به نظر میرسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.
Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:
" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".
در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.
آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار میکند.
اولا كه بهترين cod بر كسي پوشيده نيست كه نسخه 4 بازي بود.در ضمن قرار نيست كه بازي فقط شمارو سرگرم كنه.وقتي يك بازي بزرگ مثل cod اين چنين داره از خيلي جهات پسرفت ميكنه مطمئن باش تا چند وقته ديگه بازي از رقباي خودش شكست ميخوره.
d
ببين بعضي بازيها بيشتر بخاطر اسمشون فروش دارن تا خود بازي.cod هم از اين دسته بازيهاست.با اين كه جزو بهترين بازيهايي هستش كه تا به حال ساخته شده ولي نسخه هاي جديد اين بازي كمتر از اسم cod دارن ظاهر ميشن.
در ضمن cod به هيچ عنوان بي رقيب نيست.شما اصلا فكر كنم battelfield رو در نظر نگرفتي.كه به نظر من يك سر و گردن از cod سطحش بالاتره.هم از لحاظ گيم پلي هم از لحاظ گرافيگي.فقط cod از لحاظ طراحي سربازها بهتر عمل كرده كه باعث ميشه بيشتر بتوني حس بگيري.در ضمن با وجود اين كه moh نااميد كننده ظاهر شد ولي مطمئن باش اون هم بيكار نميشينه و رقيبي سرسخت براي cod محسوب ميشه.تازه اگه بخوايم crysis رو هم هم سبك cod بدونيم.ديگه يك مثلث بزرگ از سوي ea در حال محاصره كردن cod هستند
حالا باز شما بگو كه اين بازي بي رقيبه!!!
اینکه چون بازی Call of Duty داره پیشرفت میکنه دلیلی میشه که از رقیبای خودش شکست میخوره؟؟؟من درست فهمیدم؟؟؟:d lord_metaler درست میگه اگر قرار بزرگ بودن اسم بازی باعث فروش بالا بشه آخرین نسخه مدال باید میترکوند یا قسمت دوم Bioshock باید موفقیت نسخه قبلیش میداشت.در حال حاضر COD با هر نسخه ای که منتشر میکنه متنوع تر میشه و جذابیتش بیشتر میشه و از رقباش جلوتر هست.
مولتی پلیر COD لذت بخشتر از BC2 هست(نظر شخصی)
ببين بعضي بازيها بيشتر بخاطر اسمشون فروش دارن تا خود بازي.cod هم از اين دسته بازيهاست.با اين كه جزو بهترين بازيهايي هستش كه تا به حال ساخته شده ولي نسخه هاي جديد اين بازي كمتر از اسم cod دارن ظاهر ميشن.
در ضمن cod به هيچ عنوان بي رقيب نيست.شما اصلا فكر كنم battelfield رو در نظر نگرفتي.كه به نظر من يك سر و گردن از cod سطحش بالاتره.هم از لحاظ گيم پلي هم از لحاظ گرافيگي.فقط cod از لحاظ طراحي سربازها بهتر عمل كرده كه باعث ميشه بيشتر بتوني حس بگيري.در ضمن با وجود اين كه moh نااميد كننده ظاهر شد ولي مطمئن باش اون هم بيكار نميشينه و رقيبي سرسخت براي cod محسوب ميشه.تازه اگه بخوايم crysis رو هم هم سبك cod بدونيم.ديگه يك مثلث بزرگ از سوي ea در حال محاصره كردن cod هستند
سلام و عرض ادب ،
ببین دوست عزیز من فن هیچ بازی ای نیستم اگر هم بر فرض محال بخوام فن بازی در بیارم فن AC یا Halo یا SC میشم . پس حرفی که میزنم از روی تعصب نیست بلکه شواهد اینو میگه ، مهمترین شاهد و منبع حرفام رو همین پر فروش بودن نسخه های مختلف cod تایید می کنه اگر هر عنوان بزرگی دلیلی بر پر فروشی میشد که باید MOH با اون سابقه ی کم نظیرش به مراتب بیشتر از BO فروش می رفت !؟
اینکه بگیم عنوان cod باعث پر فروش شدن نسخه های مختلفش میشه به نوعی توهین به شعور و سلیقه ی گیمرهاست که بیشترین بازی ای که خریدند این بازی بوده !!!!!!!!
