Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

Quantic Dream قبلا در مورد علاقمندي هاش به motion control ها گفته بود و حتي به دنبال آپديتي براي پشتيباني HR از Move هستند.David Cage (يكي از موسسان QD و co-CEO ) در مورد تكنولوژي motion control مايكروسافت (Natal) مشكوك بودن خود را اعلام كرد.

xboxcom-project-natal_1243923174865.png

''من Natal را ديدم و بسيار كنجكاوم كه ببينم چه كاري مي خواهند با آن انجام دهند''. و بعد گفت:
''من در مورد اين نمايش sci-fi آنها, زياد فكر هاي خوبي نميكنم.''

او به ويدئويي كه در E3 سال گذشته پخش شد اشاره كرد. يك منتاژ از استفاده ي عام و كلي Natal براي بازي كردن هر عنواني (مثل بازي هاي racing, فوتبال, و fighting ). يك فعل و انفعال متقابل با Xbox 360 و تنها استفاده از حركات دست و صدا.اما تظاهر و بلوفي بيش نبوده كه به نظر كيج شاكي تر از همه است.

169975-skateboard.jpg

كيج گفت چشم هايم 4 تا شد وقتي ديدم: ''وقتي كه يه بچه با يك اسكيت بورد اومد و يك اشعه ي ليزر ان اسكيت بورد را اسكن كرد و بعد ما ان اسكيت بورد رو در بازي ديديم'' .او توضيح داد كه توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''

او اضافه كرد: ''من فكر ميكنم كه يه كم دروغ هم در آن چاشني كار شده.چون اجازه ميده ملت در مورد ديدن آن چيزي فكر بكنند كه حتي به آن نزديك هم نشده اند.''

در سيزدهم June در E3 ما آخرين نقشه ها و برنامه ريزي هاي مايكروسافت را در مورد Project Natal ميبينيم.

آخرین ویرایش:
Gamepro gave a perfect score praising graphics technology and multiplayer depth.

In their review, Edge gave Killzone 2 a 7/10, praising the online multiplayer, attention to detail, "unparalleled graphics" and the pacing of the single-player campaign, but included criticism of the game's use of "gameplay clichés" and its weak storyline and characters.

GameSpot did not review the game until after its release so that they could experience its online multiplayer features in more depth. Reviewer Kevin VanOrd gave Killzone 2 a 9/10 saying: "Killzone 2 boasts amazing visuals, an intense campaign, and extraordinary online play that will keep you coming back for more." but described the game's story and characters as "forgettable" and said that the motion controls seemed "tacked-on".

--

هی ما میایم چیزی نگیم نمیشه. به اعتراف اکثریت غریب به اتفاق منتقدین KZ2 بهتر از Tech-Demo معروف بوده. همشون به گرافیک فوق العاده بازی اعتراف کردن. پس خواهش میکنم از سر معده حرف نزنید.

در مورد 4D هم که اصلا بحث مسخره ایه که مطرح میکنید شما اصلا نفهمیدین منظور اون بابا از 4th Dimension چی بوده از رو شکم حرف میزنید. منظورش این بوده که با قدرت پردازش سل میشه بازی هایی ساخت که جنبه های صرفا بصری نداشته باشه اما قابل احساس باشه. مثل درختی که زندست و در 4 فصل سال دچار تغییرات بشه (این عین حرف اون نیست، تفسیر حرف اون برای فهمایش بهتره)، برای مثال در بهار شکوفه بده، تابستان میوه بده، پاییز شروع کنه به برگ ریختن و تو زمستان هم خشک شه و دوباره این روند تکرار شه.

باز یه بنده خدایی که معلوم نیست تو کدوم غار خوابیده بوده میاد اینجا عکس جذاب میگذاره تا ما بهش بخندیم. هر هر هر... خندیدیم...
وقتی یک مدیر میاد و اینجوری از سر تعصب با کاربرای عادی صحبت میکنه انتظار دیگه ای از بقیه کاربرا نمیره ! اخه این چه طرز صحبت کردنه ؟؟؟ من تو همه پست هام از کلمه شما برای ادای احترام صحبت میکنم و بعد حنابعالی با این لحن صحبت میکنید ؟؟؟

به این مکان میگند فروم نه زندان اوین یا بازداشتگاه که هر چی بگند بگی چشم ! این اخرین پست من توی این تاپیک بود

