Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

Quantic Dream قبلا در مورد علاقمندي هاش به motion control ها گفته بود و حتي به دنبال آپديتي براي پشتيباني HR از Move هستند.David Cage (يكي از موسسان QD و co-CEO ) در مورد تكنولوژي motion control مايكروسافت (Natal) مشكوك بودن خود را اعلام كرد.

xboxcom-project-natal_1243923174865.png

''من Natal را ديدم و بسيار كنجكاوم كه ببينم چه كاري مي خواهند با آن انجام دهند''. و بعد گفت:
''من در مورد اين نمايش sci-fi آنها, زياد فكر هاي خوبي نميكنم.''

او به ويدئويي كه در E3 سال گذشته پخش شد اشاره كرد. يك منتاژ از استفاده ي عام و كلي Natal براي بازي كردن هر عنواني (مثل بازي هاي racing, فوتبال, و fighting ). يك فعل و انفعال متقابل با Xbox 360 و تنها استفاده از حركات دست و صدا.اما تظاهر و بلوفي بيش نبوده كه به نظر كيج شاكي تر از همه است.

169975-skateboard.jpg

كيج گفت چشم هايم 4 تا شد وقتي ديدم: ''وقتي كه يه بچه با يك اسكيت بورد اومد و يك اشعه ي ليزر ان اسكيت بورد را اسكن كرد و بعد ما ان اسكيت بورد رو در بازي ديديم'' .او توضيح داد كه توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''

او اضافه كرد: ''من فكر ميكنم كه يه كم دروغ هم در آن چاشني كار شده.چون اجازه ميده ملت در مورد ديدن آن چيزي فكر بكنند كه حتي به آن نزديك هم نشده اند.''

در سيزدهم June در E3 ما آخرين نقشه ها و برنامه ريزي هاي مايكروسافت را در مورد Project Natal ميبينيم.

آخرین ویرایش:
شما میگی منتقد ولی کجای هیکل ایشون منتقده؟این چجور منتقدیه که همیشه به نفع سونی حرف میزنه؟درضمن نکنه ایشون علاوه بر تخصص بازیسازی،متخصص الکترونیک و... هم هستن و ما نمیدونستیم؟
به کسی میگن منتقد که حداقل بیاد وبیطرفانه حرف بزنه نه مثل ایشون (مثل گرینبرگ:biggrin1: )همیشه یک جانبه.
تعصب بدجوری چشمای شما رو کور کرده.
اومده میگه کیج به عنوان یه فرد اینکاره که تو بازیش استفاده از MC یه رکن هست اومده حرف زده باز شما حرف خودتون رو میزنید. تازه با کلیفی مقایسش مکنید. بعدش هم مظلوم نمایی هم میکنید! ( کیج (ع) و ...) . بچه بازی هم حدی داره.

ایشون حرف درستی زده ولی خیلی خیلی خیلی زیادی شورش کرده !
مثلا شما اگر به اون دموی Sci-fi بازی نگاه کنین همونجا که پسره اسکیت رو روبروی نتال میگیره با اینکه دستش روی یک قسمت هایی از اسکیت هست ولی بازم اسکن میشن ! و جالب اینجاست که با چه کیفیتی اسکن میشه و فقط اسکیت رو اسکن میکنه و پسره و در و دیوار رو نه ! :biggrin1:
در کل هنوز همچین امکانی نیست ، مگر با هزینه ی هنگفت ! که برای یک دستگاه عمومی که میخواد با قیمت زیر 100$ عرضه بشه غیر ممکنه ! ولی در قدرت این شاهکار بحثی نیست .
در کل نتال یک شاهکار و حرکتی به سوی نسل بعدی بازی های کامپیوتری محسوب میشه ! اما در اون دمو یکسری زیاده روی هایی به کار بردن !
Cage هم واقعا شخصیت خودشو با اینکار پایین آورد ! تو برو با همون MOVE حال کن! Wii HD ! :-"