مثالهایی که زدی از اون 3 بازی من هم قبول دارم اما باور کن هنوز هیچکدوم از اینها نتونستند با cod برابری کنند ، وضعیت moh که مشخصه و نیاز به توضیح نیست crysis هم فعلا ً فقط یه نسخه داده بیرون که هنوز زوده با عنوانی مثل cod با 7 شاهکار مقایسه بشه البته به جز گرافیک در المانهای دیگه انتقاداتی هم بهش وارد شده و Battelfield هم فعلا ً بیشتر در مولتی تونسته تا حدی با cod رقابت کنه .
حرف بنده اینه که فعلا ً cod بی رقیبه ( یا بهتر بگم کم رقیبه ) و رقباش با فروش cod فاصله ی زیادی دارن پس طبیعیه که اکتیویژن هر سال یه نسخه بده بیرون این خواست گیمرها از اکتیویژن هم هست . این تقاضا هست که موجب عرضه ی بیشتر میشه نظر شخصی می تونه فقط به عنوان نظر شخصی در نظر گرفته بشه ولی وقت قضاوت باید با شواهد و داشته ها قضاوت کرد .
تنها بازي كه در افلاين ميرسه به پاي اين بازي battlefield هست !
اونم نه با معيارهاي معمولي
اون بازي واقعا از نظر گرافيك و فيزيك و شبيه سازي يك بازي اكشن خياباني بي نظيره !
cod در اين موارد حرفي برا گفتن نداره اصلا جلوش
اما حسن برتري cod گيم پلي خوب و سرعت اكشن فوق العاده هست
مردم هم هميشه دنبال هيجان هستن !
اما در انلاين باز cod بالاتره به نظر !
بقيه بازي ها هم برن كشكشون رو بسازن !
اولا كه بهترين cod بر كسي پوشيده نيست كه نسخه 4 بازي بود.در ضمن قرار نيست كه بازي فقط شمارو سرگرم كنه.وقتي يك بازي بزرگ مثل cod اين چنين داره از خيلي جهات پسرفت ميكنه مطمئن باش تا چند وقته ديگه بازي از رقباي خودش شكست ميخوره.
d
EA جان داشتیم؟COD2 را یادت رفت که MW را بهترین کردی؟MW1 بهترین COD این نسل بود.اما در کل,حرفت را قبول ندارم.
دوستان گفتن COD بی رقیبه,اگر فقط اول شخص بون بازی را در نظر بگیریم که واویلا می شه,یه بشکه بازی برای رقابت هست.از Battelfield بگیر تا Crysis و Halo و جدیدا Bulletstorm.تازه یادمون نرفته که Respawn به EA پیوسته و MOH هم برای EA هست.عاقلانه تر اینه که بازی را به سازنده ی اصلیش برگردونند.
Call Of Duty بیرقیب نیست و این حرف اشتباه ولی فعلا از رقباش جلو زده و تونسته نظر بازیبازهارو بیشتر از بقیه جلب کنه.
BO بی شک پیشرفت چشم گیری داشت و بهترین COD بود و فکر میکنم اینو بیشتر بازیبازها قبول داشته باشن.چون نه تنها ویژگی های سری قبل در سطح عالی حفظ کرد بلکه متنوع تر هم کرده. . . .
سلام و عرض ادب ،
ببین دوست عزیز من فن هیچ بازی ای نیستم اگر هم بر فرض محال بخوام فن بازی در بیارم فن AC یا Halo یا SC میشم . پس حرفی که میزنم از روی تعصب نیست بلکه شواهد اینو میگه ، مهمترین شاهد و منبع حرفام رو همین پر فروش بودن نسخه های مختلف cod تایید می کنه اگر هر عنوان بزرگی دلیلی بر پر فروشی میشد که باید MOH با اون سابقه ی کم نظیرش به مراتب بیشتر از BO فروش می رفت !؟
اینکه بگیم عنوان cod باعث پر فروش شدن نسخه های مختلفش میشه به نوعی توهین به شعور و سلیقه ی گیمرهاست که بیشترین بازی ای که خریدند این بازی بوده !!!!!!!!
