Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
ممنون اشکان جان. اما من از خيلی ها شنيدم که این بازی هم مشکل داره ، يعنی سورس هايی که موقع عرضه بازی اومده مشکل دار بوده و ديگه کسی بعدش نرفته سورس سالم رو دانلود کنه. حالا من چيکار کنم؟
در مورد قضيه هارد ها هم اگر امکان داره توضيح بده
سورسی که تو ایران کپی شده بود هیچ مشکلی نداشت و بنده هم بازی کردم و بن هم نشدم سری قبل. (اون موقع شما نبودی اصلا فکر کنم سر بن شدن)
قضیه هارد هم هیچ ربطی به بن شدن نداره چون چیزی روی هارد ذخیره نمی شه.

قضیه هارد هم هیچ ربطی به بن شدن نداره چون چیزی روی هارد ذخیره نمی شه.
پس اگر مثلا من که رو اون هارد هيلو 3 بازی کردم ، بزارم رو این کنسول اما به لايو وصل نشم. بعد دوباره این هارد اصلی رو بزارم و به لايو وصل شم. بازم اطلاعات مربوط به بازی هيلو 3 ميره برای مايکروسافت و ممکنه باعث شناسايی من بشه درسته؟
ممنون

اقا من تضمین میکنم مشکلی پیش نمیاد برو بگیر حالشو ببر!:)
خوب نیست ادم اینقدر وسواس به خرج بده;)
ماکه بابامون ميلياردی پامون نميريزه که اگر این بن شد بريم يکی ديگه بگيريم. عين پفک.!
کار ميکنيم ، يکی ميگيريم. ميخوايم برای بچه هامون هم نگه داريم :دی

ماکه بابامون ميلياردی پامون نميريزه که اگر این بن شد بريم يکی ديگه بگيريم. عين پفک.!
کار ميکنيم ، يکی ميگيريم. ميخوايم برای بچه هامون هم نگه داريم :دی

اینده نگریت منو کشته:laughing: کلی خنوندیمون.
یه نکته جالب تو بازی بگم بعدش یه سوال دارم از کسایی که تمام پایان های بازیو دیدن من از یکی از سیو های نزدیک به اخر بازی شروع کردم می خواستم یه سری اچیمنت هارو بگیرم(بدیش اینه که نمی تونی وقتی بازی تموم شد با همون اپگرد هایی که انجام دادی دوباره از نو بری تا اچیمنتهارو ازاد کنی) وقتی گرفتم چند تا از LITTER SISTER هارو کشتم پایان بازی تموم شد.می خوام بدونم اگه همه این ابجی اوچولوهارو بکشیم و هیچ کدومشون از اول بازی نجاتشون ندیم پایان بازی چی میشه کسی این کارو کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من نسخه PAL بازی رو گرفتم و همونطور که میدونین بازی Free هستش و روی دستگاه NTSC/UC من کار میکنه.
مشکل اینه که دیالوگ ها روی زیرنویس ها sync نیستن, یعنی زیرنویس دیالوگ ها زودتر جلو میره در حالی که هنوز خود صدای دیالوگ بهش نرسیده.

این ایراد بازیه یا دیسک من؟
ضمنا رو دموی اولش هم یکم گیر میکرد.

سلام
من نسخه PAL بازی رو گرفتم و همونطور که میدونین بازی Free هستش و روی دستگاه NTSC/UC من کار میکنه.
مشکل اینه که دیالوگ ها روی زیرنویس ها sync نیستن, یعنی زیرنویس دیالوگ ها زودتر جلو میره در حالی که هنوز خود صدای دیالوگ بهش نرسیده.

این ایراد بازیه یا دیسک من؟
ضمنا رو دموی اولش هم یکم گیر میکرد.
ایراد از خود بازیه که با آپدیت بازی هم حل شده. باید وصل شی به live و آپدیتش کنی.

آقا هم کنسولو آپدیت کرد و هم بازی رو ولی اون مشکل درست نشد.
من صفحه رو نگاه نمیکردم ولی حس میکنم مثلا رو 80درصد که بود, یکمی زود تموم شد, ممکنه ناقص دانلود کرده باشه؟ راه درست کردنش پاک کردنه cacheه درسته؟

شما نظرت چیه؟

آقا هم کنسولو آپدیت کرد و هم بازی رو ولی اون مشکل درست نشد.
من صفحه رو نگاه نمیکردم ولی حس میکنم مثلا رو 80درصد که بود, یکمی زود تموم شد, ممکنه ناقص دانلود کرده باشه؟ راه درست کردنش پاک کردنه cacheه درسته؟

شما نظرت چیه؟
والا اپدیتش که یادم نمیاد چند مگابایت که دانلود هم کردی انگار.
ناقص نمی شه دانلود شه یعنی اگر ناقص دانلود شه اصلاً نصب نمی شه.
در مورد خود پچ هم من اشتباه کردم.:biggrin1: مشکل subtitle در patchی که برای نسخه PC اومده حل شده و نسخه xbox360 همچنان لاینحل مونده و کاریش نمی شه کرد.

شرمنده

مرسی اشکان جان. (1.5 ساعت آپدیت میکردم! :evil: تلافی میکنم! لول!)
این آپشنش که frame rate رو unlock میکنه, چی رو از بازی کم میکنه, چون من چیزی ندیدم.

آقا فرق Plasmid با ADAM چیه؟
plasmid جادو هایی که شما میتونی تو بازی انجام بدی مثل:اتش زدن,جا به جا کردن اشیا ....
adam هم ماده ای که little sister ها از بدن مرده ها خارج میکنن با استفاده از این ماده میتونی plasmid ها و قابلیت هارو بخری و اینکه این ماده رو فقط از little sister ها میتونی بگیری (از طریق نجات دادن و harvest کردنشون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or