شخصیت بزرگش رو با یکی از چیپ ترین اظهار نظر های سال نشون داد!!اصلا نتال غیر قابل استفاده؟!میشه بپرسم چه ربطی بهش داره...:smile:
من به اینجور حرکات میگم خود رو به در و دیوار کوبوندن!
همیشه به قطار در حال حرکت سنگ میزنن!همونجوری که نینتندو وقتی دید Move نسبت به کنترلرش برتری داره صحبت های خوش حال زیادی کرد این اتفاق واسه سونی هم افتاده!!
کلا من که ربط نتال رو به دیوید کیج (ع) نمیفهمم!مثل این میمنونه که کلیفی بی بیاد بگه Move تخیلیه!lol!
اولا نمی دونم با استفاده از این کلمات چی رو می خواید ثابت کنید ولی سر به دیوار کوبیدن موقعیه که برای طرف سود داشته باشه ، مثل مایکروسافت که چند ماه پیش همزمان با اومدن اسلیم تو اقدامی انتحاری گفت ما پیروزیم ! :دی
برای کیج چه سودی داره که ناتال موفق بشه یا نشه !
کیج اومده فقط نظر شخصیش رو گفته ، همین ! نمی دونم اینهمه بحث برای چیه ؟

نظر منتقد در برابر نظر کارشناس ارزشی نداره. منتقد یعنی یکی که برای سایت و مجله و یا یک رسانه دیگه مینویسه ولی کارشناس یعنی کسی که خودش تو کاره.
کلا منحرف کردن بحث و جاده خاکی راحت ترین کار ممکن در یک بحث ـه. کسی نگفته هیچ وقت همچین چیزی امکان پذیر نمیشه که شما در مورد ایرانسل مثال میزنی. اینی هم که در اینده کاری در حد موشن کپچر حرفه ای حال حاضر رو میشه داخل خونه انجام داد قابل پیش بینی ست ولی اینجا کسی که خودش این کار رو انجام داده و زیر بم کار رو میدونه میگه با این تکنولوژی فعلا با natal بصورت تیزری که دیدیم غیر ممکنه.
قصد هر كسي منحرف كردن حراقل اين بحث باشه قصد من نيست.اتفاقا با وجود منتقدايي كه فقط دنبال يك چيز متفاوت هستند Natal بهترين چيز براي نقد هست. وقتي Milo & Kate امكان پذير شده ديگه اسكن كردن يه اسكيت بورد يه چيز پيش پا افتادست (هرچند خودم از همون اول به ساختگي بودنش پي بردم ولي كاملا با Natalي كه ما پيش رو داريم امكان پذير هست يعني اميدوارم كه باششه). در ضمن در مدت اين 1 سال ايشون كجا بودند كه با نزديك شدن به عرضه ايشون ياد E3 پارسال افتادن.
شما يك لحظه به حرف من فكر كن :
صرف نظر از شغل 2 فرد كه يكي اين وسيله رو امتحان كرده و كسي ديگر كه اين وسيله رو امتحان نكرده, نظر كدوم معتبرتره ؟؟؟

ويرايش:
کیج اومده فقط نظر شخصیش رو گفته ، همین ! نمی دونم اینهمه بحث برای چیه ؟
نظر شخصي من و شما كه تو سايت بازيسنتر مطرح ميكنيم :biggrin1: خيلي با نظر شخصي يه فرد بزرگ كه در بزرگ ترين سايت ها پخش ميشه و روي نظر ملت تاثير ميزاره تفاوت داره !!!

آخرین ویرایش:
کلا بحث جالبیه ! کسی که توی بازی هاش از MC استفاده میکنه و سال ها توی این مورد تحقیق و از این حرفا میکنه باید بهش بگن : کجای هیکلش به منتقدی میخوره ... کوروش جان یه حرف بسیار قشنگی زدن !
"من شخصا ترجیح میدم به حرفهای یک کارشناس که واقعا سرش تو کاره اهمیت بدم تا تصورات ایده آلیستی عزیزان."