مثالهایی که زدی از اون 3 بازی من هم قبول دارم اما باور کن هنوز هیچکدوم از اینها نتونستند با cod برابری کنند ، وضعیت moh که مشخصه و نیاز به توضیح نیست crysis هم فعلا ً فقط یه نسخه داده بیرون که هنوز زوده با عنوانی مثل cod با 7 شاهکار مقایسه بشه البته به جز گرافیک در المانهای دیگه انتقاداتی هم بهش وارد شده و Battelfield هم فعلا ً بیشتر در مولتی تونسته تا حدی با cod رقابت کنه .
حرف بنده اینه که فعلا ً cod بی رقیبه ( یا بهتر بگم کم رقیبه ) و رقباش با فروش cod فاصله ی زیادی دارن پس طبیعیه که اکتیویژن هر سال یه نسخه بده بیرون این خواست گیمرها از اکتیویژن هم هست . این تقاضا هست که موجب عرضه ی بیشتر میشه نظر شخصی می تونه فقط به عنوان نظر شخصی در نظر گرفته بشه ولی وقت قضاوت باید با شواهد و داشته ها قضاوت کرد .
7 شاهکار؟نکنه COD3 را هم شاهکار فرض کردی؟اگر فرض کردی که هیچی.....
یه مورد دیه,من مثال آوردم برای یه باز مزخرف ولی پر فروش به نام DMC2 که نسخه ی دوم فقط و فقط به خاطر شاهکار اولیش فروش رفت....
با نظرات mg snake و molana کاملا موافقم. چرا فکر میکنید بازی بازا شعور انتخاب بازی رو ندارن ؟ اصلا منظور بعضیا از پیشرفت تو بازی چیه ؟ من مساله ی فروش رو وارد بحث نمیکنم کما اینکه خود این مقوله هم مهر تایید روی یه بازیه. ولی از پیشرفت هایی که این نسخه داشت شخصیت پردازی کرکتر هایی که ما کنترلشونو در دست داریم هست به عنوان مثال کرکتر میسون خیلی باورپذیر تر از کرکتر مثلا roach در mw2 بود. توجه کنید گفتم باورپذیر تر حالا یه وقت حمله نکنید بهم. از پیشرفت های دیگش کنترل زیبای وسایل و ادوات جنگی هستش. به عنوان مثال اون مرحله ی هلیکوپتر. اصلا شکی تو زیبایی mw و mw 2 نیست ولی خوب طبیعیه که با عرضه شدن نسخه های جدید ویژگی های جدیدم به بازی اضافه بشن. اتفاقا bo زیبایی اکشنش رو وامدار نسخه های قبلشه و از اونا استفاده کرده. اشکالی هم توش نمیبینم که چیزی که همرو به خودش جلب کرده از بازی حذف بشه یا دچار تغییر بشه. اتفاقا من با روندی که اکتیویژن در پیش گرفته مطمئنم cod بعدی بهتر از تمام نسخه ها ی کنونیش خاهد شد.
اینکه چون بازی Call of Duty داره پیشرفت میکنه دلیلی میشه که از رقیبای خودش شکست میخوره؟؟؟من درست فهمیدم؟؟؟:d lord_metaler درست میگه اگر قرار بزرگ بودن اسم بازی باعث فروش بالا بشه آخرین نسخه مدال باید میترکوند یا قسمت دوم Bioshock باید موفقیت نسخه قبلیش میداشت.در حال حاضر COD با هر نسخه ای که منتشر میکنه متنوع تر میشه و جذابیتش بیشتر میشه و از رقباش جلوتر هست.
مولتی پلیر COD لذت بخشتر از BC2 هست(نظر شخصی)
نه دقيقا اشتباه متوجه شدي:dاين كه داره افت ميكنه باعث ميشه كه از رقباي خودش عقب بمونه!
مدال اوضاعش كاملا فرق ميكنه.اولا اين كه اين بازي بيشتر اعتبارش مال گذشتست و مدال رو با مدالهاي قديم ميشناسن.دوما اين كه خيلي وقت بود از انتشار اخرين نسخه موفق اين بازي ميگذشت هر چند كه خود من نسخه AIRBORNE رو يك بازي خوب ميدونم.
