Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

Quantic Dream قبلا در مورد علاقمندي هاش به motion control ها گفته بود و حتي به دنبال آپديتي براي پشتيباني HR از Move هستند.David Cage (يكي از موسسان QD و co-CEO ) در مورد تكنولوژي motion control مايكروسافت (Natal) مشكوك بودن خود را اعلام كرد.

xboxcom-project-natal_1243923174865.png

''من Natal را ديدم و بسيار كنجكاوم كه ببينم چه كاري مي خواهند با آن انجام دهند''. و بعد گفت:
''من در مورد اين نمايش sci-fi آنها, زياد فكر هاي خوبي نميكنم.''

او به ويدئويي كه در E3 سال گذشته پخش شد اشاره كرد. يك منتاژ از استفاده ي عام و كلي Natal براي بازي كردن هر عنواني (مثل بازي هاي racing, فوتبال, و fighting ). يك فعل و انفعال متقابل با Xbox 360 و تنها استفاده از حركات دست و صدا.اما تظاهر و بلوفي بيش نبوده كه به نظر كيج شاكي تر از همه است.

169975-skateboard.jpg

كيج گفت چشم هايم 4 تا شد وقتي ديدم: ''وقتي كه يه بچه با يك اسكيت بورد اومد و يك اشعه ي ليزر ان اسكيت بورد را اسكن كرد و بعد ما ان اسكيت بورد رو در بازي ديديم'' .او توضيح داد كه توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''

او اضافه كرد: ''من فكر ميكنم كه يه كم دروغ هم در آن چاشني كار شده.چون اجازه ميده ملت در مورد ديدن آن چيزي فكر بكنند كه حتي به آن نزديك هم نشده اند.''

در سيزدهم June در E3 ما آخرين نقشه ها و برنامه ريزي هاي مايكروسافت را در مورد Project Natal ميبينيم.

آخرین ویرایش:
نتا نمیتونه اون طرح رو اسکن کنه و نمیکنه .اگه به ویدئو دقت میکردی پسره بعد از اسکن خود اسکیت بورد واسه اون یک طرح انتخاب میکنه.

پس یک سؤال! الان اون پسره چرا اسکیتش رو گرفت جلوی نتال ؟
و اینکه اگر نمی تونه اسکن کنه پس اون اسکیت چه نقشی رو اون وسط ایفا میکرد!
وقتی طرح توی بازی هست، دیگه چه نیازی به اسکن کردن بود؟ نتیجه میگیریم که نتال طرح رو اسکن کرده و توی بازی کنار اسکیت های دیگه رفته!
و فکر کنم منظور کیج هم این بوده که چجوری زیر انگشتای پسره اسکن شده؟

اون لیزر هم برای این بود که تو تریلر نشون بدند که یعنی اسکیت اسکن شد! وگرنه هر کسی میفهمه که اون واقعی نیست! و مطمئنا گیر کیج به این نیست!

اگه توقع تو از نتال اینکه در حد یک استدیو انیمشن سازی برات دیتا کپچر کنه قطعاً جواب منفی هست .
خوب عزیز من بحث سر اون ویدیویی هست که نشون داده شده و این آقا هم که خودشون این کاره اس داره میگه اون چیزی که تو ویدیو نشون داده شده از حد همچین استدیو هایی هم فراتر رفته یا در اون حده.
یاداوری حرف کیج:
توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''
حالا اگه یه زمانی Natal دقیقا اون کارایی که توی اون ویدیو نشون داده شد رو نتونه انجام بده حرفای کیج درست در اومده.
هر چند تا اومدن نتال نمیشه نظر قطعی داد ولی اینکه بیای بگی همش دروغ:evil: بوده هم منطقی نیست
در ضمن فکر نکنم کسی اینجا حرف از دروغ بودن زده باشه.یه عده این آخر های تاپیک دوست داشتن بحث رو بکشونن به اون سو و....بحث سر ویدیو هست و کسی هم از او فراتر نرفته.