صد هر كسي منحرف كردن حراقل اين بحث باشه قصد من نيست.اتفاقا با وجود منتقدايي كه فقط دنبال يك چيز متفاوت هستند Natal بهترين چيز براي نقد هست. وقتي Milo & Kate امكان پذير شده ديگه اسكن كردن يه اسكيت بورد يه چيز پيش پا افتادست. در ضمن در مدت اين 1 سال ايشون كجا بودند كه با نزديك شدن به عرضه ايشون ياد E3 پارسال افتادن.
شما يك لحظه به حرف من فكر كن :
صرف نظر از شغل 2 فرد كه يكي اين وسيله رو امتحان كرده و كسي ديگر كه اين وسيله رو امتحان نكرده, نظر كدوم معتبرتره ؟؟؟

نظر شخصی معتبره که در اون زمینه تجربه داره و صاحب نظره. منتقدی که موشن کپچر ندیده و کار نکرده هرچیزی نشونش بدی با چشم های گرد و انگشت به دهن تعریف میکنه ( مثل این همه فنبوی که تو این تاپیک براحتی پیدا میشه) چون براش عجیبه ولی کسی که حد و حدود یک تکنولوژی رو میدونه رو با نشون دادن یک اسباب بازی نمیشه متعجب کرد و منصفانه تر میتونه صحبت کنه و نظر بده.

دوستان جوری میگن تست نکرده که انگار اصلا نمیتونه تست کرده باشه مگه شما اون جا هستین ؟ که میگین از روی هوا صحبت کرده فعلا که همین ادم نفهم به قول بعضی ها و اصلا حالیش نیست و ... یکی از بهترین بازی های این نسل رو ساخته و یکی سبک مرده رو دوباره به زندگی بر گردونده و با بزرگ ترین استدیو موشن کپچری که داره دیگه نمیفهمه بعد یک سری دوستان میفهمن که ایشون نمیفهمه .

ترو خدا وقتی میخواین راجب یک چیزی نظر بدین نمیخواد وقتی چیزی برای گفتن ندارین یا نمیدونین یا نمیشناسین یا از روی 3 تا بازی به شخصیت طرف حمله میکنید تکرار کردن یک صحبت واقعا مسخره هستش .

بعدشم لطفا وقتی طرف رو از روی یک بازی شناختین و با یک بازی انحصاری طرف رو ترور شخصیتی میکنین دوست دارم ببینم وقتی یک سازنده بازی مثل کلیفی یا .... بیاد یه بازی انحصاری برای سونی بسازه و ... حرف بزنه اون جا چی میگین بهش .

این برخورد های بچه گانه بیشتر از طرف اشخاصی هستش که خودشون رو به یک وصیله خاص یا یک کنسول خاص محدود کرده اند .

آخرین ویرایش:
نظر شخصی معتبره که در اون زمینه تجربه داره و صاحب نظره. منتقدی که موشن کپچر ندیده و کار نکرده هرچیزی نشونش بدی با چشم های گرد و انگشت به دهن تعریف میکنه ( مثل این همه فنبوی که تو این تاپیک براحتی پیدا میشه) چون براش عجیبه ولی کسی که حد و حدود یک تکنولوژی رو میدونه رو با نشون دادن یک اسباب بازی نمیشه متعجب کرد و منصفانه تر میتونه صحبت کنه و نظر بده.
براي ايشون هم عجيب بوده كه اين اظهار نظر رو كردن.

بعدشم مگه فقط ايشون از موشن كپچر استفاده ميكنند؟! هزاران هزار (بلوف) سازنده ي ديگه از اين قابليت استفاده ميكنند !!! چرا تنها ايشون همچين نظري دارند ؟؟؟ يكي از دلايلش ميتونه امتحان نكردن اين دستگاه باشه يا هر چيزي!! (البته بازم خيلي از سازنده ها هستند كه تست نكردن.)بعدشم نظر ايشون با اين ادبيات قبل از اينكه جنبه كارشناسي داشته باشه جنبه ي تبليغ منفي و يا تخريب( يا نميدونم هز چي كه اسمش رو بزاريم) داره !!!
دوستان جوری میگن تست نکرده که انگار اصلا نمیتونه تست کرده باشه مگه شما اون جا هستین ؟
چون فقط روي صحبت به نمايش سال گذشته هست.