وقتی یک مدیر میاد و اینجوری از سر تعصب با کاربرای عادی صحبت میکنه انتظار دیگه ای از بقیه کاربرا نمیره ! اخه این چه طرز صحبت کردنه ؟؟؟ من تو همه پست هام از کلمه شما برای ادای احترام صحبت میکنم و بعد حنابعالی با این لحن صحبت میکنید ؟؟؟

به این مکان میگند فروم نه زندان اوین یا بازداشتگاه که هر چی بگند بگی چشم ! این اخرین پست من توی این تاپیک بود

خیلی ناراحت شدم، صحبت های تاثیر گذار شما باعث شد من به یاس فلسفی پیشرفته یا Advanced Philosophical Despair دچار شم. واقعا باعث ناراحتی من شد که شما دیگه تو این تاپیک پست نمیدی. تورو خدا بیا پست بده، تورو قرآن بیا پست بده، تورو به روح ممد بزرگ قسم بیا پست بده...

يکمی مديرا بهتر حرف بزنيد بهتره ها!!!!!

ببخشید اینجا باب شده هرکی هرچی دلش میخواد میگه بعدم اشوه خرکی میاد و کلاس میگذاره میگه دیگه پست نمیدم وقتی جوابش رو میدی. خب نده به کل فروم این لطف رو میکنه که از صحبت های گهربارشون محروم بمونیم.

هرکسی بدون استناد به هیچ چیزی و فقط از روی هوا حرف میزنه و دلش میخواد که جواب خوب هم دریافت کنه. شرمنده من نمیتونم نسبت به این اشخاص که کاملا شناخته شده و در رادار هم هستن چیزی نگم. بقول معروف من اصلا چیز نیستم به این مساله دلم راضی نیست...

What can I say, I'm a mean person...

ببخشید اینجا باب شده هرکی هرچی دلش میخواد میگه بعدم اشوه خرکی میاد و کلاس میگذاره میگه دیگه پست نمیدم وقتی جوابش رو میدی. خب نده به کل فروم این لطف رو میکنه که از صحبت های گهربارشون محروم بمونیم.

هرکسی بدون استناد به هیچ چیزی و فقط از روی هوا حرف میزنه و دلش میخواد که جواب خوب هم دریافت کنه. شرمنده من نمیتونم نسبت به این اشخاص که کاملا شناخته شده و در رادار هم هستن چیزی نگم. بقول معروف من اصلا چیز نیستم به این مساله دلم راضی نیست...

What can I say, I'm a mean person...

بازم هر کسی شخصيتی داره درست نيست.

گاهی آدم با کلمات بازی کنه تأثير بيشتری داره.;)

مجتبی در مورد 4D گرافیک مدیر سایت درست میگه
4D, from a developer’s point of view, is is the progression of Life in time. It is where every tangible object in your game is living and constantly changing. As a result, change becomes an integral part of 4D graphics.
تو همون لینکی که دادی بود(هر چند همین هم خالی بستند:دی)

در کل Hype شامل همشون میشه!اون دمو ها هم چون زنده نبود -هرکی اون مراسم E3 رو دیده بود میفهمید!!!

-SONY هم کلا وعده وعید پوچ زیاد داده!بطور مثال- همون KZ که بعد از 4-5 سال بهش رسید!(در حالی که قبلش Crysisبدون ادعا از قبل بود)
-پارسال هم معلوم نشد ،چی شد -ییهو از خودشون موشن کنترلر در اوردن!درحالی که قرار بود 3-4 ماه بعد عرضه بشه!نشد!(MS همون پارسال هیچی نگفت-بعده ها هم که در اومد معلوم شد امسال میاد)
-سر همین Lair هم که داستان داره!
-PSN قسمتیش پولی شد!(باقیشم coming soon )

-

-در کل همه وعده وعید میدن!عقل ادمه که باید قبول کنه،منتها یکسری از دم بی عقلی هی میان میگن همه چیز دروغه مشکل خودشونه!چون غیر از یک جامعه ی فن بوی ها کسی همچین حرفی نمیزنه!
لازم به ذکره که وقتی همه توهین میکنن،منم بیام بگم اون مرتیکه دماغ گنده:cheesygri(خدایا مارو ببخش)
کلا خیلی تابلو فن بوی بازی از خودش دراورده!

- میدونم خیلی سر سوختن کنسولشون ازش عقده مند شدن،و الان به اسم اورجینال خر ،فکر میکنن شخصیت های بزرگی شدند(البته نوع خرید و فروشون هم جالبه=سمساری)
منتها شما قبول نمیکنید به ما هیچ ربطی نداره!صلاح مغز خویش .... دانند;)

بزنید بکشید همو ببینید اخر کدومشون این نسل رو فتح میکنه و در نهایت چی گیر شما میاد!

