت.
علافی دیگه که رفتی اورجینال BO را خریدی!

این تاپیک چرا همش بالائه!
پست ها رو نخوندم ولی نظر من اینه که سری جدید COD هم تو ورطه تکرار افتاده.آوردن بازی به دوران مدرن شک فوق العاده ای به این سری داد ولی همین جنگ های مدرن هم دارن کلیشه میشن.
حالا هی سازنده هاش خودشونو بکوبن به در و دیوار و هلیکوپتر سواری بزارنو مد های جدید اضافه کننو گرافیک رو یه مثقال بالا ببرنو...
راستش رو بخواین موقع بازی کردن BO اصلا هیجان MW رو نداشتم!علتشم همونایی بود که گفتم.
اکتی حق داره در مورد چیزای جدیدتر فکر کنه مثل جنگ تو فضا و... که شایعش هم در اومده بود ولی خوب فعلا بعید میدونم.

یکی از نکاتی که منو خیلی عذاب مید اد این بود که تو بازی تقریبا نقشه دوربین روی دست را داشتیم که داریم از بقیه فیلم مستند می گیریم.یعنی اصلا داخل آدم حساب نمی شدیم
اااااا. اتفاقا کاملا بر عکسه! توی MW2 نقشات خیلی با حال تر بودن و حس خیلی خوبی به آدم دست می داد! اما توی MW1 به جز اون مرحله ی مخفی کاری که با Cpt.Price بودی بقیش اصلا شخصیت با حالی نداشتی! اصلا! (اصلا معلوم نبود چه ... بودی) . توی MW2 کسایی مثل Roach ، MacTavish و .. بودی که خیلی شخصیت های باحال تری نسبت به MW1 بودن.

کجای داستانش پیشرفت کرده بود؟اصلا کلا داستان کلیشه ای جنگ آمریکا با روسیه
1.من گفتم داستان پردازی! 2. پیشرفت نکرده بود؟؟ عجب نا سلامتی ادامه ی MW1 بود ها! حالا انگار داستان MW1 داستان کلیشه ای جنگ آمریکا با روسیه نبود!!!! (به قول تو)

در مورد مراحل,بجز مرحله ی برفی,فرار از پشت بام ها و no russian بقیه اش تقریبا شبیه همون MW1 بودند با محیط های متفاوت.
1.ببخشید پس ، پسرفت نکرده بود اگه اینطور که میگی! (این همه مرحله گفتی)
2. مراحل ramirez هم و استفاده از Missle هم بوغ بودن!

آخرین ویرایش:
اااااا. اتفاقا کاملا بر عکسه! توی MW2 نقشات خیلی با حال تر بودن و حس خیلی خوبی به آدم دست می داد! اما توی MW1 به جز اون مرحله ی مخفی کاری که با Cpt.Price بودی بقیش اصلا شخصیت با حالی نداشتی! اصلا! (اصلا معلوم نبود چه ... بودی) . توی MW2 کسایی مثل Roach ، MacTavish و .. بودی که خیلی شخصیت های باحال تری نسبت به MW1 بودن.

1.من گفتم داستان پردازی! 2. پیشرفت نکرده بود؟؟ عجب نا سلامتی ادامه ی MW1 بود ها! حالا انگار داستان MW1 داستان کلیشه ای جنگ آمریکا با روسیه نبود!!!! (به قول تو)

1.ببخشید پس ، پسرفت نکرده بود اگه اینطور که میگی! (این همه مرحله گفتی)
2. مراحل ramirez هم و استفاده از Missle هم بوغ بودن!
کلا را آوردم منظورم این بود که کلا داستان MW کلیشه ای بود.داستان پرازی MW@ کجاش خوب بود؟در ضمن من چیکار کنم که آرزوت بوده که دور بین باشی!!تو نسخه ی دوم به خصوص بعد از اینکه پرایس اومد,احساس می کردی کاملا یه سرباز ساده ای و مک تاویش و گوست و پرایس همه کاره هستند!در ضمن من فقط سه تا مرحله را گفت که خوب بودند,میسل هم چیز خاصی برای من نبود.
حال اصلا گیریم MW2 پسرفت نکردواصلا بگیریم پیشرفت کرد.منتها دیگه COD داره زیادی می شه,همونطورک ه بالا گفتم,یکی از مهمترین دلایلی که خیلی ها از جمله خودم به نظرشون میاد BO و MW2 پیشرفت نکردند,همین سیاست احمقانه ی اکتیویژن هست که هر سال COD می ده.شیره ی COD را تا ته کشیده بالا!دقیقا بلاییک ه سر GH آورد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or