ويرايش: در مورد تجربه و قابليت هاي اين مرد بزرگ حرفي نيست و واضح و آشكار هست.و من نه قصد طرفداري از مايكروسافت (به جان خودم سهامي در مايكرو ندارم) و نه تخريب شخصيتي اين آقا دارم.و اصلا هم دوست ندارم از Natal (كه اصلا هم علاقه اي بهش ندارم) طرفداري كنم ولي طرفداري از اين حرف يه استاد هم فكر نكنم كار درستي باشه.

آخرین ویرایش:
خوب کسری شرکت های بزرگ آره اما بقیه چی؟ اخبار کنفرانس بازی ساز ها توی GDC رو دنبال میکردی؟
کدوم خبر منبع بده عزیز. تو میگی توی GDC بازیساز ها اعلام کردند به خاطر لگ بازیشون کنسل کردند که خب چنین چیزی اصلا وجود نداره.
ینجا بحثی که از اول بوده این هست که ان تریلر کاملا خالی بندی بوده و نتال هم هرچند در نهایت تاخیرهاش از بین میره (خوب 100% این اتفاق میفته و محصول نهایی حداقل تاخیر نخواهد داشت!) اما بازم ان چیزی که معرفی کردن نمیشه! قبول کن ان تریلر خیلی بلند پروازانه بود، خیلی!!:دی
ماکان من اصلا کاری به حرف های کیج ندارم. به بلند پروازی هم کاری ندارم. من میگم تو طبق کدوم منبع میگی سر لگ بازی براش کنسل شده. کدوم سازنده به جز TT توی چند وقت اخیر از لگ نتال شاکی بوده ؟

بعدشم مگه فقط ايشون از موشن كپچر استفاده ميكنند؟! هزاران هزار (بلوف) سازنده ي ديگه از اين قابليت استفاده ميكنند !!! چرا تنها ايشون همچين نظري دارند ؟؟؟ يكي از دلايلش ميتونه امتحان نكردن اين دستگاه باشه يا هر چيزي!! بعدشم نظر ايشون با اين ادبيات قبل از اينكه جنبه كارشناسي داشته باشه جنبه ي تبليغ منفي و يا تخريب( يا نميدونم هز چي كه اسمش رو بزاريم) داره !!!

مگه شما نظر موافق بقیه کسانی که از موشن کپجر استفاده میکنن رو دارید؟ مگه هر کس استفاده کرده مجبوره نظر بده؟ مگه نظر ندادن به معنی مخالفت با نظر ایشون ـه؟
ادبیات ایشون اتفاقا کاملا ملایم و بیطرفانه است. میتونید یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید. تنها چیزی که این وسط عزیزان رو اذیت میکنه ترکیدن حباب توهم داشتن وسیله ای با قابلیت های یک استدیو مجهز موشن کپچر در داخل خونه ( البته با ارم مایکروسافت ) هست که کیج دوست نداشت ملت خیالبافی کنند و حباب رو ترکوند.

من معمولا توی این بحث ها شرکت نمی کنم ، فقط یه چیز میگم اونم اینکه اگه انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده که به راحتی و با یه دوربین و بدون هیچ امکانات خاصی میشه هر چیزی رو به راحتی شبیه سازی کرد ! چرا استودیو های مولتی میلیونر فیلمسازی هالیوود و استودیو های بازی سازی ، برای شبیه سازی ، هنوز از همون سبک قدیمی موشن کپچر استفاده میکنن ؟؟؟! بنده خدا جیمز کامرون واسه فیلم آواتار دوربین های چند صد هزار دلاری سفارش داده بود !

حالا یه اسباب بازی 100 دلاری به همین راحتی بیاد همه این کارا رو که نیازمند صرف هزینه بسیار زیادیه ! مثل آب خوردن انجام بده ! یه مقداری جای شک و شبهه داره !

