Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
شما خودت رو بزار جای اون ادم هایی که از اول بازی داری میکشی دلت میاد بکشیشون؟:)
خوب قضیه اون فرق میکنه!اگه نکشی،میکشن!یه جورایی قانون جنگل

و در آخر نظرت رو به عکس زیر جلب میکنم....ببین چه خوشگل نشستن دارن بازی میکنن!بازم دلت میاد بکشی؟

اینم لینک مستقیم اگه نمیبینی!
http://s2.supload.com/free/Bioshock_2007-09-21_17-23-00-68.jpg/view/
http://s2.supload.com/free/Bioshock_2007-09-21_17-26-54-67.jpg/view/

پ.ن.دیگه بکشی رسما قاتلی :biggrin1:

خوب قضیه اون فرق میکنه!اگه نکشی،میکشن!یه جورایی قانون جنگل

و در آخر نظرت رو به عکس زیر جلب میکنم....ببین چه خوشگل نشستن دارن بازی میکنن!بازم دلت میاد بکشی؟

اینم لینک مستقیم اگه نمیبینی!
http://s2.supload.com/free/Bioshock_2007-09-21_17-23-00-68.jpg/view/
http://s2.supload.com/free/Bioshock_2007-09-21_17-26-54-67.jpg/view/

پ.ن.دیگه بکشی رسما قاتلی :biggrin1:
وقتی پریدن رو کوله بیگ ددی و هی داد میزنه عجله کن عجله کن بکشش رو چی میگی؟:biggrin1:

وقتی پریدن رو کوله بیگ ددی و هی داد میزنه عجله کن عجله کن بکشش رو چی میگی؟:biggrin1:
نه تو قاتلی!شک داشتم الان مطمئن شدم :دی

ببین اونا ازت میترسن به همین خاطر به بیگ ددی پناه میبرن... تازه من به اونا کاری ندارم میزنم پدر صاحب بچه،بیگ ددی رو جوری در میارم هوس نکنه با داش جواتی کل بندازه...:biggrin1:

در ضمن health stationها با هک شدن منفجر نمیشن یا حداقل برای من اینجوری بود.
من نگفتم که با هک شدن منفجر میشن.گفتم که میتونید روی اونا مین قرار بدید تا وقتی که یه Splicer میره اونجا تا جونشو پر کنه منفجر بشه;)(البته این کار خیلی مسخره ایه ولی من چند بار برا خنده این کارو کردم:biggrin1:)
تیلت بازی پایینه و نمیتونید با بهونه کردن یه سری مسائل جزیی از این مورد تبرئه اش کنید.یه خورده واقع بین باشید.چه ربطی داره آخه؟؟چون شهر تو بحرانه باید همه جاش عین هم باشه؟؟میتونه تو خیلی مکان های دیگه باشه.یعنی این شهر فقط همین 7 8 جا رو داره.
خوب اینم نظر شماست.
در مورد قدیمی بودنش اول بازیش میگه تو چه سالی اتفاق میفته بنابراین به نظرتون بیان آهنگ های جدید توش بذارن؟؟؟خب معلومه که نباید اینکارو بکنن.
من منظورم اینه که آهنگ بازی هم تونسته این حس رو منتقل کنه.ولی در کل شرایطی وجود نداشته که اونجا مثلا آهنگ پخش بشه.چون کل بازی و داستان بازی موقع بازی کردن روایت میشه و مثل یه بازی مثل Metal Gear نیست که داستان رو با Demo ها روایت کنن.البته بازم قبول دارم که میتونستن توی Menu بازی آهنگ بزارن ولی به جاش اومدن یه کار دیگه کردن که من خیلی باش حال کردم.اینکه با بالا پایین رفتن تو منو ها صدای پیانو میاد(نشته بودم یه بار داشتم تو Menu آهنگ میساختم:biggrin1:) ولی بازم میگم این نظر شماست و قابل احترامه.
اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم
هاوون؟! گیم پلی = باحالی؟! یعنی این که چجوری یه دشمن رو بکشیم گیم پلی نیست؟تازه اون راه های مختلف کشتن Splicer ها رو که گفتم یه قسمتی از گیم پلی بازیه!
فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟
من حرفی در مورد فیزیک نزدم و اینم قبول دارم که فیزیک بازی در سطح پایینی قرار داره ولی قرار نیست که سر هر بازی یه Engine جدید بسازن.مثلا همین Gears of War از Unreal Engine 3.0 استفاده میکنه.تا اونجایی هم که من اطلاع دارم Engine ساختن کار آسونی نیست.
یادمه تونی هاوک 2 و 3 هر دوشون از گیم اسپات 10 و 9.9 گرفتن در حالی که بازیش اصلا ارزش 5 ام نداشت ولی تو سایتای خارجی همین بند و بساطا بود و آخر فهمیدن نور سافت و اکتیوِیژن رشوه دادند.میدونید وقتی یه بازی امتیازش نجومی تو همه سایتا بره بالا آمار فروشش چند برابر میشه؟؟؟
من همچین چیزی رو نشنیدم ولی یادمه تو ps1 با گیم پلی TonyHawks Pro Skater3 خیلی حال کردم و به نظر من حقش بود.اگرم که اینجوریه هرچی بازی که Microsoft تا حالا ناشرش بوده امتیاز 10 رو از همه سایتا تا حالا باید میگرفته:biggrin1:
پ.ن: oh shit! مدرسه ها باز شدن:((

