Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

Quantic Dream قبلا در مورد علاقمندي هاش به motion control ها گفته بود و حتي به دنبال آپديتي براي پشتيباني HR از Move هستند.David Cage (يكي از موسسان QD و co-CEO ) در مورد تكنولوژي motion control مايكروسافت (Natal) مشكوك بودن خود را اعلام كرد.

xboxcom-project-natal_1243923174865.png

''من Natal را ديدم و بسيار كنجكاوم كه ببينم چه كاري مي خواهند با آن انجام دهند''. و بعد گفت:
''من در مورد اين نمايش sci-fi آنها, زياد فكر هاي خوبي نميكنم.''

او به ويدئويي كه در E3 سال گذشته پخش شد اشاره كرد. يك منتاژ از استفاده ي عام و كلي Natal براي بازي كردن هر عنواني (مثل بازي هاي racing, فوتبال, و fighting ). يك فعل و انفعال متقابل با Xbox 360 و تنها استفاده از حركات دست و صدا.اما تظاهر و بلوفي بيش نبوده كه به نظر كيج شاكي تر از همه است.

169975-skateboard.jpg

كيج گفت چشم هايم 4 تا شد وقتي ديدم: ''وقتي كه يه بچه با يك اسكيت بورد اومد و يك اشعه ي ليزر ان اسكيت بورد را اسكن كرد و بعد ما ان اسكيت بورد رو در بازي ديديم'' .او توضيح داد كه توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''

او اضافه كرد: ''من فكر ميكنم كه يه كم دروغ هم در آن چاشني كار شده.چون اجازه ميده ملت در مورد ديدن آن چيزي فكر بكنند كه حتي به آن نزديك هم نشده اند.''

در سيزدهم June در E3 ما آخرين نقشه ها و برنامه ريزي هاي مايكروسافت را در مورد Project Natal ميبينيم.

آخرین ویرایش:
اگر اين اظهار نظرات پايه ي علمي داشت يعني اگر نظر كارشناسانه بود (به قول شما كه ميگيد استاد ,استاد موشن كپچر هست كه بيراه هم نميگيد) ميتونست با مثال زدن بعضي تكنيك ها و غير ممكن بودن اونها براي يك به اصطلاح دوربين 100 دلاري ,همه رو متقاعد كنه.

دوست عزیز شما اگه از تکنیک ها مثال میخوای نیازی به زحمت دادن به دیوید کیج نیست. من که یک ادم معمولی هستم تو پستهای قبلی نوشتم قبلا سنسور وصل میکردن به نقاطی که قرار بود حرکت کنه و اخیرا از مارکر ( نشانگر ) استفاده میکنند . در صورتی که جلوی natal بدون هیچ وسیله ای می ایستیم و قراره مثل اون تیزرها یهو اسکن کنه و حرکات و مفصل ها رو هم شبیه سازی کنه که بسادگی میشه نتیجه گرفت غیر ممکنه.
کلا کسی نمیگه وجود natal غیر ممکنه یا کسی منکر ارزشهای این وسیله نیست فقط یک کسی که حداقل در دنیای گیم بیشتر از بقیه از موشن کپچر استفاده کرده میگه در سطح اون تیزر ها غیر ممکنه. فعلا با تکنولوژی که الان دراختیار هست اجرای اون تیزر ها حتی در سطح استدیو های چند میلیون دلاری هم نیست چون در اون استدیو ها برای حرکات و مفاصل از سنسور یا مارکر استفاده میکنند و من شخصا ندیدم کسی بره جلوی دوربینهای استدیو های مجهز و فلان حرکت رو انجام بده و اون حرکت عینا انتقال پیدا کنه. حتی اگر اخیرا به این تکنولوژی رسیده باشن یعنی عدم استفاده از هیچ وسیله جانبی غیر از دوربین (که من همیچین چیزی ندیدم ) خلاصه کردن اون به این سرعت در یک اسباب بازی غیر ممکنه. اونم اسباب بازی که حتی قراره پردازشش رو از خود کنسول بگیره.

خلاصه کل حرفها: انتظاراتتون رو از این وسیله کمتر کنید قراره وسیله جالبی باشه ولی فقط یخورده پیشرفته تر از eyetoy نه اینکه هرکاری جلوش انجام دادین عینا براتون اسکن کنه و انتقال بده.

