Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
چقدر اخرش مسخره تموم شد هال نکردم معلوم نیست چی شد.
دمو اخر این بود که یه زیر دریایی با چنتا سرنشین روی دریا هستند بعد مردم شهر زیز اب مبان بالا همه رو میکشند بعد یه بمب نشون میده همین
:eek::eek::confused::(
چه طوری میتونم دمو دیگر ببینم دمو دیگه چی نشون میده
شما پایان بد رو دیدی...!! دمو پایان بد خیلی ضد حاله....
ولی پایان خوب آخر عشق
74.gif
74.gif

برای دیدن پایان خوب باید تمام little sister ها رو نجات بدی...حتی اگر 1 دونه رو بکشی پایان بد رو میبینی..

ا...رفتی تا آخرش؟؟
منم همین 1 ساعت پیش تموم کردم بازی رو ....پایانش خیلی قشنگ بود...خیلی حال کردم :biggrin1::love:
حالا تو که harvest میکردی پاین بد رو دیدی دیگه؟؟ حتما حالت گرفته شده...چون من دیگه بازی رو تموم نکردم زدم bink palyer دیدم... آخر ضد حاله پایان بدش

خدا بگم چیکار این لیتل سیستر ها بکنه!
من اخر بدش رو دیدم:biggrin1: نا مرد ها حتی credit هم نشون ندادن:laughing: بعد از اون دموی مسخره پرید تو منو:biggrin1:
میگم میتونی پایان خوب بازی رو اپلود کنی؟:-" حجمش اگه زیاده که نه ولی...

من اخر بدش رو دیدم:biggrin1: نا مرد ها حتی credit هم نشون ندادن:laughing: بعد از اون دموی مسخره پرید تو منو:biggrin1:
الان پشيمونم
از كشتنشون
رسيدم آخر بازي و 700-800 تا آدام اضافه آوردم:biggrin1:
اي كاش...

اوه...امین دیر اومدم... :دی
حجمش 45 مگ هست... :cheesygri عمرا نمیتونم....

یه بار دیگه بازی رو برو خیلی حال میده...(ببین کی داره به کی میگه....من هنوز خودم اصلا 2باره تو بازی نرفتم چه برسه به اینکه دوباره بازی کنم)

اوه...امین دیر اومدم... :دی
حجمش 45 مگ هست... :cheesygri عمرا نمیتونم....

یه بار دیگه بازی رو برو خیلی حال میده...(ببین کی داره به کی میگه....من هنوز خودم اصلا 2باره تو بازی نرفتم چه برسه به اینکه دوباره بازی کنم)
سلام
بی خیال بابا کی میره این همه راهو:biggrin1:
بکنش 3gp و بعد اپ کن خوبه؟:blushing:

رسيدم آخر بازي و 700-800 تا آدام اضافه آوردم:biggrin1:

بد بختیش اینه که وقتی نجاتشون بدی اخر مرحله بهت یه جایزه میده که بعضی وقت ها توش 200 ادام هست:laughing:

امین برو توی youtube.com و سرچ کن Bioshock Good Ending

سلام به همگی. اگه بخواهیم بهترینهای 360 را بنوسیم قطعا بایوشاک:love: یکی از اون 3 تاست و گرز و هیلو هم دوتا دیگه(البته رده بندی نکردم و کلی گفتم) . من بایوشاک را تا مرحله آخر رفتم ولی هیچوقت نتونستم تمومش کنم وقتی تبدیل به بیگ ددی میشی بهت میگه تو به یه لیتل سیستر احتیاج داری و یک سوراخ رو نورانی میکنه ولی من هرکار میکنم نمیتونم لیتل سیستر را بیارم بیرون اگه میشه راهنمایی کنید.

سلام به همگی. اگه بخواهیم بهترینهای 360 را بنوسیم قطعا بایوشاک:love: یکی از اون 3 تاست و گرز و هیلو هم دوتا دیگه(البته رده بندی نکردم و کلی گفتم) . من بایوشاک را تا مرحله آخر رفتم ولی هیچوقت نتونستم تمومش کنم وقتی تبدیل به بیگ ددی میشی بهت میگه تو به یه لیتل سیستر احتیاج داری و یک سوراخ رو نورانی میکنه ولی من هرکار میکنم نمیتونم لیتل سیستر را بیارم بیرون اگه میشه راهنمایی کنید.

آچارت رو بگیر و باهاش بکوب به پایین اون سوراخ .;)

روم به دیوار .من اینجا گیر کردم! کسی میتونه کمکم کنه؟
مرحله Apolo Squar لوکیشن Artemis Suit طبقه دوم داخل یه اتاقی که یه نفر روی میز یه شیی در سینش فرو رفته و اونطرفتر یه شیشه قرمز رنگ به نام Lot 192 هست که نمیتونه برش داره و میگه یه ماده یا دز را باید از فلان جا برداری و ترکیبشون کنی(ولی من چیزی پیدا نکردم) . . ؟؟؟

این بازی با همه fps ها فرق داره یه چیز جدیدیه (دیگه تابلو شده)
اگه این بازی میخواد جاودانه بشه دیگه نباید ادامه بده چون شاید مثل pop نتونه موفقیت نسخه اولو تکرار کنه
تازه تیم سازنده بازی هم عوض شده:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or