این جمله کوجیما رو برای بعضی ها میزارم!
Kojima said we are going to see the same sort of revolution of going from 2D games to 3D games with the move to Natal
الان اینکه KZ2 بعد از 5 سال بهش رسید وعده وعیده پوچه؟؟؟ بالاخره رسید!
5سال پیش عمرا همچین چیزی -حتی نزدیک بهش هم نبود!خوب AW رو هم بعد 5 سال ما اینطوری دیدیم!
من منظورم این نبود که گناه کرده و ....:دی
منظورم من این بود اونجا که تو بازه زمانی زیاد میتونن به فوق العاده ها دست پیدا کنند!
مطمئنن همین نتال رو اگه 5-6 سال روش زمان میزاشتن به معنال واقعی کلمه عالی میشد!

PSN هم فعلا که چیزیش پولی نشده! و گفتند قسمت بازیشم نمیشه وقتی شد شما بیا گیر الکی بده! اون قسمتی هم که قرار بود پولی بشه هنوز که نشده! و گفتند این چیزایی که فعلا هست بعدا هم خواهد بود، اون یکسری امکانات جدید هست که پولی میشه!
اون زمون که اومد اصلا چیزی در مورد پول توش نبود!ولی الان میبینیم که هست میتونید صحبت های قدیم رو مرور کنید!
(البته من بدم نمیاد پولی شه،من یکی که حاضرم برای چیز بهتر پول هم بدم)

-------
این MOVE هم از قبل تو پیش بینی ها و شایعات بود که SONY قراره یک کنترلر جدید معرفی کنه!
میشه لینک این شایعات رو بدید!!!
10001 مدل چیز Fake برای هر دو کنسول در اوردن!حتی من یک چیز Fake دیدم برای XBOX که خیلی شبیه همین Move ّبود:دی(البته خیلی قبلتر بود،یارو بهش الهام شده بوده:دی)
ولی شایعات دور کنترلر MُS بود!حتی عکسی که ازش بیرون اومده بود هم خودش بود!ولی اطلاعاتی که دربارش بود در حد همون موشن کنترلر بود و یک عکس!
درباره سونی ما چیزی ندیدیم(همین الانم مطمئنم که یک شبه به ذهنشون خطور کرده بیان تو E3-09 نشون بدن!از نمایشش هم معلوم بود!)

اصلا این وعیده های پوچ شما خیلی جالبه! :biggrin1:
در کل برای فن بوی ها =(کبلا مُرادوو ها)همه چیز جالبه!

آخرین ویرایش:
الان اینکه KZ2 بعد از 5 سال بهش رسید وعده وعیده پوچه؟؟؟ بالاخره رسید!
PSN هم فعلا که چیزیش پولی نشده! و گفتند قسمت بازیشم نمیشه وقتی شد شما بیا گیر الکی بده! اون قسمتی هم که قرار بود پولی بشه هنوز که نشده! و گفتند این چیزایی که فعلا هست بعدا هم خواهد بود، اون یکسری امکانات جدید هست که پولی میشه!
این MOVE هم از قبل تو پیش بینی ها و شایعات بود که SONY قراره یک کنترلر جدید معرفی کنه!

اصلا این وعیده های پوچ شما خیلی جالبه! :d

خب دوتا ویدئوی جدید از ناتال اومده . ببینید بد نیست خیلی چیزها را از جمله تاخیری که بعضی ها ازش میگند را داره نقص میکنه .

http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=238881
اولین ویدئو ،نشون داد که دو نفر رو هم میتونه شناسایی کنه!-تاخیر رو داشت!چند بار عقب جلو کردم! -ولی تا موقع عرضه باید صبر کرد!ببینیم اونجا چی میشه دید

اینم ببینید-اونایی که نمیتونم ویدئو رو ببینن

ممنون

آخرین ویرایش:
پس از گشت و گزار های زیاد :d دو تا تاپیک پیدا کردم که پیش بینی می کردند سونی چنین چیزی رو معرفی کنه!
Motion-Sensing Controller برای PS3

یکی دیگه هم برو تو بخش E3 آخرین تاپیک موجود IGN چنین پیش بینی کرده! :d

فقط یک چیزی در مورد KZ2 ، شما گفتید این وعیده ی پوچ بوده، وقتی بهش میشه گفت وعیده ی پوچ که اونجوری نمی بود! حالا که هست پس پوچ نیست! :d دیگه چقدر وقت گزشته و اینا ما کاری نداریم! تو همون E3 2005 نگفته بودند که ما بازی رو فردا با همین گرافیک منتشر می کنیم، گفته بودند در حال ساخت می باشد و این جور چیزا :d