دوست عزیز شما اگه از تکنیک ها مثال میخوای نیازی به زحمت دادن به دیوید کیج نیست. من که یک ادم معمولی هستم تو پستهای قبلی نوشتم قبلا سنسور وصل میکردن به نقاطی که قرار بود حرکت کنه و اخیرا از مارکر ( نشانگر ) استفاده میکنند . در صورتی که جلوی natal بدون هیچ وسیله ای می ایستیم و قراره مثل اون تیزرها یهو اسکن کنه و حرکات و مفصل ها رو هم شبیه سازی کنه که بسادگی میشه نتیجه گرفت غیر ممکنه.
کلا کسی نمیگه وجود natal غیر ممکنه یا کسی منکر ارزشهای این وسیله نیست فقط یک کسی که حداقل در دنیای گیم بیشتر از بقیه از موشن کپچر استفاده کرده میگه در سطح اون تیزر ها غیر ممکنه. فعلا با تکنولوژی که الان دراختیار هست اجرای اون تیزر ها حتی در سطح استدیو های چند میلیون دلاری هم نیست چون در اون استدیو ها برای حرکات و مفاصل از سنسور یا مارکر استفاده میکنند و من شخصا ندیدم کسی بره جلوی دوربینهای استدیو های مجهز و فلان حرکت رو انجام بده و اون حرکت عینا انتقال پیدا کنه. حتی اگر اخیرا به این تکنولوژی رسیده باشن یعنی عدم استفاده از هیچ وسیله جانبی غیر از دوربین (که من همیچین چیزی ندیدم ) خلاصه کردن اون به این سرعت در یک اسباب بازی غیر ممکنه. اونم اسباب بازی که حتی قراره پردازشش رو از خود کنسول بگیره.

خلاصه کل حرفها: انتظاراتتون رو از این وسیله کمتر کنید قراره وسیله جالبی باشه ولی فقط یخورده پیشرفته تر از eyetoy نه اینکه هرکاری جلوش انجام دادین عینا براتون اسکن کنه و انتقال بده.

هر چيزي بايد از يه جايي شروع بشه.براي مثال حتي خيلي از سازنده هاي بازي هاي 2D فكر بازي هاي 3D رو نميكردن.در ضمن انتقال حركات كه با eyetoy هم امكان پذير بود (البته به صورت محدود و در 2 بعد).

من به شخصه انتظاري از اين دستگاه ندارم. (اصلا قصد خريدشم ندارم مگه اينكه ديگه واقعا خود چيزي باشه كه ...)من فقط روي صحبت هام به اظهار نظرات اين استاد نه طرفداري از كس يه چيز خاصي ....

ماشاالله!چه میکنه این تاپیک.:biggrin1:
خداییش این تاپیک پست دادن داره!تقریبا هر کی رو که میشناختم یا نمیشناختم این تو دیدم.:biggrin1:
باید بگم منم همون روز اول که ناتال معرفی شد مثل همه کفم برید.دقیقا مثل همون روزی که wii با اون دسته های عجیب غریبش معرفی شد که البته به خاطره عجیب و فوق العاده بودنشون بود. ولی میدونین چیه wii اومدو کولاک کرد چون اولا این کار کاملا شدنی بود (منظورم استفاده جالب از دسته هاش بود) و دوما مردم میدونستن وقتی که wii لانچ میشه با چی طرفن.یعنی اصلا معلوم نیست این ناتال قراره چی باشه! یکی میگه همه چی میشه باهاش بازی کرد (که توی اون دموی کذایی E3 این طوری بود) یکیم میگه فعلا فقط یه سری بازی محدود باهاش لانچ میشه.بعد اینجا یه سری خوشحال میگن تکن با ناتال چه حالی میده!هنوز معلوم نیست قیمت این دستگاه چنده بعد باز یه سری خوشحالتر میگن وقتی بیاد بازارو میترکونه و ... پس بهتره توقعتونو کنترل کنین تا بعدا شرمنده خودتون نشین.
حالا کیجم مگه چی گفته که شما بهم پریدین.داره میگه اره منم اولش خیلی مشتاق بودم ببینم natal چیه ولی وقتی دیدم اون چیزی نبود که میگفتن.نمیگه چرته یا بدردنخور(که اتفاقا خیلی هم جالبه) ولی نه اونطوری که رونمایی شد.ولی یادمون باشه wii موفق شد چون هرچی ازش انتظار میرفت برآورده کرد!