این بنده خدا کیج ام که خودش اصلا همین کاره س ! این نتال رو دیده ، بهش شک کرده ! بنده خدا که حرف بدی نزده !

حالا دوستان انقدر این قضیه رو پیچیده نکنید.یه کم صبر کنیم همه چیز مشخص میشه.داشتم به این فکر میکردم که اگه مایکرو نتونه اون چیزی که نشون دادو به ملت تحویل بده چه اتفاقی میفته؟:confused:ایا بیخیال نتال میشه؟واقعا چی میشه؟؟؟:confused:

مگه شما نظر موافق بقیه کسانی که از موشن کپجر استفاده میکنن رو دارید؟ مگه هر کس استفاده کرده مجبوره نظر بده؟ مگه نظر ندادن به معنی مخالفت با نظر ایشون ـه؟
ادبیات ایشون اتفاقا کاملا ملایم و بیطرفانه است. میتونید یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید. تنها چیزی که این وسط عزیزان رو اذیت میکنه ترکیدن حباب توهم داشتن وسیله ای با قابلیت های یک استدیو مجهز موشن کپچر در داخل خونه ( البته با ارم مایکروسافت ) هست که کیج دوست نداشت ملت خیالبافی کنند و حباب رو ترکوند.
قبلا هم یه بار گفتم.اون زمان که تازه نتال معرفی شده بود این اقا اومد گفت که همیشه کسانی هستن که دوست داشته باشن به جای استفاده از این نوع کنترلرها بیان رو صندلیشون ریلکس بشینن و مثل یه فیلم از بازی استفاده کنن(من این خبر رو تو همین بازیسنتر خوندم).بعد که move سونی اومد برگشت گفت که این برای ما یه فرصته برای اینکه ببینیم چطور میتونیم از این کنترلر در بازیمون استفاده کنیم!حالا هم که نزدیک عرضه نتال رسیده اقا شدن متخصص و میان میگن مایکرو داره بلوف میزنه! چه جالب!ایشون اصلا فن بازی در نمیاره:-".ظاهرا این وسط ما نیستیم که داریم نتال رو بزرگ میکنیم،بلکه این شمایید که دارید چیزای جدید ازش میگید!کی گفته که نتال با یه اسکن از یه اسکیت داره تبدیل به یه استودیو مجهز mc میشه؟شما میای خودت حرف میذاری تو دهن اینو و اون بعد جوابشم خودت میدی!
اگه قراره بازی ای برای اسکیت ساخته بشه به راحتی میتونن توی خود بازی یه دتابیس بزرگ از مدلهای مختلف اسکیت قرار بدن که موقع اجرای اون بازی نتال با اسکن کردن اسکیت یارو،اسکیتی مشابه یا همون رو برای بازیکن تو بازی ایجاد کنه!یا خیلی راه دیگه هم برای اینکار ممکنه که ما ازش خبر نداریم.شماها میاید مارو به فن بوئیسم متهم میکنید در حالی خودتون رو نمیبینید که چجوری دارید از این اقا حمایت محض میکنید..

فقط .... میشه به ما که این همه منتظرش بودیم .

قبلا هم یه بار گفتم.اون زمان که تازه نتال معرفی شده بود این اقا اومد گفت که همیشه کسانی هستن که دوست داشته باشن به جای استفاده از این نوع کنترلرها بیان رو صندلیشون ریلکس بشینن و مثل یه فیلم از بازی استفاده کنن(من این خبر رو تو همین بازیسنتر خوندم).

عزیز جوری این حرف رو زدی انگار دروغ گفته خیلی ها هستن نه از NATAL خوششون میاد نه از MOVE نه از WII نه از PS EYE چه ربطی داره آخه واقعا هم درست گفته . نه بیاد بگه همه عاشق این وصیله ها هستن خوب میشه ؟

بعد که move سونی اومد برگشت گفت که این برای ما یه فرصته برای اینکه ببینیم چطور میتونیم از این کنترلر در بازیمون استفاده کنیم!..

به خدا شما فقط میخوای یه چیزی گفته باشی خوب این چه ربطی به کیج داره ؟ خوب اون جا هم نگفته بود بده گفته بود همه خوششون نمیاد همین .