در مورد مولتي هم فكر كنم باز همه معتقد باشن كه همون نسخه 4 بهترين بود.الان من هر كلوپي ميرم باز هم نسخه 4 بيشتر طرفدار داره تا نسخه هاي اخير.پس اين نشون ميده كه بازي افت داشته يا اين كه پيشرفت چشمگيري نداشته.
در ضمن يكي از دلايلي كه هنوز COD اين چنين داره پرفروش ظاهر ميشه باز هم به نظر من وعده هايي هست كه بازيكنان در بهتر شدن نسخه بعدي به خودشون ميدن و هنوز هم زماني كه اسم COD جديد مياد ياد نسخه هاي ابتدايي اين بازي مخصوصا 2 و 4 ميفتن و همچنين تبليغات رنگارنگ هم بي تاثير نيست دوست عزيز
سلام و عرض ادب ،
مدال اوضاعش كاملا فرق ميكنه.اولا اين كه اين بازي بيشتر اعتبارش مال گذشتست و مدال رو با مدالهاي قديم ميشناسن.دوما اين كه خيلي وقت بود از انتشار اخرين نسخه موفق اين بازي ميگذشت هر چند كه خود من نسخه AIRBORNE رو يك بازي خوب ميدونم.
در ضمن اصلا فروش نميتونه ملاك اصلي باشه.مثلا GT 5 هم فروش عالي داشت ولي اون چيزي كه همه تصور ميكردن به هيچ عنوان نبود.تبليغات اون قدر گسترده بوده كه همه به فكر خريد بازي افتادن.در حالي كه NFS.HP OR FORZA با فروش و تبليغات كمتر هم بازيهاي بهتري بودند و هم نمرات خيلي بهتري رو به از سايتهاي معتبر كسب كردند.
CRYSIS كه كلا يك عنوان گرافيكيست تا يك بازي با گيم پلي موفق ولي توي اين نسخه دقت بيشتري به گيم پلي بازي شده تا حدي كه يكي از مسئولان ادعا كرده كه هدف بازي كنار زدن COD هستش.MOH هم كه يك عنواني هستش كه بيشتر به گذشته خودش مينازه ولي باز هم روي عناوين بعدي صددرصد عنوان موفقي خواهد بود.ولي BATTELFIELD به نظرم بازي هست كه همين الانش هم از COD بوي سبقت رو گرفته.BBC 2 عنواني بود كه هم از لحاظ گرافيك تونست بر COD غلبه كنه و هم از لحاظ گيم پلي.تخريب پذيري اين بازي هم كه مثال زدني بود.فقط مشكلي كه هنوز هست اينه كه مشهوريت و محبوبيت COD بر اين بازي ميچربه كه اون هم با زمان حل ميشه.
رقباي به اين سختي باز شما داري ميگي بي رقيب!تازه من فقط بازيهايي رو مثال زدم كه مربوط به EA ميشه!
EA جان داشتیم؟COD2 را یادت رفت که MW را بهترین کردی؟MW1 بهترین COD این نسل بود.اما در کل,حرفت را قبول ندارم.
دوستان گفتن COD بی رقیبه,اگر فقط اول شخص بون بازی را در نظر بگیریم که واویلا می شه,یه بشکه بازی برای رقابت هست.از Battelfield بگیر تا Crysis و Halo و جدیدا Bulletstorm.تازه یادمون نرفته که Respawn به EA پیوسته و MOH هم برای EA هست.عاقلانه تر اینه که بازی را به سازنده ی اصلیش برگردونند.
اخه اصلا يادم رفت.ادم توي بحث يه چيزهايي رو از ياد ميبره كه كاملا ادم رو به باي ميده:dبه نظر من هم بهترين نسخه COD نسخه 2 اين بازي هست.مخصوصا اون صحنه اي كه توي برف بودن و يك ساختمون رو منفجر كردن هيچ زماني يادم نميره و يكي از ديدنيترين صحنه هاي دنياي GAME بود.يا اون صحنه اي كه از كوه بالا ميرفتن!
با بقيه حرفهات هم به شدت موافقم.من هم اون بالا گفتم كه تازه من فقط بازيهايي رو مثال زدم كه به EA ربط پيدا ميكنند.
بذار باز بگن اين بازي بي رقيبه.