حالا بحث KZ2 و عشق سونی به چشم ابروی مشتری ها و این وسط اظهارات کسایی که تا حالا دستشون به یه هویه نخورده از هر وسیله ای فقط دنبال دکمه پاور میگردن و تا حالا یه Manual نخوندن،رابطه اندازه دماغ به فهم درک افراد.... زیاد جدی نگیرید! ظاهرا روح سرگردان "خسته و تنها" دوباره به یک دو تا کاربر دمیده شده.این وسط بیچاره کاربر هایی که مجبورند وقت صرف کنند تا جلوی اظهارت خوشحال یه عده افراد گرفته بشه هر چند گل لگد میکنند.

آخرین ویرایش:
قبلش بگم که این ها همش نظرات شخصی منه .

پس یک سؤال! الان اون پسره چرا اسکیتش رو گرفت جلوی نتال ؟
و اینکه اگر نمی تونه اسکن کنه پس اون اسکیت چه نقشی رو اون وسط ایفا میکرد!

من که عرض کردن خدمتتون . با نتال میشه اشیای خارجی رو به ایکس باکس شناسوند و در بازی ازش استفاده مرد .
اون پسر اسکیت خودش رو اسکن کرد . به نظر من حتی می تونست یه تیکه چوب رو هم به عنوان اسکیت شناسوند .

وقتی طرح توی بازی هست، دیگه چه نیازی به اسکن کردن بود؟ نتیجه میگیریم که نتال طرح رو اسکن کرده و توی بازی کنار اسکیت های دیگه رفته!
اسکن کردن برای وارد کردن خود اسکیت بورد بود . نه تکسچرش .

و فکر کنم منظور کیج هم این بوده که چجوری زیر انگشتای پسره اسکن شده؟

اون لیزر هم برای این بود که تو تریلر نشون بدند که یعنی اسکیت اسکن شد! وگرنه هر کسی میفهمه که اون واقعی نیست! و مطمئنا گیر کیج به این نیست!

حتی اگر مسائله بافت زیر انگشت های تکسچر هم باشه خوب این که درکش راحت تر بوده .(مایکرو هدفش از اون بخش نشون دادن این نبود که میشه بافت زیر انگشت ها رو هم اسکن کرد . هدفش همونی بود که منو شما قبول داریم .اسکن خود اسکیت )

خوب عزیز من بحث سر اون ویدیویی هست که نشون داده شده و این آقا هم که خودشون این کاره اس داره میگه اون چیزی که تو ویدیو نشون داده شده از حد همچین استدیو هایی هم فراتر رفته یا در اون حده.
یاداوری حرف کیج:
حالا اگه یه زمانی Natal دقیقا اون کارایی که توی اون ویدیو نشون داده شد رو نتونه انجام بده حرفای کیج درست در اومده.

شما یا استیدیو ها رو دست کم گرفتین و یا اینکه پردازش حرکات تعریف شده بازیکن رو کاری سخت . نمی خوام بگم که این کاره خیلی ساده ای هستش و هر ککمپانی می تونه بسازه نه . ولی باور نتال اونقدر ها هم دشوار نیست .
بازم میگم همون قدری که کیج تو صنعت هست پیتر مولینکس و .......... هم توی صنعت بازی سازی هستند . به یاد بیارید اظهارات مولینکس رو .

در ضمن فکر نکنم کسی اینجا حرف از دروغ بودن زده باشه.یه عده این آخر های تاپیک دوست داشتن بحث رو بکشونن به اون سو و....بحث سر ویدیو هست و کسی هم از او فراتر نرفته.

نه من منظورم اصلاً بچه ها نیستن .تیتر تاپیک رو بخون

Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

یه جمله رو به هزار شکل میشه گفت که همشون هم یک معنی رو می دن اما برداشت ها از این جملات میتونه 180 درجه متفاوت باشه .
فکر میکنم این اتفاق در مورد حرف کیج هم افتاده . حالا چه عمداً چه سهواً کیج حرفاشو اینطوری زده .