آخرین ویرایش:
مث روز برام روشنه که به خیلی سایتای بزرگ رشوه دادن که الکی به این بازی امتیاز الکی بدن.
نوشته شده توسط amir_clk500:
در کل چیزه جدیدی نیوورده و از همه بدتر حالگیری آخرش بود که کلا 30 ثانیه فیلم نشون داد و تموم.اینهمه بازی کردیم آخرش همین
در ضمن 20 ساعتم نبود بازیش.نهایت 10 ساعته تمومش کردم.
خیلی هاتون چون دیدید بالاترین امتیازو گرفته الکی خودتونو گول زدید که این بهترین بازیه و فلانه...نه آقا جون یه بازیه فوق العاده معمولیه

چون شهر تو بحرانه باید همه جاش عین هم باشه؟؟میتونه تو خیلی مکان های دیگه باشه.یعنی این شهر فقط همین 7 8 جا رو داره.
تا اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم.
فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟
در مورد دموی آخرم باید بگم 30 ثانیه فیلم خیلی ستمه.نمیگم نیمساعت ولی برای بازیی که تو کلش یه فیلم نشون نداده نباید حداقل یه 3 4 دقیقه ایی فیلم میساختن که یه خستگی از تن آدم در بیاد؟؟؟

من جواب خاصی برایه این شخص ندارم. فقط چندتا از اظهارنظرهایه تاریخیه ایشونو گذاشتم تا خودتون قضاوت کنید. ایشون با این اظهار نظرات مشخصه واقعا معلوماتشون در زمینه گیم بالاست. اینو جدی میگم و اصلا قصد شوخی یا متلک ندارم.

نه تو قاتلی!شک داشتم الان مطمئن شدم :biggrin1:

ببین اونا ازت میترسن به همین خاطر به بیگ ددی پناه میبرن... تازه من به اونا کاری ندارم میزنم پدر صاحب بچه،بیگ ددی رو جوری در میارم هوس نکنه با داش جواتی کل بندازه...:biggrin1:

الان که خودم شدم بیگ ددی درکشون میکنم:biggrin1:

واقعا واسه بعضیاتون متاسفم واسه این جور جواب دادنتون.یک :من نظر خودم گفتم آقا اومده امر و نهی میکنه که تو نخر و ...در جواب باید بگم به شما هیچ ربطی نداره که من چه بازیی بخوام بخرم یا نخرم و منتظر راهنمایی شما نبودم.به من میگه برو بازی های نسل قبل رو بکن.اونموقع که شما داشتی تو*** ****ت شنا میرفتی من داشتم کنسولهای نسل قبل رو بازی میکردم.نظرمو میگم تو حق نداری بیایی اینجا این زرارو بزنی واسه من رو بازی غیرتی بشی
دو:در جواب گوود بوی باید بگم من فیبر نوری به دستگاه وصل کردم و از سینمای خانگی صداهای بازی رو میشنوم کاملا دالبی.همیشه ام عادت دارم با صدای بلند بازی کنم.از لحاظ صداهای محیطی نسبتا خوب کار شده اما کال او دیوتی فوق العاده بهتر از این کار شده موزیکم در حین بازی داره ولی امتیاز موزیکش پایینتره از این بازی.یه خورده مشکوک نیست؟؟ بازی هیچ موزیکی نداره و اون گرامافونی که میگی رو به نظرت بازی رو ول کنیم و بشینیم به صدای گرامافون گوش بدیم که بازی موزیک داشته باشه؟؟یه خورده ام درست صحبت کن هویج بود میدونی یعنی چی؟؟؟چون صحن فروم عمومیه ترجیح میدم جوابتو ندم.احتمالا بازی با گرافیک بازی نکردی که میگی گرافیکشو تا حالا تو هیچ بازیی ندیدی.
سه:در جواب clock over باید بگم دموی خوبشو دیدم.دلم نیومد هاروستشون کنم راستشو بخواید:blushing:
چهار:در جواب اسنیک باید به این موارد اشاره کنم
تیلت بازی پایینه و نمیتونید با بهونه کردن یه سری مسائل جزیی از این مورد تبرئه اش کنید.یه خورده واقع بین باشید.چه ربطی داره آخه؟؟چون شهر تو بحرانه باید همه جاش عین هم باشه؟؟میتونه تو خیلی مکان های دیگه باشه.یعنی این شهر فقط همین 7 8 جا رو داره.
در مورد قدیمی بودنش اول بازیش میگه تو چه سالی اتفاق میفته بنابراین به نظرتون بیان آهنگ های جدید توش بذارن؟؟؟خب معلومه که نباید اینکارو بکنن.
در مورد گیم پلی باید بگم شاید شما خوشتون بیاد ولی من گیم پلی گیرز او وار و هیلو یا حتی دارکنس رو به این بازی ترجیح میدم.تا اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم.فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟
در مورد دموی آخرم باید بگم 30 ثانیه فیلم خیلی ستمه.نمیگم نیمساعت ولی برای بازیی که تو کلش یه فیلم نشون نداده نباید حداقل یه 3 4 دقیقه ایی فیلم میساختن که یه خستگی از تن آدم در بیاد؟؟؟یا حداقل فیلم بخوره تو سرش یه گزینه جدید به منو اضافه میکردن
من نظرمو نسبت ندادم بلکه حدس میزنم اینطوری باشه.یادمه تونی هاوک 2 و 3 هر دوشون از گیم اسپات 10 و 9.9 گرفتن در حالی که بازیش اصلا ارزش 5 ام نداشت ولی تو سایتای خارجی همین بند و بساطا بود و آخر فهمیدن نور سافت و اکتیوِیژن رشوه دادند.میدونید وقتی یه بازی امتیازش نجومی تو همه سایتا بره بالا آمار فروشش چند برابر میشه؟؟؟بنابراین یه بازی که امتیاز بالا میگیره واقعا حقشه و باید واسه اینجور بازیا ارزش قائل شد مث گیرز او وار یا جی تی ای.
امیدوارم بعضیام رو روش جواب دادنشون به دیگران تجدید نظر کنن.