دقیقا...
بهنظر منم شاید اگه انقدر سطح انتظارات از natal بالا نبود این بحث ها هم نبود
ولی با اون همه تعریف و نمایش های مختلف همه انتظار یه چیز فوق خفن از مایکرو دارن
که اگه براورده نشه واقعا ضرر میکنه و اعتبارشم از دست میره....:)

همه ما میدونیم که موشن کپچر واقعا هزینه بره و یه استدیو خیلی بزرگ برای این کار میخواد نمونه فیلمش رو هم میتونید توی Dante inferno ببینید که واقعا چه زحمتی داره برای موشن کپچر کردن حرکات یک بچه ! ولی موضوع بحث اینجاست که نتال به نظرم هیچ ربطی به موشن کپچر اونجوری نداره و از یه سیستم شاید خیلی ساده تر استفاده میکنه ! حتما یک چیزی هست که مایکروسافت اومده و اینقدر روش مانور داده ! این بحث ها همیشه بوده یادمه اون اولایی که wii اومده بود همه میگفتند شکست میخوره ..... ولی دیدیم بر عکس پرفروش ترین کنسول نسل حاظر شد ! پس همیشه زود قضاوت نکنید

بنابراین نتیجه میگیریم توی E3 اون خانومی که اومد و بازی کرد یک ویدیو از پیش ساخته شده رو جلوی خودش قرار داد و به صورت زنده اجرا کرد دیگه؟

شما یه سری به سینمای حرفه ای بزن و پشت صحنه فیلم کینگ کونگ رو ببین بعد دوباره بیا اینجا.ببین اون بازیگر زنش چطور فقط جلوی یکی دو دوربین یکسری حرکات ساده رو انجام میده و بعد ایشون بدون نیاز به هیچ موشن کپچری توی کامپیوتر کاملا شبیه سازی میشه (با تمامی حرکات)و بعد توی فیلم ازش استفاده میکنن!

الان یه سوال فنی برای من پیش اومد:

چرا استاد کیج به بخش صحبت با مایلو نتونستن هیچ ایرادی بگیرن؟!:):smile:

برای اينکه هر آدم کوری ميفهمه fake هست ديگه!:)

همه ما میدونیم که موشن کپچر واقعا هزینه بره و یه استدیو خیلی بزرگ برای این کار میخواد نمونه فیلمش رو هم میتونید توی Dante inferno ببینید که واقعا چه زحمتی داره برای موشن کپچر کردن حرکات یک بچه ! ولی موضوع بحث اینجاست که نتال به نظرم هیچ ربطی به موشن کپچر اونجوری نداره و از یه سیستم شاید خیلی ساده تر استفاده میکنه ! حتما یک چیزی هست که مایکروسافت اومده و اینقدر روش مانور داده ! این بحث ها همیشه بوده یادمه اون اولایی که wii اومده بود همه میگفتند شکست میخوره ..... ولی دیدیم بر عکس پرفروش ترین کنسول نسل حاظر شد ! پس همیشه زود قضاوت نکنید
خب اگه این عکسهای پایین موشن کپچر نیست , پس اسمش چیه ؟! :دی

asdasdadasdasas3asdass.JPG

adasdasss.JPG

در مورد Wii هم کسی نمیگفت امکان پذیر نیست ! میگفتن موفق نمیشه. ولی در مورد Natal دوستان میگن اگه انقدر راحت با پریدن اون دختره , دروازه بان هم میپره یا با راه رفتن پسره , اون غوله هم دقیقآ به همون شکل راه میره , پس اسمش میشه موشن کپچر ! استودیوهای هالیوودی هم باید از این تکنولوژی ارزون قیمت استفاده کنن ! :دی
همین تکنولوژی تقریبآ توی EyeToy نسل قبل هم بود و طرف با تکون دادن دستش مثلآ به توپ ضربه میزد و ... ولی ویدئوی Natal از این نظر توجه خیلی ها رو به خودش جلب کرده که شخصیت داخل بازی دقیقآ حرکات بازیکن رو تکرار میکنه که توی EyeToy این طوری نبود. یعنی الآن طبق این ویدئو مثلآ EA طرح کلی یه بازیکن رو توی FIFA درست میکنه و بعد ما هر کاری بکنیم اون بازیکن هم انجام میده. این موضوع هست که باعث پرسش و تعجب خیلی ها شده !