خوب شما که خدا رو شکر تریلر رو دیدید!
خوب اسکیت رو شناسوند که چی بشه؟ همین جوری؟
آخه تو بازی که از اسکیت استفاده نکرد! از طرحش استفاده کرد! و حالا این یعنی چجوری زیر انگشتا رو اسکن کرد؟ :d
(رفتیم سر خونه ی اول! تمام بحث های آینده ای که احتمالا پیش میاد الان وجود داره! )

Gamepro gave a perfect score praising graphics technology and multiplayer depth.

In their review, Edge gave Killzone 2 a 7/10, praising the online multiplayer, attention to detail, "unparalleled graphics" and the pacing of the single-player campaign, but included criticism of the game's use of "gameplay clichés" and its weak storyline and characters.

GameSpot did not review the game until after its release so that they could experience its online multiplayer features in more depth. Reviewer Kevin VanOrd gave Killzone 2 a 9/10 saying: "Killzone 2 boasts amazing visuals, an intense campaign, and extraordinary online play that will keep you coming back for more." but described the game's story and characters as "forgettable" and said that the motion controls seemed "tacked-on".

--

هی ما میایم چیزی نگیم نمیشه. به اعتراف اکثریت غریب به اتفاق منتقدین KZ2 بهتر از Tech-Demo معروف بوده. همشون به گرافیک فوق العاده بازی اعتراف کردن. پس خواهش میکنم از سر معده حرف نزنید.

در مورد 4D هم که اصلا بحث مسخره ایه که مطرح میکنید شما اصلا نفهمیدین منظور اون بابا از 4th Dimension چی بوده از رو شکم حرف میزنید. منظورش این بوده که با قدرت پردازش سل میشه بازی هایی ساخت که جنبه های صرفا بصری نداشته باشه اما قابل احساس باشه. مثل درختی که زندست و در 4 فصل سال دچار تغییرات بشه (این عین حرف اون نیست، تفسیر حرف اون برای فهمایش بهتره)، برای مثال در بهار شکوفه بده، تابستان میوه بده، پاییز شروع کنه به برگ ریختن و تو زمستان هم خشک شه و دوباره این روند تکرار شه.

باز یه بنده خدایی که معلوم نیست تو کدوم غار خوابیده بوده میاد اینجا عکس جذاب میگذاره تا ما بهش بخندیم. هر هر هر... خندیدیم...
شما فکر کنم بدونی من طرفدار کدوم کنسول هستم اما وجدانا اون دمو سال 2005حتی برای نسل بعد به نظرم هم امکان دسترسی براش وجود نداره چه برسه توی این نسل.مقدار بافت ها نور پردازی خیلی فوق العاده بود شما توی kz2 واقعا چنین ګرافیکی رو دیدی؟من یه عکس از game spot ګذاشتم برای مقایسه)

928377_20050516_790screen003.jpg

البته این یه دموی cg هست و نباید با بازی اصلی مقایسه بشه.

من شخصا از تمام دوستانی که سهامشون تو مایکروسافت بخاطر این اظهار نظر کیج پایین اومد و همینطور کسایی که همون روز اول جلو در مغازه ها برای ناتال صف خواهند کشید عذر خواهی می کنم :دی
پ.ن : واقعا جای سرور داره که این تاپیک به بحث در مورد kz 2 کشیده شده :دی

من یه مقاله ای در مورد نتال اون موقع که تازه رونمائی شده بود میخوندم که تو اونجا اشاره شده که تو تکنولوژی نتال اغراق شده بود و اگه واقعا اون موقع به همچین تکنولوژی دست پیدا کرده بودند میتونستند همه اون کارهائی رو که میشه با نتال انجام داد به صورت زنده انجام میدادند نه تو یه ویدئو از قبل تهیه شده
البته این بگم که من اصلا اون ویدئو رو ندیدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or