واقعا واسه بعضیاتون متاسفم واسه این جور جواب دادنتون.یک :من نظر خودم گفتم آقا اومده امر و نهی میکنه که تو نخر و ...در جواب باید بگم به شما هیچ ربطی نداره که من چه بازیی بخوام بخرم یا نخرم و منتظر راهنمایی شما نبودم.به من میگه برو بازی های نسل قبل رو بکن.اونموقع که شما داشتی تو*** ****ت شنا میرفتی من داشتم کنسولهای نسل قبل رو بازی میکردم.نظرمو میگم تو حق نداری بیایی اینجا این زرارو بزنی واسه من رو بازی غیرتی بشی
دو:در جواب گوود بوی باید بگم من فیبر نوری به دستگاه وصل کردم و از سینمای خانگی صداهای بازی رو میشنوم کاملا دالبی.همیشه ام عادت دارم با صدای بلند بازی کنم.از لحاظ صداهای محیطی نسبتا خوب کار شده اما کال او دیوتی فوق العاده بهتر از این کار شده موزیکم در حین بازی داره ولی امتیاز موزیکش پایینتره از این بازی.یه خورده مشکوک نیست؟؟ بازی هیچ موزیکی نداره و اون گرامافونی که میگی رو به نظرت بازی رو ول کنیم و بشینیم به صدای گرامافون گوش بدیم که بازی موزیک داشته باشه؟؟یه خورده ام درست صحبت کن هویج بود میدونی یعنی چی؟؟؟چون صحن فروم عمومیه ترجیح میدم جوابتو ندم.احتمالا بازی با گرافیک بازی نکردی که میگی گرافیکشو تا حالا تو هیچ بازیی ندیدی.
سه:در جواب clock over باید بگم دموی خوبشو دیدم.دلم نیومد هاروستشون کنم راستشو بخواید:blushing:
چهار:در جواب اسنیک باید به این موارد اشاره کنم
تیلت بازی پایینه و نمیتونید با بهونه کردن یه سری مسائل جزیی از این مورد تبرئه اش کنید.یه خورده واقع بین باشید.چه ربطی داره آخه؟؟چون شهر تو بحرانه باید همه جاش عین هم باشه؟؟میتونه تو خیلی مکان های دیگه باشه.یعنی این شهر فقط همین 7 8 جا رو داره.
در مورد قدیمی بودنش اول بازیش میگه تو چه سالی اتفاق میفته بنابراین به نظرتون بیان آهنگ های جدید توش بذارن؟؟؟خب معلومه که نباید اینکارو بکنن.
در مورد گیم پلی باید بگم شاید شما خوشتون بیاد ولی من گیم پلی گیرز او وار و هیلو یا حتی دارکنس رو به این بازی ترجیح میدم.تا اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم.فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟
در مورد دموی آخرم باید بگم 30 ثانیه فیلم خیلی ستمه.نمیگم نیمساعت ولی برای بازیی که تو کلش یه فیلم نشون نداده نباید حداقل یه 3 4 دقیقه ایی فیلم میساختن که یه خستگی از تن آدم در بیاد؟؟؟یا حداقل فیلم بخوره تو سرش یه گزینه جدید به منو اضافه میکردن
من نظرمو نسبت ندادم بلکه حدس میزنم اینطوری باشه.یادمه تونی هاوک 2 و 3 هر دوشون از گیم اسپات 10 و 9.9 گرفتن در حالی که بازیش اصلا ارزش 5 ام نداشت ولی تو سایتای خارجی همین بند و بساطا بود و آخر فهمیدن نور سافت و اکتیوِیژن رشوه دادند.میدونید وقتی یه بازی امتیازش نجومی تو همه سایتا بره بالا آمار فروشش چند برابر میشه؟؟؟بنابراین یه بازی که امتیاز بالا میگیره واقعا حقشه و باید واسه اینجور بازیا ارزش قائل شد مث گیرز او وار یا جی تی ای.
امیدوارم بعضیام رو روش جواب دادنشون به دیگران تجدید نظر کنن.