اون قضیه PSN هم بزار عملی بشه بعد :d هر وقت اومد بازی کردن رو پولی کرد اون موقع هرچقدر می خوای گیر بدید :d

جونم در اومد تا اون تاپیک در مورد کنترلر جدید برای PS3 پیدا کردم!!! تو صفحه ی 43ـم بخش اخبار بود :d

آخرین ویرایش:
در سال 2007 بود فکر کنم و گفته شده توسط جناب Kutaragi

لینک های زیادی در دسترس نیست ! ولی این یه لینک http://www.psu.com/4D-Graphics--A-reality-only-for-PlayStation-3-Feature--a1063-p0.php

اینم یه عکس خنده دار
kutaragi4d.jpg

اینم یه دروغ گنده تر : اجرای بازی ها بر روی PS3 با فریم 120 lol

http://www.gamespot.com/news/6136786.html

من اون قسمت قرمزی که میگی رو به سخره گرفتم حالا شما متوجه نشدی مشکل من نیست ! اونا هم اسم های یک کنترل هستش نه مختلف !
درباره لینکایی که دادی که هیچی چون فکر کنم فقط تیتر خبر رو دیدی اصلا نخوندی ببینی چی گفته اگرم خوندی نفهمیدی
wii mote اسم کدوم کنترلر سونیه؟
============
شما یه جوری میگی هایپ داشته انگار کلش دروغ بوده! قرار نیست که دیگه این وسط از آب گل آلود ماهی بگیرید.
با توجه به توضیحات بسیار خوبی که آقا کوروش دادن ولی من معتقدم نمیشه حالا چون یه نفر اومد این حرفو زد دیگه بگیم کلش هایپ و دروغ و از این حرفا بوده. (که به طور کلی خوب این چیزا به مایکرو نسبت داده میشه.:))
من نمیدونم چطوری بگم؟شما بگو من چطوری بگم؟چطوری بگم هایپ معنی اینکه همش دروغ بودرو نمیده؟هایپ به معنای بزرگنماییه و این یعنی اصلا بیخیال منصرف شدم
======
خب دوتا ویدئوی جدید از ناتال اومده . ببینید بد نیست خیلی چیزها را از جمله تاخیری که بعضی ها ازش میگند را داره نقص میکنه .

http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=238881
اصلا بحث بحث تاخیر نیست کسیم از تاخیر حرف نزد
=========
واقعا به این نتیجه رسیدم که بحث بی فایدس

-PSN قسمتیش پولی شد!(باقیشم coming soon )

با نوستراداموس یا دیوید پچر نسبتی داری؟:)

منظورم من این بود اونجا که تو بازه زمانی زیاد میتونن به فوق العاده ها دست پیدا کنند!
مطمئنن همین نتال رو اگه 5-6 سال روش زمان میزاشتن به معنال واقعی کلمه عالی میشد!

اوّل اينکه اون بازی تجربه اولشون بود روی ps3 و ساخت انگينش 2 سال طول کشيده!

دوم هم اينکه sony به مشتری احترام ميزاره يعنی رو يه چيزی زياد کار ميکنه تا کيفيتش بالا بره يکم دير تر پول بدست ميآره ولی جنس بنجل تحويل نميده! بر عکس مايکرو

من نمیدونم چطوری بگم؟شما بگو من چطوری بگم؟چطوری بگم هایپ معنی اینکه همش دروغ بودرو نمیده؟هایپ به معنای بزرگنماییه و این یعنی اصلا بیخیال منصرف شدم
بله خودم میدونم یعنی بزرگنمایی! من نگفتم معنیش با دروغ یکیه. اگه به حرفم دقت کرده باشید بین هایپ و دروغ "و" گذاشتم، این یعنی اینکه معنی هاشون یکی نیست.
حالا چون یه نفر اومد این حرفو زد دیگه بگیم کلش هایپ و دروغ و از این حرفا بوده.
...

چقدر جالب! همین شما و کاربر spore نبودید که تو تاپیک بقلی دعوا میکردید؟ پست های پاک شده رو هم میشه خوند، بله...

دلیل میشه یه نفر بیاد به شخصیت یکی دیگه توهین کنه؟؟؟؟؟

الان من به شما بگم غار نشین خوشت میاد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or