حالا هم که نزدیک عرضه نتال رسیده اقا شدن متخصص و میان میگن مایکرو داره بلوف میزنه! چه جالب!ایشون اصلا فن بازی در نمیاره:-".ظاهرا این وسط ما نیستیم که داریم نتال رو بزرگ میکنیم،بلکه این شمایید که دارید چیزای جدید ازش میگید!کی گفته که نتال با یه اسکن از یه اسکیت داره تبدیل به یه استودیو مجهز mc میشه؟شما میای خودت حرف میذاری تو دهن اینو و اون بعد جوابشم خودت میدی!

میگم نمیدونی واقعا نمیدونی اون چیزی که ماکروسافت نشون داد کم از یک موشن کچر 100000دلاری کم نمیاورد کیج هم گفته اون چیزی که اول نشون دادن یک چیز تخیلی بوده از اسکن حالا کو تا NATAL که این جوری میگی هنوز 9ماه مونده . بعدشم شما چرا جوش میاری مگه سهام شما به خطر افتاده ؟ اینم که شما نمیدونی بهتره یک چند بار اون تریلر E3 رو ببینی . من نمیگم دروغ بوده میگم بزرگ نمیای بوده یک جا هایش کیج هم همین رو گفته .

اگه قراره بازی ای برای اسکیت ساخته بشه به راحتی میتونن توی خود بازی یه دتابیس بزرگ از مدلهای مختلف اسکیت قرار بدن که موقع اجرای اون بازی نتال با اسکن کردن اسکیت یارو،اسکیتی مشابه یا همون رو برای بازیکن تو بازی ایجاد کنه!یا خیلی راه دیگه هم برای اینکار ممکنه که ما ازش خبر نداریم.شماها میاید مارو به فن بوئیسم متهم میکنید در حالی خودتون رو نمیبینید که چجوری دارید از این اقا حمایت محض میکنید..

عزیز ترو خدا شما برو اون تریلر رو ببین بعد بیا بگو سیخی چنده و حمایت کور کورانه بکن و نظریات خوشحال بده آخه اسکن کردن و ... چه ربطی به دیتا بیس داره نکنه اسکن میکنه که از اون دیتا بیسیه استفاده کنه اسکن میکنه که چیزی که پیش شماست رو ببره تو بازی ترو خدا چیزی نمیدونی نظر نده .

آخرین ویرایش:
اگه قراره بازی ای برای اسکیت ساخته بشه به راحتی میتونن توی خود بازی یه دتابیس بزرگ از مدلهای مختلف اسکیت قرار بدن که موقع اجرای اون بازی نتال با اسکن کردن اسکیت یارو،اسکیتی مشابه یا همون رو برای بازیکن تو بازی ایجاد کنه!

فقط همین یک جمله برای رد کردن کل استدلال های شما کافیه. اگر قراره دیتابیسی پر از اسکیت برد های مختلف داشته باشیم دیگه چه نیازی به اسکن بود چون اصلا اسکن نمیشه و فقط میگرده نزدیک ترین رو انتخاب میکنه که با حرکت دادن دست به چپ و راست میشد از بین گزینه های موجود در دیتابیس یکی رو انتخاب کرد.

ادیت :
شماها میاید مارو به فن بوئیسم متهم میکنید در حالی خودتون رو نمیبینید که چجوری دارید از این اقا حمایت محض میکنید..

من هیچ کدوم از بازیهای ایشون رو بازی نکردم که بخوام طرفدار ایشون باشم. اصولا من طرفدار چیزایی هستم که اگر نظر سنجی کنیم حتی یک درصد از یوزر های سایت اسمشون رو نشنیدن. در مورد کیج من چند بار توضیح دادم بعنوان کسی که مرزهای این تکنولوژی رو دیده و کار کرده حرفش معتبر تر از نظر ماست که حتی یکبار از نزدیک این کار و مشکلاتش رو ندیدیم چه برسه به اینکه صاحب نظر هم باشیم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or