اگه به بي رقيبي باشه فقط بايرن شهر مونيخ بي رقيبه:d
به شخصه با مولتیه BO حال نکردم.یعنی بیشتر با مپ هاش حال نکردم نمی دونم چرا!الان که گلدم تموم شده ولی گلدم را شارژ کردم می خوام دوباره برگردم سر MW2
البته اضافه می کنم هیچی مپ کوچیکه MW1 نمی شه(اسمش چی بود؟همون که پر از کانتینره)ما دوستان تو گیم نت هشت نفری می ریختیم تو مپش خر تو خری می شد!تا می آمدی تو می مردی!
نه دقيقا اشتباه متوجه شدي:dاين كه داره افت ميكنه باعث ميشه كه از رقباي خودش عقب بمونه!
در مورد مولتي هم فكر كنم باز همه معتقد باشن كه همون نسخه 4 بهترين بود.الان من هر كلوپي ميرم باز هم نسخه 4 بيشتر طرفدار داره تا نسخه هاي اخير.پس اين نشون ميده كه بازي افت داشته يا اين كه پيشرفت چشمگيري نداشته.
در ضمن يكي از دلايلي كه هنوز COD اين چنين داره پرفروش ظاهر ميشه باز هم به نظر من وعده هايي هست كه بازيكنان در بهتر شدن نسخه بعدي به خودشون ميدن و هنوز هم زماني كه اسم COD جديد مياد ياد نسخه هاي ابتدايي اين بازي مخصوصا 2 و 4 ميفتن و همچنين تبليغات رنگارنگ هم بي تاثير نيست دوست عزيز
در ضمن اصلا فروش نميتونه ملاك اصلي باشه.مثلا GT 5 هم فروش عالي داشت ولي اون چيزي كه همه تصور ميكردن به هيچ عنوان نبود.تبليغات اون قدر گسترده بوده كه همه به فكر خريد بازي افتادن.در حالي كه NFS.HP OR FORZA با فروش و تبليغات كمتر هم بازيهاي بهتري بودند و هم نمرات خيلي بهتري رو به از سايتهاي معتبر كسب كردند.
CRYSIS كه كلا يك عنوان گرافيكيست تا يك بازي با گيم پلي موفق ولي توي اين نسخه دقت بيشتري به گيم پلي بازي شده تا حدي كه يكي از مسئولان ادعا كرده كه هدف بازي كنار زدن COD هستش.MOH هم كه يك عنواني هستش كه بيشتر به گذشته خودش مينازه ولي باز هم روي عناوين بعدي صددرصد عنوان موفقي خواهد بود.ولي BATTELFIELD به نظرم بازي هست كه همين الانش هم از COD بوي سبقت رو گرفته.BBC 2 عنواني بود كه هم از لحاظ گرافيك تونست بر COD غلبه كنه و هم از لحاظ گيم پلي.تخريب پذيري اين بازي هم كه مثال زدني بود.فقط مشكلي كه هنوز هست اينه كه مشهوريت و محبوبيت COD بر اين بازي ميچربه كه اون هم با زمان حل ميشه.
رقباي به اين سختي باز شما داري ميگي بي رقيب!تازه من فقط بازيهايي رو مثال زدم كه مربوط به EA ميشه!
اخه اصلا يادم رفت.ادم توي بحث يه چيزهايي رو از ياد ميبره كه كاملا ادم رو به باي ميده:dبه نظر من هم بهترين نسخه COD نسخه 2 اين بازي هست.مخصوصا اون صحنه اي كه توي برف بودن و يك ساختمون رو منفجر كردن هيچ زماني يادم نميره و يكي از ديدنيترين صحنه هاي دنياي GAME بود.يا اون صحنه اي كه از كوه بالا ميرفتن!
با بقيه حرفهات هم به شدت موافقم.من هم اون بالا گفتم كه تازه من فقط بازيهايي رو مثال زدم كه به EA ربط پيدا ميكنند.
بذار باز بگن اين بازي بي رقيبه.
اگه به بي رقيبي باشه فقط بايرن شهر مونيخ بي رقيبه:d
دوست کجای Cod پسرفت داشته؟؟؟اگر حرف من و بچه هایی که باهات مخالفن قبول نداری برو نمرات Black ops نگاه کن.