شما یه سری به سینمای حرفه ای بزن و پشت صحنه فیلم کینگ کونگ رو ببین بعد دوباره بیا اینجا.ببین اون بازیگر زنش چطور فقط جلوی یکی دو دوربین یکسری حرکات ساده رو انجام میده و بعد ایشون بدون نیاز به هیچ موشن کپچری توی کامپیوتر کاملا شبیه سازی میشه (با تمامی حرکات)و بعد توی فیلم ازش استفاده میکنن!
یعنی هیچ چیزی به صورت و بدن بازیگر متصل نیست و لباس مخصوص این کار رو هم نداره ؟

الان یه سوال فنی برای من پیش اومد:

چون اون با اینکه خیلی جالب بود ولی حداقل بیشتر با منطق جور در می اومد ! با اینکه به شخصه بعید میدونم نسخه نهایی مایلو به اون ویدئو برسه (تقریبآ محاله به اون کیفیت و راحتی باشه) ولی چیزی نداشت که مثل اون قضیه اسکیت (درک کردن طرح پشت انگشتای طرف توسط Natal و ...) قابل بحث باشه.

برای اينکه هر آدم کوری ميفهمه fake هست ديگه!:)
!!!!!!!!!!!!!:exclaim::exclaim::exclaim:!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
من سوالمو جدی پرسیدم، واجب نیست اگه جوابشو نمیدونید اظهار نظر کنید.:smile:
چون اون با اینکه خیلی جالب بود ولی حداقل بیشتر با منطق جور در می اومد ! با اینکه به شخصه بعید میدونم نسخه نهایی مایلو به اون ویدئو برسه (تقریبآ محاله به اون کیفیت و راحتی باشه) ولی چیزی نداشت که مثل اون قضیه اسکیت (درک کردن طرح پشت انگشتای طرف توسط Natal و ...) قابل بحث باشه.
ممنون آریا جان.:smile:

خب اگه این عکسهای پایین موشن کپچر نیست , پس اسمش چیه ؟! :دی
نمیدونم والله ! مثلا درباره playstation eye گفته بودند که تو بازی GT5 اگه سرتون بچرخونید سر راننده هم به همون جهت حرکت میکنه ! خب حالا به نظرت نتال که به قول مایکروسافت خودتون کنترل بازی شوید! نمیتونه خیلی پیشرفته تر باشه ؟ میگند ناتال نمایش زنده نداره ! پس توی E3 اون بازی با توپ چی بود ؟ یا کشیدن نقاشی ؟ به نظرم همه چی تو E3 امسال معلوم میشه ! یا ابروی کیج میره یا مایکرو :d

به نقل از n4g من یه خبر خوندم ګفتم بزارم شاید دوستان استفاده کنندږالبته خبر شایعه است!!!
NATAL: price and technical problems, our information (Rumor)
# The latency between movements and their transcription into play would be too large (around 125 ms). . A problem that is due to the need to correct the interpretation that makes the human body Natal.
#. The detection of body would experience further problems: being too close to a sofa, for example, the system would detect a second human to not exist.
. The system would function properly in direct sunlight or in total darkness, but would have trouble in low light (not weak enough anyway to switch to infrared).
# It should prefer tight-fitting clothing (at least do not detect parasites joints recognized by the system)
# Natal detects movements of the arms (elbows, shoulders) and legs (knees), but not those of the hands or feet alone.
# L The development documentation provided with the kits advise against certain types of games, especially shooters.
# There should be a minimum setback significant (about 3m for a person to 1.80) for the system works best
]. .
این خا مشکلاتی هست که اشاره شده!!!!
منبع:http://translate.google.fr/translate?js=y&prev=_t&hl=fr&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.gameblog.fr%2Fnews_14724_natal-prix-et-soucis-techniques-nos-infos&sl=fr&tl=en

بنابراین نتیجه میگیریم توی E3 اون خانومی که اومد و بازی کرد یک ویدیو از پیش ساخته شده رو جلوی خودش قرار داد و به صورت زنده اجرا کرد دیگه؟

اگر منظورتون همونیه که خانومه با یک پسر بچه صحبت میکنه و در مورد تکالیفش میپرسه بله اتفاقا همون موقع هم گفته شد که ویدئو ضبط شده بود.