نظرات دیگران با یکدیگر متفاوته ... حتی تو بهترین بازیها هم نظرات مخالف هم وجود داره ولی شما طوری دارید بحث می کنید که انگار همه نفهمند و شما درست می گویید ...
یه سوال هم از شما دارم ... می تونید بگید بازی رو چگونه 10 ساعته تموم کردین؟ نمی گم نمی شه ... ولی دوست داشتم بدونم ...

در کل من نظر خودم رو می گم ...
من کامپیوتر دارم و البته یه آرشیو صد تایی از بهترین بازیهای گذشته ... ولی با جرات می تونم بگم که یکی از سه بازی زیبا از هر نظر هست که دارم بازی می کنم ...
تازه اونم با گرافیک 7300 که کاملا نمی شه با این گرافیک از بازی لذت برد!!

منم بالاخره بازی رو تموم کردم !!! دموی آخر و ازدواج لیتل سیستر ها خیلی جالب بود ولی برای من که کامپیوتر دارم یه ضدحال آخرش داشت که نمی دونم خود ایکس باکسی ها هم این طوری بود یا نه ... وقتی دمو تموم شد یه دفعه پرید به قسمت منو و سیوی هم نکرد ... دوست داشتم اقلا یه تیتراژ خوب هم می ساختند ... شاید برای من این طوری بود!!!
...
نمی دونم بعضی ها چطور این لیتل سیستر هارو می کشتن ... من آخر بازی یه عالمه آدام زیادی هم اوردم ... نزدیک 460 تا و البته 500 دلار پول اضافی الکی ...
...
راستی یه سوال هم از دوستان داشتم!معمولا به صورت متوسط در هر مرحله چند بار سیو می کردن ؟

میگم این بازی آخرش چند پایان دارد ؟ طبق آخرین موردی که شنیدم 3 پایان مختلف دارد.خودم که تا حالا Little Sister ها رو اصلا" نکشتم و هاروست کردم.
اگر ممکن است 3 پایان مختلف و روشهای رسیدن به اون ها رو توی Spoiler بنویسید.

-----
راستی امین میگم کنسولت هنگام بازی فریز نمی کرد ؟ از شانس بد ، بین بازی با تاخیرهای 3 ثانیه ای در صحنه های شلوغ مواجه میشم یا اینکه کنسول بین بازی همین جوری ارور میده که ریجن دیسک به دستگاهت نمی خورد !!! :confused:

من که الان شدم بیگ ددی خیلی مونده بازی توم بشه؟!
فکر کنم اخرشا اخه مرحله ی 6 ام!
نه دیگه آخرشی... :biggrin1:
امروز هم تا اخرش رفتم هیچ هنگیم نکرد تهه بازیم بود:)
ا...رفتی تا آخرش؟؟
منم همین 1 ساعت پیش تموم کردم بازی رو ....پایانش خیلی قشنگ بود...خیلی حال کردم :biggrin1::love:
حالا تو که harvest میکردی پاین بد رو دیدی دیگه؟؟ حتما حالت گرفته شده...چون من دیگه بازی رو تموم نکردم زدم bink palyer دیدم... آخر ضد حاله پایان بدش

چقدر اخرش مسخره تموم شد هال نکردم معلوم نیست چی شد.
دمو اخر این بود که یه زیر دریایی با چنتا سرنشین روی دریا هستند بعد مردم شهر زیز اب مبان بالا همه رو میکشند بعد یه بمب نشون میده همین
:eek::eek::confused::(
چه طوری میتونم دمو دیگر ببینم دمو دیگه چی نشون میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or