به نظر من شما بیشتر داری مغلته میکنی تا دلیل منطقی بیاری
اگر قرار بازی فقط بخاطر اسمش فروش بکنه هیچ فرانچیزی افت نمیکرد مثل MOH
اگر بگیم Medal OF Honor 3 یکی از بهترین نسخه های MOH بود در نتیجه Airborne باید موفق میشد.
یا بازی NFS Undercover باید مثل Most waned میترکوند چون اسم NFS به یدک میکشه.
یا بازی Bioshock 2 به اندازه ی سری اول این بازی سرو صدا میکرد.
یا بازی Mortal Kombat vs universal باید تو دنیا مثل بمب میترکوند چون هم سوپرهیرو های Universal توش هستن و همچنین کاراکترهای فرانچیز بزرگی مثل Mortal combat . . . .
بله باز هم به شما میگم اینکه BO به عنوان COD منتشر شده براش تبلیع شده و به فروشش کمک کرده ولی نه در این حد که رکورد پر فروش ترین بازی تاریخ . . . .
شما واقعا با توجه با گیم نت هایی که میری میخوای بگی Modern Warfare گیمرها در دنیا بیشتر بازی میکنن؟؟؟:d
به این نگاهی که شما نسبت به طرز فکر به گیمرها داری ادم تصور میکنه شما فکر میکنی گیمرها معلول زهنی هستن.یعنی واقعا فکر مکنی انقدر یدک کشیدن یک اسم میتونه به فروش میلیونی کمک کنه؟؟؟
قبل از اینکه بازی Carbon بیاد خیلی ها میدونسن این دیگه اون NFS هیشگی نیست . .
اینو بهتره که به پستت اضافه کنی که به این نظر شماست که Bad company 2 به COD غلبه کرده Cod داستانی به مراتب واقعی تر و همچنین فروش و طرفدار بیشتری داره.
GT5 کلا بحثش جداست. . .
اونا یه سری نوبن که هاردکور بازی نمی کنن. FFA میزارن، خر تو خر بازی کنن. GL میبندن به تفنگ و ... .
در ضمن ما حدود 4 نفریم که هر وقت میریم گیم نت MW2 میزنیم، جدیدا هم بریم BO خواهیم زد. (یه چیز دیگه : MW2 و BO رو نمیشه با کامپیوتر لن بازی کرد، برای همین هم همه 4 رو بازی میکنن ولی کلوپ ها ی دارای Xbox و PS3 بیشتر MW2 میزنن، اونطور که من تا حالا دیدم)
من قبلا آنلاین بازی نمیکردم و گیم نت میرفتم. دقیقا اینطوری بود، آنلاین بازی کردن رو شروع کردم. MW1 اول میزدم، خیلی کیف می داد، بعد نسخه ی اورجینال MW2 گرفتم، ایرانی ها ده برابر بودن( با اینکه اورجینال بود و باید پول میدادن) و الانم که BO اورجینال گرفتم، باز هم ایرانی ها (نصف بیشترشون، درسته بعضیا MW2 رو بیشتر دوس دارن) اومدن. اگه نسخه ی 4 بهترین بود همه اونو بازی میکردن، اما چرا مایی که اورجینال داریم ( Pc gamers ) دیگه نمیریم سراغ نسخه ی 4 ام؟؟ اون هایی هم که دارن نسخه ی 4 رو بازی می کنن، دلیل بازی نکردن نسخه ی 6 ، کرک نداشتن این بازی برای آنلاین بود که جدیدا اومده و کلی هم ریختن اونجا. (تمام حرفام در مورد PC gamers بود که بازی های اول شخص هم فقط باید با موس و کیبورد بازی کرد).
موفق باشید :d
آره حتما عمه من میره تو سرور اصلی Mw2 یه چیت میزنه که هر تیریش کل بازیکنای مپ رو با هم بندازه ... چون هاردکورن چیت بارون میکنن ...
لطفا دلیل بیخود نیارین . اگه نسخه ای مولتیش بهتر باشه اون پرطرفدار تر میشه در صورتی که این طور نبود بین MW1 و 2
1. این همه نوشتم، اومدی فقط به اینجاش جواب دادی که پیش خودت بگی ........، دقیقا جواب جمله ی دومت هم توی بقیه ی متن هست که چرا توی گیم نت ها طرفدارای MW بیشترن ولی اگه آنلاین بازی کنی، میبینی هیچ کس نمیگه MW بهتره.