شما بهتره اول یاد بگیری مارکر یعنی چی و چه فرقی با سنسور داره بعد در مورد پشت صحنه کینگ کونگ نظر کارشناسی بدی. اگر شما چیزی به چشم ندیدی دلیل بر عدم وجود نشانگر بر روی بازیگر نیست.
همین الان هم بسادگی دوربین ها میتونند حرکت رو تشخیص بدن ولی اینکه با چه دقتی و چه چیزی رو ثبت میکنن جای بحث ـه. مثلا اینکه natal بتونه هیکل شخص رو تشخیص بده و مثلا وقتی طرف دستش رو از پهلو بالا میاره ( نمونه یک حرکت ساده ) قابل تشخیص ـه ولی اینکه با چه دقتی اینو تشخیص میده چیزی ـه که تو تیزر ها غیر واقعی بوده مثلا اینکه زاویه دست با بدن بین 80 الی 100 درجه باشه رو در هر حالت 90 در نظر میگیره ( عدد ها ساختگیه و فقط برای فهم عزیزان نوشته شده فردا گیر ندین از کجا اوردی) در صورتی که در موشن کپچر نمیشه و نباید اختلافی وجود داشته باشه ولی از طرفی فیلمهایی که مایکرو نشون داده در حد بسیار بالایی ـه که دیوید کیج بدبخت یک اشتباهی کرد ( چون اصولا نمیدونست ایرانی جماعت از نوع فنبوی چه موجودات خارق العاده ای هستند ) و نظر شخصیش رو در مورد دروغ بودن تیزر و نه natal اعلام کرد.
چرا استاد کیج به بخش صحبت با مایلو نتونستن هیچ ایرادی بگیرن؟!

واقعا ایرادات بنی اسرایئلی که میگن همینه. طرف اومده و در کل میگه نمیتونه اینطوری باشه حالا شما میگی چرا جزئیات رو نگفت. باید یجوری بهش خبر بدیم که اگه از این به بعد در مورد محصولی صحبت کرد تک تک دمو ها رو برامون تحلیل کنه. وقتی داره میگه نمایش natal در حد فیلمهای علمی تخیلی ـه یعنی همه دموهایی که اینطور با اغراق نشون دادن تا حدود زیادی دروغ و تخیلی ـه.

ادیت :
به نقل از n4g من یه خبر خوندم ګفتم بزارم شاید دوستان استفاده کنندږالبته خبر شایعه است!!!

حتی اگر یکی از این شایعه ها درست از اب در بیاد قضیه فجیع تر از چیزی ـه که دیوید کیج گفته. حداقل کیج نگفته بود در تشخیص هیکل ادمها هم مشکل داره ( حتما فکر میکرده بلاخره مایکرو به یک تکنولوژی خاصی رسیده که اینطوری تو بوق و کرنا کرده ) ولی اگر اینها درست باشه که واقعا افتضاحه.

آخرین ویرایش:
شما بهتره اول یاد بگیری مارکر یعنی چی و چه فرقی با سنسور داره بعد در مورد پشت صحنه کینگ کونگ نظر کارشناسی بدی. اگر شما چیزی به چشم ندیدی دلیل بر عدم وجود نشانگر بر روی بازیگر نیست.
همین الان هم بسادگی دوربین ها میتونند حرکت رو تشخیص بدن ولی اینکه با چه دقتی و چه چیزی رو ثبت میکنن جای بحث ـه. مثلا اینکه natal بتونه هیکل شخص رو تشخیص بده و مثلا وقتی طرف دستش رو از پهلو بالا میاره ( نمونه یک حرکت ساده ) قابل تشخیص ـه ولی اینکه با چه دقتی اینو تشخیص میده چیزی ـه که تو تیزر ها غیر واقعی بوده مثلا اینکه زاویه دست با بدن بین 80 الی 100 درجه باشه رو در هر حالت 90 در نظر میگیره ( عدد ها ساختگیه و فقط برای فهم عزیزان نوشته شده فردا گیر ندین از کجا اوردی) در صورتی که در موشن کپچر نمیشه و نباید اختلافی وجود داشته باشه ولی از طرفی فیلمهایی که مایکرو نشون داده در حد بسیار بالایی ـه که دیوید کیج بدبخت یک اشتباهی کرد ( چون اصولا نمیدونست ایرانی جماعت از نوع فنبوی چه موجودات خارق العاده ای هستند ) و نظر شخصیش رو در مورد دروغ بودن تیزر و نه natal اعلام کرد.
حتما این وسط شمایی که اطلاعات جامع در این باره داری و شدی وکیل مدافع استاد کیج در مقابل ما فن بوی های زامبی ادمخوار!
من خوب فرق اسکن و نشانه گذاری رو میدونم و دقیقا میدونم که اون چیزی که توی اون فیلم و خیلی از فیلمهای دیگه استفاده شده موشن کپچر نیست و تماما از طریق اسکن صورت وبدن این کار انجام میشه.حالا باز بیا بگو نه تو نمیدونی روش نقطه های نامرئی گذاشتن ولی تو ندیدی........(در ضمن این کار تو روز روشن انجام شده و نه توی یه استودیو با پرده تیره یا سبز!)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or