2. میشه یه بار دیگه بگی چی گفتی؟ (راستش نفهمیدم) هاردکور ها چیت میزنن؟(چه ربطی داره؟) Gl رو چی میگی؟ یا RPG یا light mashingun یا laststand. این ها مشخصات نوبان که ماشاالله بیشتر اونایی که توی گیم نت COD 4 میزنن، همه ی مشخصاتشو دارن. یکی از دلایل دیگه هم همونطور که گفتم ممکن نبودن لن بازی کردن MW2 و BO در گیم نت هاست (بر روی PC).
پ.ن : میگم کلا یه بار دیگه پستمو بخون، همه رو باز دارم توضیح میدم..
من همه پستتو خونده بودم قبلن .
مافیه الان از بر و بچ قدیمی و حرفه ای سایت آمار بگیری . کدومشون MW 2 بازی می کنن ؟
بازی ـی که سرور اصلی نداره در واقع اینو یادم نبود . بازی ـی که سرور Dedicated نداره . هر روز ازش یه ویدیو میاد بیرون که یه نفر با یه چیت بقیه رو ترکوند .
میتونی از حرفه ای های CoD تو همین سایت بپرسی .
آره حتما عمه من میره تو سرور اصلی Mw2 یه چیت میزنه که هر تیریش کل بازیکنای مپ رو با هم بندازه ... چون هاردکورن چیت بارون میکنن ...
لطفا دلیل بیخود نیارین . اگه نسخه ای مولتیش بهتر باشه اون پرطرفدار تر میشه در صورتی که این طور نبود بین MW1 و 2
1. این همه نوشتم، اومدی فقط به اینجاش جواب دادی که پیش خودت بگی ........، دقیقا جواب جمله ی دومت هم توی بقیه ی متن هست که چرا توی گیم نت ها طرفدارای MW بیشترن ولی اگه آنلاین بازی کنی، میبینی هیچ کس نمیگه MW بهتره.
2. میشه یه بار دیگه بگی چی گفتی؟ (راستش نفهمیدم) هاردکور ها چیت میزنن؟(چه ربطی داره؟) Gl رو چی میگی؟ یا RPG یا light mashingun یا laststand. این ها مشخصات نوبان که ماشاالله بیشتر اونایی که توی گیم نت COD 4 میزنن، همه ی مشخصاتشو دارن. یکی از دلایل دیگه هم همونطور که گفتم ممکن نبودن لن بازی کردن MW2 و BO در گیم نت هاست (بر روی PC).
پ.ن : میگم کلا یه بار دیگه پستمو بخون، همه رو باز دارم توضیح میدم....
البته اضافه می کنم هیچی مپ کوچیکه MW1 نمی شه(اسمش چی بود؟همون که پر از کانتینره)
shipment
(یادته همش میبردمتون :d). یه حرف راست تو عمرت زدی اونم این بود :d
.بازی ـی که سرور اصلی نداره :biggrin1: در واقع اینو یادم نبود . بازی ـی که سرور Dedicated نداره . هر روز ازش یه ویدیو میاد بیرون که یه نفر با یه چیت بقیه رو ترکوند .
میتونی از حرفه ای های CoD تو همین سایت بپرسی .
1. ببین یه سری به آیدیه اتیم من بزن ببین نوشته چند ساعت MW2 بازی کردم(چند صفحه پیش گذاشتم)
2. سرور dedicate ، هیچ فرقی نداره. عوضش MW2 ، چیزی به نام VAC Ban داره و اون چیتی که میبینی بیشتر توی پرایوت هاست. دوم ایرانی ها خوشبختانه اصلا چیت نمیزنن. سوما یعنی تو میگی کسایی که COD 4 انلاین میزنن، بیشترن؟؟؟؟ همین <{Altair}> که هی میگه COD4 , COD 4 فکر نکنم تا حالا آنلاین زده باشه، خودشم تو یکی از پستاش گفت میخوام گلد بگیرم MW2 بزنم.رابعا بحث ما سر چیت نیست ! :biggrin1: